LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)
Raspunsuri - Pagina 9
miereamara spune:
Da Roxana, dar durerea mea este ca mancarea de la gradi nu e chiar de calitate, eu cumpar carne, oua si anumite legume si fructe organice, fara pesticide, hormoni, antibiotice. Acolo le dau si chestii nasoale gen chicken nuggets sau fructe si legume din conserva cu zahar si respectiv sodium, in fine nu toate is fresh asa cum mi-ar placea mie. Eu dau o caruta de bani pe alimente organice si el prefera junk-ul:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
bebelusi spune:
Crispy depinde de la sarcna la sarcina, eu sarcina trecuta nu am avut chef deloc deloc, dar la cea cu fetita....la fel ca veronica, l-am fericit pe Mircea, asa ca ai rabdare...mai ai timp
Fetelor toti copiii sunt fan Barni?si lui Vlad ii place
Miere si copilul sora mii este la fel, la gradi mananca tot, mai cere si supliment, si acasa se roaga sora mea de el
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
Fetele va rog sa ma sfatuiti si pe mine... ce papucei ii pot cumpara Nazdravanului, pe care sa nu-i scoata imediat? nu sta incaltat neam , astazi am zis ca mor cand l-am vazut in ghete!!! era in pijama si cu ghete... eu care am certat-o pe mama ca nu-l imbraca asortat! va dati seama cum am ramas azi cand l-am vazut...
I-am zis lui Radu ca- cumpar 10 perechi de papuci numai sa nu-l mai vad asa... numai ca nu pot cumpara chiar 10..
Si mamicile de baietei as vrea sa-mi recomandati o masinuta cu melodii si lumini.. nu pot lipsi prea mult de acasa, sa caut cadoul pt 2 ani, si asta am vrea sa-i cumparam..
micola spune:
salutare
noi tot acasa..ne-au amanat cu cresa pana luni, ca luni incep ei...
Alexutu a mancat sarmale...noi eram la masa, manacam sarmale si el iaurtel...si se tot intindea la sarmalele mele cu smantana...pana nu i-am dat nu am scapat de el...a mancat 2!! bine, doar interiorul..si sunt 75% vita, 15% porc si restul orez..nu aveam de gand sa-i dau carne de porc pana supa 3 ani, dar pana la urma nu-i poti creste dupa carte...mai ales ca el a cerut...
Patricia, nici eu nu i-as da biberon, dar, daca aunci cand fata invata sa suga bine renunti la el, atunci e ok. Si eu i-am dat lapte praf supliment, tot la inceput, pt ca nu-mi lua in greutate, si nici nu a terminat o cutie ca am renuntat la el, cum a inceput sa ia in greutate...a ramas dr-ul uimit ca a renuntat el de buna voie la bibe(la inceput nu m mai vrut eu sa-i dau, apoi, incepusem iar sa cedez la recomandarile drei lui si a celor din jur si nu a mai vrut el). Al doilea nu va vedea bieronul la culoare..
Selene, si eu zic ca gradi/cresa e solutia cea mai buna...ce rau sa-i faca? eu, si daca nu imi gasesc job tot il las la cresa, e mai bine pt el..stiu ca se va imbolnavi, dar sper sa fie bine pana la urma...si apoi..se si imunizeaza
si eu am avut chef in sarcina, dar nu iesit din comun..doar mai mult chef..
crisspy spune:
Patri sper sa fie asa sa-l fericesc si eu pe Adi ca destul a indurat la Razvi
Numai ca cu durerile astea de burta si cu auditul pe cap la munca , numai la sex nu-mi sta mintea.
Carmen dar niste sosete din alea cu talpa antiderapanta sau mai grosuta nu-ti plac? Ma gandesc ca pt interior intrebi...sau mai sunt / erau pe la Deichmann nishte incaltari din panza subtiri pe care ai putea sa i le dai prin casa.
De cadou habar n-am...tre' sa incep sa ma gandesc si eu...cred ca si anul asta sarim peste petrecere cu copii ca nu stiu daca-l pot aduce la Buc ...by the way Alinuk frumosi flacaii tai si tare frumoasa petrecerea, unde ai facut-o?
Crisspy, fericita de Razvi si 6 sapt
crisspy spune:
Micola si eu am zis la fel cu carnea de porc...da' te intelegi cu Razvi ca moare nene de pofta
Ia uite aici cum manca cot la cot cu tasu'
Crisspy, fericita de Razvi si 6 sapt
micola spune:
dulce, tzumpi ca de obicei
Carmen, si noi tot sosetele cu talpa atniderapanta avem..si niste pantofiori din panza, dar cu talpa de plastic, primiti cadou..
de cadou de 2 ani...nici eu n-am nicio idee..m-au intrebat si ai mei ce sa-i ia si chiar nu am idee
bebelusi spune:
Porumbita, Mircea ii da biberonul, eu doar rar, cand nu e el acasa
Micola ii dau muls, nu praf, nu am incotro deocamdata, crede-ma, de placut nu ii place sigur ca abia il accepta.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Porumbita spune:
carmen eu am renuntat dupa a 4 pereche cumparata; ii dau sosete groase cu antiderapant
bebelusi robert nu serveste barni; de fapt nu ii dam nici un fel de dulce acasa; ce mai primeste la gradinita la gustarea de 4 (chec, clatite etc) sau cand participa la cate o zi de nastere dar atat cat pot nu o sa ii dau
micola cum mai doarme piticul? eu i-am dat ocazional carne de porc la gratar
miere nu cred ca te consoleaza sa iti zic faptul ca la gradinita piticii se iau unii dupa alti si mananca /dorm mult mai bine ca acasa
ariya big hig
crisspy lasa ca trece si raul;
uf, va citesc pe voi gravi sau cu bb mic si vreu si eu
da pe cat de repede a mers la robert asa de greu se pare ca e acum