LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Iuliacris, superbe pozele, cred ca ati avut o vacanta foarte reusita! si voi sunteti tare haiosi, m-am distrat tare cu 'momentul facerii de kk'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Alinuk si Mara sa va traiasca flacaiasii de 2 anisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Ada, rein, multumim de apecieri! E intotdeauna foarte amuzant sa o urmarim cand face kk, nu e chip sa o punem pe toaleta pentru asta, o sa vina si vremea aia. Oricum, mai nou, de cand are papusa cu olita si pampers, cand o pun pe Carla pe toaleta, tre' sa pun si papusa pe olita, la fel si cu pampersul, mi s-a dublat munca

Bebelusi, ai grija de tine, du-te la medic daca revine febra ca e o perioada delicata pentru tine. Vladut e campion, nu gluma, Carla are doar vreo 15 cuvinte in vocabular, insa e foarte expresiva.

Paula, spor la daramat! O sa fie bine Marius si fara tine, stai linistita. Astia mici se pot adapta de multe ori mai bine decat noi anumitor situatii.

Lisa, sanatate! sper sa reusesti cu olita...

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Paula spor la treaba

Lisa nu stiu ce sa zic de tuse, Vlad are o tuse ramasa de la o raceala de vreo 3 luni, nu stiu ce sa ii mai fac

Eu sunt mai bine, nu mai am febra. Am o dilema mare.....eu pana acum am militat tot timpul pentru alaptat, m-am contrazis cu toata lumea pe tema asta, ca nu exista "nu se satura""laptele nu e bun"etc. Azi am incercat sa ii dau doar san dar PLANGE DUPA MASA si cauta incontinuu san , desi am incercat sa o tin mai mult la san....ce sa inteleg de aici, ca pana acum am militat degeaba pentru alaptat si Irina chiar nu se satura???sau chiar e mica si nu are putere????ce sa fac sa fie bine???Am impresia ca sanii parca nu se mai umfla asa de tare , desi iese din ei....ma enervez....si tot asa

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

multumim din suflet tuturor pentru urari

mai avem maine si gata, maine e Teo / un mic party si la gradi si gata cu petrecareala

de fapt maine e si prima mea zi de job!

ma reintorc in campul muncii mele de baza / o sa mai si voluntariez ca si pana acum / dar bugetul familei musai sa fie si el sustinut din ceva

sunt bucuroasa ca in timpul concediului biroul meu a fost mutat in alta incapere / unde e super / imi place mai mult si asta ma binedispune pentru inceput

e bine ca am doar o colega de birou si relatiile ierarhice sunt pe o linie scurta / direct cu dir general

se simte ca am am ceva emotii, asa-i??/ nu de job in sine, cat de faptul ca o sa stau mai putin cu copiii si mai departe de ei (fizic vorbind)

uau sa va zic, sa nu uit

am vazut ceva genial, am zis ca la urmatoarele 'aranjamente' o sa incerc sa vad daca pot pune in practica
ia de va uitati:
http://www.youtube.com/watch?v=GRxvNhlS4V4

saptamana buna sa avem cu totii!!!!!!!!!!!!!

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

inceputul meu de lume

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Teo Sa cresti mare si sa fii sanatos!
Tudor Sa cresti mare si sa fii sanatos!

Alinuk multa bafta la job! Fff interesant videoclipul, mai ales ca ducem lipsa de spatiu.

O zi frumoasa tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI, ANDU, ANDREI, ILINCA, EDUARD, CARLA SI TUDOR!

Nu am putut sa il vad pe Robert vorbind

Nadia vorbeste foarte mult, toata ziua turuie, face si propozitii de cate 3-4-5-6 cuvinte, numai ca poceste cuvintele.
Desigur, nu-l spune pe r (Ioana l-a spus pe la 4 ani!). De multe ori inlocuieste c cu p (ex. capul este "papul").
E tare nostima cand "citeste", o copiaza pe Ioana, ia si ea o carte si incepe sa spuna povesti.

lisa wow, inot, gimnastica? Bravo voua!

As da-o si eu pe Nadia la inot, dar ma epuizeaza fizic si financiar activitatile Ioanei, mai astept sa mearga Ioana la scoala sa reducem din ele ca sa incep si cu Nadi.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata si o saptamana ffff buna!

LA MULTI ANI LICURICILOR SARBATORITI!!!!!

Patri, sanatate! Sunt povesti chestiile cu "laptele nu e bun, e slab etc etc." Da-i completare cu laptele tau si gata. Incearca sa vezi cat mananca la un supt, cati ml trage, ca sa vezi daca mananca suficient pt a se satura.

Alinuk, bafta la servici! E greu la inceput, apoi iti dai seama ca e bine sa mai iesi din mediul exclusiv familial.

Am pus pe mailul comun pozite cu Alexia de sarbatori!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

patricia sanatate!
Sa sti ca si eu am facut febra si tot asa m-am speriat, dar era de la sani.
Irina e mica si nua re putere. Tot asa am tras si eu cu Nadia de-mi venea sa ma dau cu capul de pereti. Probabil are si colici si de asta plange si cauta sanul. Nadi la fel facea. Tine-te pe pozitie, e mare pacat sa-i dai lapte praf. Mai ales ca e asa mica.

alinuk bafta la job!

Nadia nu se atinge de olita neam.
In schimb cere la WC, isi da singura jos pantalonii si pampersul, ia colacelul si il instaleaza, dar in general nu face nimic. Doar de cateva ori a facut pipi si o data kk. E mai mult de distractie. De facut, tot in pampers face.

lisa recunosc ca si mie mi-e greata, desi am schimbat doi copii si nu-s gravida Dar mi se intorc matele pe dos de fiecare data.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Ce mare si frumoasa e Alexia!!! Ce s-a schimbat...are fatuca de domnisorica deja.

Si printesele de Cadia sunt superbe!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput