LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)
Raspunsuri - Pagina 16
ada_coman spune:
Neata!
Wwwaaawww, Iulia ce fain v-ati distrat!!! Vreau si eu...La noi fetele sunt racite rau de pe 30.12 Dar cum scapam de raceala fugim la munte, macar cat mai e zapada.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
ada_coman spune:
Ilinca
Eduard Andrei
Carla
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
anna-mama spune:
La multi ani, Andrei de Alinuk, Andrei de Mara, Ilincuta, Eduard si Carla! Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
bebelusi spune:
Am vazut ca ati vb de mancare, Vlad mananca toate ciorbele posibile, e fan, i le fac fff groase, mananca fructe, iaurturi, nu mananca branza, nu mananca orez, e fan lapte, ar manca o tona pe zi, in rest nu e prea fitos
De vorbit nu mai zic, cred ca suntem campioni, spune tot ce vrea in propozitii, spune poezii si cantece.
Si noi facem cu Vlad ca si Porumbita, e implicat in absolut orice activitate din casa.
DAR NU FACEM CACA LA OLITA!!!!!!!!!!!!!!!
Roxana sa stii ca si Vlad e fan carlige de rufe
Cadia noua ne face foarte bine Infacolul, crema aia am luat-o eu dar se poate da cu ea de la 5 saptamani, si sincera sa fiu, nu stiu ce efect mare va avea. A mai aaparut Colief (nu stiu daca am scris corect), costa 60 lei, nu stiu ce efect are
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Porumbita asa e, mai devreme de 3 ani nu ai ce cauta la logoped
Crisspy de care tensiometru ai?daca e de-ala de pus la mana da erori de obicei, nu cred ca are a face cu mana
Veronica, uff, ai rabdare ca vor trece toate
Rein iti dai seama ca am daca ii dau si san ma mai si mulg
La multi ani Andrei de Mara si Andrei de ALinuk, sa va traiasca baieteii si sa fie sanatosi.
bebelusi spune:
Acum sa va zic si de mine,am facut febravreo doua zile, am avut dureri de cap groaznice care mi se lasau pe ochi, ca la gripa. Am fost f stresata ca nu stiam daca febra e de la sani sau de la raceala sau de la operatie ca nu o fi ceva bine....numai ganduri rele mi-am facut. Vad ca azi sunt mai bine
ada_coman spune:
Multa sanatate Patricia! Bine ca a trecut. Ce face bebelina mica?
Pai Vladut face o gramada si vb si fff bine, nu are copilul si timp de olita :)) Va face si la olita, stai fara grija. Daria abia la 2.3 ani a inceput sa faca la olita si atunci am si scapat de pampers ziua. Karina face de inainte de 2 ani la olita, iar pampers folosim doar la somn. Copii si copii. :)
O zi frumoasa tuturor!
Dark...pozeeee?
Daria
Karina
POZE
bpaula spune:
Gata...m-am intors.
Am mers toata noaptea pe drum iar astazi am de scos toate nebuniile din bucatarie sa poate fi demontate dulapurile maine si sa se inceapa de spart.
Dar cum nu stiam cu ce sa incep sa scot si cu ce sa termin am inceput cu o pauza.
Drumul pe tren cu el a fost mai bine decat ma asteptam. A fost foarte cuminte, s-a jucat cu masinutele, trenuletul Thomas, a scris, a mancat din sendvisul de la baiatul care a fost in compartiment cu noi, l-a mai inghiontit si s-a ras la el. A adormit pe la 22 fara ceva dupa ce si-a baut laptele si a dormit pana pe la 4 cand s-a trezit. N-a mai adormit deloc pana la 6.30 cand ne-am coborat dar a stat cuminte.
La sora mea s-a jucat cu catelul, cu papagalul, cu un iepuras si mai ales cu o pisica. Efectiv a terminat pisica care nu mai putea sa se ridice de jos de oboseala.
Acum a ramas la mama mea, e venita si socrea mea acolo pentru cateva zile cat sta socrul la Timisoara sa ne ajute. Iar azi noapte s-a trezit plangand dupa "mama mea, mami meu". Ma doare sufletul cand ma gandesc. In rest se joaca cu niste avioane si un tanc pe care le-a primit acolo si care fac galagie de zici ca esti in Kosovo in razboi.
Cam atat, am citit toate paginile din urma dar nu am timp sa raspund. Ma duc sa scot din dulapuri ca maine sunt de servici.
O dupa amiaza placuta!
Selene_Bunny spune:
Daria face pipi la olita PRIN pantaloni, nu vrea sa stea fara pantaloni pe olita, zice ca e rece, si, dupa ce face, isi baga mainile pana la coate in pipi si face "plici-plici".
Dar nu cere olita. S-a nimerit sa faca de 2 ori.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
lisssa_ana spune:
Eu trebuie neaparat sa o invat la olita cu caca,nu mai pot...nu mai suport sa o schimb,imi dau matele pe afara...ma scuzati ca sunt gretoasa,dar asta e. Pipi face cum o pun,dar nu se cere,caca imi cere pampersul
Ada,multa sanatate fetelor
La multi ani licuricilor de azi
Noi inca tusim,bat-o vina de tuse ca nu mai scapam,nici nu stiu ce sa ii mai dau,nu e tuse seaca sau uscata,mucii macar nu sunt verzi,sunt clari...m-am saturat de iarna
Mama de Ana si 14+