LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)
Raspunsuri - Pagina 10
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty LA MULTI ANI, MARIA, pentru ieri! selene e tare greu pentru tine cred. Nu stiu ce sfat sa iti dau. Nu ai pe cineva care sa stea macar cateva ore cu Daria? Stiu ca nu agreezi ideea de gradinita, nici eu, personal, nu as da-o asa de mica. Cu banii ... of, of, of! Grea perioada! Eu am 3 salarii restante (septembrie, octombrie, noiembrie), pe decembrie ar trebuie sa iau pe 15 dar nu am nicio speranta. Sotul are si el unul restant. Ultimii bani i-am luat la mijlocul lui decembrie, un salariu al sotului (pe octombrie!), din care am platit 60 milioane la impozitul lui si nu ne-a ramas mai nimic ... Eu am reusit sa platesc impozitul (aveam o regularizare de ... 230 milioane!), parte bani platiti de partenerul meu, parte din banii pe care ii tineam de avans pentru apartament. In fine, sunt fericita ca am reusit sa scot certificat fiscal, altfel nu puteam sa facem aplicatia pentru credit. Insa acum nu mai avem bani de avans Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI Asa a venit pe lume Ioana Si asa Nadia |
Naty, exact asa a fost si la mine, pe data de 16 decembrie am primit banii pentru septembrie+octombrie+noiembrie. Si inca, din cate stiu, fata care imi trimite banii pentru proiecte a pus bani de la ea, din economiile ei, ca nu mai platesc strainii, asteapta sa fie emise facturi cu nr. TVA international. Si nu e prima data cand face ea asa, numai ca sa-mi fie si mie bine. A zis ca altfel as fi avut de asteptat pana in februarie. :(
Carmen, a ramas ca m-am apucat de felicitari de martie, numai ca nu am decat doua facute, mai astept sa mai fac, ca sa am ce sa va arat.
veronica, Alice zici ca e Daria in perioada de pe la 1 an si 4 luni incolo! Ne-a capiat de cap. Nici acum nu stam grozav. Analizele i-s bune? Ca ale noastre n-au prea fost.
Multumesc de incurajari, fetelor!
Dari e figura mare. De exemplu, ieri s-a culcat de amiaza la 4 fara 20 si la 5 a trezit-o o alarma. De noapte, s-a culcat la 23, la 1 s-a trezit si a venit dincoace, eu faceam felicitari, ea m-a anuntat "am venit". De la 1 la 3, mai mult foiala decat somn, cum ma miscam putin, cum "mama?" Dimineata a dormit pana la 10. Azi ne-am plimbat pe afara 2 ore, prin zapada, la amiaza s-a culcat la 3 jumatate, eu am vrut sa fac felicitari, dar m-am simtit prea adormita, asa ca la 4 si jumatate m-am dus langa ea, ma asteptam ca intr-o ora sa fie sus, aiurea, s-a trezit la... 19 fara 20. Acu' sa vad cand se mai culca.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Carmen_Marieta spune:
citat din mesajul lui Porumbita carmen ii poti da dresuri groase cu antiderapant; au la piata la obor |
Pai ce crezi ca poarta dresuri..nu, il imbracam cu pantalonasi si sosete..
bebelusi spune:
Porumbita si eu evit pe cat pot de mult, dar daca e sa ii dau ceva dulce asta ii dau, sau kinder, dar doar un cubulet, niciodata o cioco intreaga, se multumeste cu atat. Sucuri nu bea, bomboane nu mananca
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
citat din mesajul lui miereamara Da Roxana, dar durerea mea este ca mancarea de la gradi nu e chiar de calitate, |
mda, acu ce sa faci.. plusuri si minusuri intotdeauna. mai un junk, mai ceva sanatos... macar sa fie predominante cele sanatoase
Carmen... papuci de casa??? eu nu am gasit solutia asta . soseste groase sau mocasini si gata. sau crocsi din aia cu blanita pe dinauntru.
