LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

deci io nu stiu la voi, dar la noi clestii de rufe sunt absolut cele mai frumoase jucarii. se joaca amandoi cu ele de zici ca ce-i.. mai nou trebuie sa cumpar din nou ca dispar de zici ca se duc in triunghiul bermudelor!
si eu fac treaba cu ei - gatesc, pun rufe la spalat, Pupu le intinde cu mine.. si zice fiecare a cui e .

La noi clestii de rufe (modelul clasic) au grad de periculozitate nr. 1. Ii desface, scoate partea de metal, o baga in gura si fuge cu ea in gura prin casa.

Daria vorbeste non-stop, de toate stie. Recita poezia cu "ala bala portocala", canta "melc, melc codobelc", "trei iezi cucuieti", "iepuras coconas" si ceva franturi de colinde si podul de piatra. Numara pana la 12, a invatat, in sfarsit, culorile, nu le mai greseste, cand mergem undeva cu vreun mijloc de transport, tine evidenta stopurilor, "rosu, sa se faca verde" si invers si tot asa.

Va admir daca reusiti sa faceti treaba cu copiii pe langa voi, eu nu reusesc si, decat sa ma enervez inutil, prefer sa nu fac cand e ea treaza sau sa fac numai daca sta cineva cu ea. Eu nu suport sa scoata chestii din frigider (gen oua, pe care le da si de pamant) sau din bufet (gen linguri de lemn) si sa mi le insire prin toata bucataria.

vero, da, exact, asa era, si mai avea si lipsa clara de proteine, ca zuza nu mai manca nici iaurt, nici ou, nici crema de branza.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Salutari si de la noi

Noi suntem bine,ne revenim incet incet,Ana mai tuseste dar nu f mult si nu e tuse seaca,mai are muci dar ii suflu nasu doar de 2-3 pe zi in comaparatie cu 10-12 ori e f bine.
Am inceput activitatile de iarna,azi de exemplu am fost la inot 1h,f frumos,a plans la inceput pana am bagat-o in apa,normal ca nu am mai putut sa o scot. Am invatat tehnici de inot pt copii,am intrat si eu cu ea in bazin,imi face f bine,mai ales fiind gravida si lenesa.
Am fost si la gimnastica,unde barna este preferata ei,cum o vede striga:"bordura",fiind obisnuita din RO.
Cred ca de Sf Pasti vom da o fuga pana in tara,dupa ce nasc nu stiu zau cum ma voi incumeta cu 2 copii mici pe avion.
Va pupam!

Mama de Ana si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Mara La multi ani pt Andru!S

am emotii
ma uit la gagalicea asta de om si parca nu-mi vine sa cred ca acum FIX doi ani traiam alte emotii mari, temeri, sperante
au trecut frumos, acesti doi ani
ma rog si pentru ce va sa vie sa fie la fel

ce trece timpul...

pana la urma acceptam aceasta trecere si ma gandesc ca putem trai cu bucurie fiecare varsta

citeam de curand asta ..si tare imi place,

„Ca o piesa de teatru, asa este viata nu conteaza cat de mult a tinut, ci cat de frumos s-a desfasurat...“ - Seneca

azi de la 13 sunt invitata la Realitatea TV...tot pe tema indemnizatiei..nesfarsite discutii / inadvertente intre oug si normele de aplicare.. mai mult sau mai putin intentionate / sa vad daca ajung

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

inceputul meu de lume

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

eu am intrat rapid ca fac bagaje, merg sa stau cateva zile cu Nazdravanel..

Alinuk LA MULTI ANI !!Lui Andrei Cristian sa creasca mare, sa fie sanatos !

MaraLA MULTI ANI!! Lui Andrei Stefansa creasca mare, sa fie sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Andrei
Andru

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!
Alinuk, Mara sa va traiasca baietii, sa creasca mari, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

multumim de urari!

va imbii cu o felie de tort
http://picasaweb.google.com/bitica98g/8012011ZiuaLuiAndru?authkey=Gv1sRgCNyWxKqyvpSGQw#slideshow/5559905099184090786

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multumim Mara!! Ce copii mari si frumosi ai!!!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

LA MULTI ANI ANDREI DE ALINUK SI ANDREI DE MARA!!
Mara,ce mari au crescut. Pen Andu sa nu il mai recunosc

Mama de Ana si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

La Multi Ani cu multa sanatate si fericire tuturor licuricilor care si-au serbat ziua de nastere sau cea onomastica!!

La Multi Ani!! Andrei Cristian, Andrei Stefan, Ilinca Maria Eduard Andrei, Carla sa fiti mereu sanatosi si bucurosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani si din partea mea tuturor licuricilor care si-au serbat 2 anisori, am ratat cateva zile de cand cu vacanta asta!

Ne-am intors si noi de 2 zile din California(merci de gand bun, Rox ), a fost frumos, dar cam obositor pentru mine, Carla nu mai vrea sa stea in carseat si a fost tot o jale in masina (am facut vreo 5 ore din Los Angeles pana la munte). Am avut zapezi ca in povesti, a fost statiunea de schi cu cea mai multa zapada din lume, am umblat cu lanturi la masina si am schiat doar o zi. Abia astept sa mai creasca un pic si Carla sa o punem si pe ea pe schiuri. Doritorii pot vedea poze aici http://picasaweb.google.com/idemeter01

Acum incercam sa ne readaptam cu somnul, sunt 3 ore diferenta de fus orar pe care se pare ca le resimte, azinoapte am reusit sa o culc doar dupa miezul noptii

Carla face parte mai demult din clubul mofturosilor, mananca macaroane cu branza (si cu sos alfredo in care reusesc sa mai strecor carne, nu si legume ca scuipa tot), omleta (nu ou fiert sau ochi), cascaval, iaurt, ficat, cateodata sunca(rar), orez fiert cateodata cu pui(nu pilaf, Doamne fereste). De vreo 2 saptamani nu mai mananca nici fructe (ii placeau toate), decat zmeura si suc de tangerine proaspat(manca pe vremuri si 5 o data, dar nu mai vrea asa ca m-am gandit ca tot mai bine-i suc decat nimic). Smoothies n-au avut succes, din pacate. Ii place si ei ciocolata, dar nu prea primeste decat cand il prinde pe taica-so in flagrant.

Pupici la licurici!

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput