LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

CRISSPY, e vorba de dr. Niculescu de la Giulesti?Aaaa...si e super sa ai acelasi ginecolog atatia ani.

Nu, eu am o femeie medic ginecolog, Indiana Pelin care a fost la Giulesti, acum este la Regina Maria. Eu vorbeam de Dr. Niculescu care a ajutat la fondarea maternitatii Regina Maria, dar poate am bafta sa ma opereze si de data asta, ca bine a fost .

Si Razvi e fascinat de tot ce inseamna masina de spalat, matura sau aspirator...daca nu faci cu el, iese scandal...primul lucru pe care l-a facut cand l-am dus acasa la ai mei a fost sa ia o carpa sa-i stearga lui mami oglinda ...bag seama ca a vazut el ca nu o curatase bine masa-mare

Crisspy, fericita de Razvi si 6 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micola

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

poate va era dor de Robert

http://www.youtube.com/watch?v=MGNsJclr0hQ

Chiar ca ne era dor de Robert ...ce mare s-a facut si cate stie ...bravo, ii prieste gradi se pare.

Numai noi am ramas mutulica?

si noi! si noi!

adica noi zicem doar cum face oaia, gasca si mosul (mos Craciun)
aaa, si e fascinat de cuptorul cu microunde de la ai mei si cand se termina zice:"CACA!", adica "gata"..
ATAT!

mamici si licurici

Am o din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

M-am mai linistit

Cea mai noua achizitie a lui Razvi a fost cum il cheama pe tati - Adi si numai asa il striga prin casa...

Oricum suntem departe de Robert....ani lumina as zice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

ROX, noi in principiu suntem bine.
ELIZA,papa bine, sa vedem cum o sa fie la cantarul de 2 luni.Atunci facem si vaccinurile: Rotavirus, Sinflorix si Infarix.
Urmeaza zilele astea niste controale cu Clara la logoped, oftalmo si ortoped si Eliza la ortoped.

ALINUK, ce petrecere pe cinste!!!

VERONICA, si eu "suferit" de asa cevaAvema un chef...de era sotzul in al noualea cer.

MIERE, mi-ai dat o idee super cu mixul de iaurt si fructe.O sa-l incerc si eu cu siguranta.

MICOLA, CRISSPY, si eu i-am dat Clarei de sarbatori 2 sarmalutze care aveau pui si porc; si am inceput sa-i dau si cate o feliutza de muschi de porc (facut in casa din porc de la bunici) ca tare-i place si pofteste.

Nici eu nu ii dau Clarei dulce decat rar, cand am facut de casa cozonac, chec sau placinta cu mere sau dovleac.

Cu mancarea suntem si noi dusee.....Nu papam decat cu mari pacaleli si sarim mese ca nu vrem sa ne atingem fie de vreo fructa, fie de alte chestii.Clara manca f.f. bine aproape tot acum refuza chestii pe care inainte le adora.
Vorba voastra mancare nu vrea dar daca-i dau pain, biscuiti sau grisine, ar baga la breu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Numai noi am ramas mutulica?

SI NOI TOT MUTULICA SUNTEM
MAI MULT DE 10 CUVINTE NU ZICE

De aceea m-am hot sa merg la ORL si LOGOPED cu ea sa vad daca este Ok.

Mergi la inceput

PORUMBITA si la noi in casa se face treaba cu Clara: batem snitzele, intindem rufe, spalam pe jos, dam cu aspiratorul...etc. Cu stransul jucariilor este mai greu, atunci cand are chefVorbesc f.f.f mult cu ea, asociem animalele cu puii lor, facem mini-puzzle-uri, coloram, citim poezii, cantam...etc.Dar tot nu vorbeste. Spune doar: mama, apa, ata, ac,tata, Geta (mamaie Geta), ou, da si alte cateva dar doar atat.

Crisspy, am auzit de dr.Pelin, si ca ar fi o tipa super.Regina Maria cica a fuzionat cu Eurolcinic de anul asta. Sa va ajute Dzeu sa aveti banutii necesari nasterii la ei.

Mergi la inceput

V-am zapacit cu mesajele azi si am uitat ce era mai important:

LA MULTI ANI IOANELOR, IONILOR, OANELOR..ETC

Va pupicesc, merg sa hranesc mezina familiei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA
Spune doar: mama, apa, ata, ac,tata, Geta (mamaie Geta), ou, da si alte cateva dar doar atat.

Crisspy, am auzit de dr.Pelin, si ca ar fi o tipa super.Regina Maria cica a fuzionat cu Eurolcinic de anul asta. Sa va ajute Dzeu sa aveti banutii necesari nasterii la ei.

Si Razvi tot cam atatea cuv zice, in afara de Geta ca deh noi nu avem ...mai zice teta la bicicleta si ciocolata.

Bafta la logoped, sa-mi spui si mie ce zice.

Pai pt nastere fac imprumut la CAR la fratele meu ...traiasca sistemul asta cu CAR-ul ca asa am facut si la Razvi...plus ca de la asigurarea mea primesc 30 de mil daca nasc prin cezariana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cadia pai asa era si robert pana acum vreo 2 luni;

apoi acum cateva sapt a fost priam data cand si-a zis numele si tot de atunci zice si prop din mai multe cuvinte

si acu nu ii mai tace gura

cu logoped nu cred ca rezolvi nimic

ieri cand am fost lacontrolul de 2 ani am intrebat pediatra dc sa merg sa il vada un logoped ca nu zice deloc literele f si v (pe langa r s sh tz ) si mi-a zis ca mai devreme de 2 ani jumate sau chiar 3 nu pre aare ce sa ii faca logopedu

Mergi la inceput

Intrebare prosteasca: la ce mana se ia tensiunea

Mi-am luat acum si am asa: la mana dr: 138 cu 78 si la mana stanga 118 cu 62

O iau razna zau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita
ieri cand am fost lacontrolul de 2 ani am intrebat pediatra dc sa merg sa il vada un logoped ca nu zice deloc literele f si v (pe langa r s sh tz ) si mi-a zis ca mai devreme de 2 ani jumate sau chiar 3 nu prea are ce sa ii faca logopedu

Noi avem un prieten medic si acelasi lucru mi l-a zis si el , sa stau linistita si ca nu fac mare lucru cu logopedul.Dar m-a vazut pe mine mai disperata si a zis ca ma trimite el la cineva, sa ma linistesc.

Mergi la inceput