Criss, antispastice de 3 ori pe zi. daca nu merge spasmocalm/no-spa atunci scobutil (supozitor eventual). si cand poti te odihnesti, sa treaca primul trimestru.
am reusit sa pun si eu ceva poze de sarbatorile astea.. amestecate asa : http://picasaweb.google.com/evasipatrick/Decembrie2010?authkey=Gv1sRgCL_g2uyg3OK0kgE#5558703635228477442 - prima poza e semnificativa... avea cinni minnis, iaurt, o banana in fata... baga lingura in toate, nimic in gura. o sa i le inramez pe astea, sa le vada cand o fi mare la casa ei
micola spune:
rox, m-am spart de ras de mosul vostru cu caciula pe ochi
dar au primit copiii tot ce e la tv..mighty beans -foarte incantat Patrik, zuzu pets, thomas
ce frumosi sunt amandoi...si m-a mai dat gata rochita Evei...aveam si eu asa...unde-ai gasit?t
Patricia, stiu ca ii dai cu laptele tau. mi-am amintit ca atunci cand si Alexu era si cu lapte praf incepuse clar sa prefere biberonul si eu stateam noaptea si ma mulgeam si i-l dadeam dimineata, dupa ce sugea...noroc cu fetele de la Alaptatul help-line
Porumbita, mersi de intrebare adoarme tot cam intr-o ora...uneori si mai mult, alteori (rar) si mai putin...sting lumina, tv-ul si spunem Inger, Ingerasul meu si se pune pe burtica...asteapa sa-l mangai pe spate...trebuie sa nu se auda nimic, sa nu vbesc nimic, nici macar "shhh" ca sa adoarma...daca iau mana de pe el inainte sa adoarma imediat ridica din fundulet...daca nu pun repede mana se ridica si plange...asta seara. ca ziua tot cu povesti audio, singur in camera, in patut. si dureaza, parca, mai putin.
eu zic ca sunt cum ii inveti....eu am preferat asa, decat leganat pe picioare cum se invatase din spital..
dar inca se trezeste de 2-3-4 ori pe noapte, la 1, 3, 4-5.... bea apa si iar se pune pe burtica sa-l mangai pe spate, dar in 15 min e gata...
Alexu primeste desert facut in casa (fursecuri, turta dulce, placinta cu mere-preferata lui by far) sau biscuiti simpli sau cu miere, dar numai cand papa tot. cand papa tot ii spun: "pentru ca ai fost cuminte si ai papat tot, primesti desert". cand nu termina nu mai pomenesc nimic...asta deocamdata, cat inca nu cere singur..
azi e zi mare: primul kk la olita...mai mult o intamplare...dar a fost.
roxanaz spune:
buna dimineata!!
la multi ani fericiti sarbatoritilor de azi: Ioane si Ioni!! sa traiasca, sa infloreasca, sa fie sanatosi si iubiti!!
Micola ahahahah ai zis perfect "aveam si eu asa". rochita aia a fost a mea pai se putea altfel decat toate cele de la tivi??
o zi frumoasa tuturor!
crisspy spune:
tuturor care isi serbeaza azi ziua numelui
Rox ai nishte copii superbi , iar rochita Evei e mortala...acum am citit ca a fost a ta, aseara chiar ma intrebam daca se mai fac modelul asta.
Mersi de sfat cu antispastice ...m-a durut si aseara dar am stat in pat si a trecut repede. Faza care ma deruteaza pe mine e tensiunea asta marita, 138 cu 78 mi se pare mare zau .
Porumbita las' ca vine el si bb2 cand vrea el ...uite noi nici nu ne feream da' nici nu lucram intens, si s-a prins . Cumnata mea e aproape obsedata de chestia asta si nu vine bebe deloc. I-am zis sa-si faca alt gen de planuri (vacante, schimare de casa) ca atunci o sa vina si bebe.
Micola felicitari pentru kaka .
O zi usoara tuturor si multi
Crisspy, fericita de Razvi si 6 sapt
roxanaz spune:
citat din mesajul lui Porumbita poate va era dor de Robert http://www.youtube.com/watch?v=MGNsJclr0hQ |
ma nerfezi, nu vad youtubu la munca....