LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR!

alinuk

anuc ce mare e bebelina!

ariya Doamne, ce-i pe capul tau!

miere tinem pumnii sa va descurcati bine in lipsa lui Luc.
Sa fie intr-un ceas bun mutatul!

Nadia ar manca numai: ou, paste cu branza, Barni (ne luam de mana, rox!), "pufu" (pufuleti), "cioco", "boboana", "tot" (tort). E topita dupa dulciuri, ce mai! Pe cat nu-i plac Ioanei pe atat ii plac ei (a nu se intelege ca-i dau mereu dulicuri, nu prea ii dau; dar ea numa asta ar manca, vine si cere cu o mutrita de cersetor "mami, dai boboana, og, sase!")
Cu chiu cu vai o mai conving sa manance: cate o jumatate de banana (e singurul fruct care ii place), rareori putina para, cateva linguri de supa de legume (doar zeama si cartofii nimic altceva si nici un alt fel de supa), cateva imbucaturi de carne de pui sau vita, ceva mai mult peste, putin cascaval, putina branza topita. Si cam atat.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

poate va era dor de Robert

http://www.youtube.com/watch?v=MGNsJclr0hQ

Chiar ca ne era dor de Robert ...ce mare s-a facut si cate stie ...bravo, ii prieste gradi se pare.

Numai noi am ramas mutulica?

Crisspy, fericita de Razvi si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

rox am vazut copiii frumosi.
He,he si Nadi umbla cu hainele puse asa, de gat.
Si voi cu Zhu Zhu? Frate, e adevarata isterie! Ioana are: 3 soareci mari, 2 pui, casa, completare la casa, roata, masina, garaj, scuter, caleasca si inca altele, nu mai stiu ce.
Nadia e si e topita dupa "shoaici", dar stie ca "Oana nu boie" (Ioana nu-i da voie) si nu se atinge de ei, ii admira insa de la distanta de cateva ori pe zi. I-am luat si ei unul dar nu se joaca cu el, ai sora-sii sunt desigur mult mai interesanti.
Si eu am cateva rochite de cand eram mica, le-au purtat ambele mele fete!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La noi au inceput geloziile pe fetita, cu Mircea, nu cu mine, daca ia Mircea fetita in brate zice "da-o lui mama, ia-n bate ", sa mi-o dea mie pe fetita si sa il ia pe el in brate, nu suporta sa il vada cu fetita in brate. Cu mine nu are treaba

In rest se comporta f bine cu ea, o pupa non stop, participa la baie, are mainile in cadita pana la cot, o da si el cu ulei pe manuta, etc

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui!

La multi ani tuturor licuricilor care au implinit 2 ani in ultimele zile! Sa cresteti mari si sanatosi!

Dark, felicitari pt job!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Patri, sa stii ca asa a fost si Patrick in perioada de crize. avea ce avea cu noi, niciodata cu sora-sa. ei se simt tradati de noi, nu de bebelus... pe care de fapt il iubesc.
Raluca, mda... ce sa le facem, zici ca-s luate de mana cu mancatul. le-or trece si fitele astea. cel mai funny e ca lumea ma tot felicita ce bine arata Pupu si continuarea e "vai, mananca bine, nu???" si io zic... nu zhuzhupetu' e al Evei... o distreaza de moare. ma rog, bineinteles ca il aresteaza si frate-su...
cea mai de succes este bucataria, gatesc amandoi pe intrecute . ieri faceau timmy (oaia ai neagra de la minimax) la cuptor cu garnitura de mightybeanzi . iar pe Kitty o spalau in chiuveta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

la multi ani!

oo, porumbita, ce vorbeste robert!!noi asa, mai putin . ce imi place gropita lui. La multi ani si bunicii Ioana!

nu am mai intrat de mult in contul comun, asa ca nu am reusit sa vad pozele, dat musai trebe sa vad rochita Evei si bineninteles protagonista

andru manaca orice, mai putin tocatura, gen sarmale, chiftele, perisoare. dar ii place varza, fasoleaa si orice nu e cu zeama.
are 16,5 kg, iar sora-sa 16,6. de obicei ea fuge de el cand se lasa cu jumuleala, ca stie ca o dovedeste.

de luni incep serviciul si de 2 zile andru nu mai doarme cum trebuie nici ziua , nici noapte si imi arata patul sa stau langa el si sa il iubesc. o banui ceva....

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani Ion/Ioana!!

Naty, sa ne traiasca fetele! Sa fie sanatoase. Eu n-am dus-o saptamana asta la gradi si au inceput sa ne sune baietii, sa ne zica LMA :)) Ioana e f incantata ca i-a spus Mihnea la telefon ca ii e dor de ea...era asa importanta cu telefonul in mana :))

Alinuk, felicitari pentru blog! Scrii foarte frumos.
Si Irina are blog pe care-l citesc la fiecare subiect. O admir ca le face pe toate si bine. Nu stiu cum se imparte intre joburi, Andrei, scris, sot, etc...dar o face. Te pupam Irina!

Bebelusi, sunt normale geloziile astea...Ioana mi-a zis intr-o zi, ca nu-i place cand toata lumea il baga in seama mai mult pe Filip, ca e mai dragalit de rude si prieteni. I-am explicat eu ce si cum e cu copiii mici, dar o vad ca sufera cand toata lumea se opreste mai mult la el. O sa apara Sara si va fi la fel, ea va atrage mai mult atentia...

Mami de Ioana, Filip si 32 S

Mergi la inceput

Mai ma mai linistiti si pe mine cand vad ce mananca ai vostri...:)
Filip papa supa/ciorba zilnic (ar manca mai putin, dar il mai pacalesc), orez in orice fel (mult mai bine decat cartofii de ex), paste, ou doar amestecat, banana, avocado, mar (dar doar in pastuite cu putin iaurt (altfel nu mananca decat ff putin), cereale...si da, si eu i-am dat sa guste putin muschi de porc de tara...a poftit si i-am dat sa molfaie friptura la tava....In rest, greu cu mancatul. E pofticios, vine cu noi la masa, gusta, dar ff putin. In schimb painea e pe locul 1 si o primeste ca desert caa sa manance intai ce vreau eu.

Nu vrea sa zica 'apa'...in schimb zice 'cioco'

Stalceste rau cuvintele, de multe ori nu inteleg ce vrea. 'Toi' e 'pai' de ex, dar ne-am prins tarziu :)

Mie mi-e teama sa nu vorbeasca bebelina inaintea lui :)....desi mutulica nu e, vorbeste o groaza pe limba lui./...

Mergi la inceput

Porumbita, ma intrebai de apartament. Am luat o pauza, n-am mai vazut nimic....
Mi-e si teama sa fac credit, as vrea a ne descurcam fara. Uite ca vin perioade cand nu stii pe unde scoti camasa si sa mai ai si trei copii, plus un credit...Brrrr....
Tot astept sa scada preturile astea...

In fine, va atrebui sa facem pasul pana la vara, cel tarziu, pentru ca o dau pe Ioana la scoala. Ii trebuie camera ei, liniste, birou, etc....

Mergi la inceput