Ghiocei de Martie-Aprilie**288**
Raspunsuri - Pagina 6
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Pai si noi tot din liceu, se pune?? |
Se pune, se pune, cum nu?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
Gata, Mada, culcasi mandra? Mai sforaie sau s-a inzdravenit?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Gata, Mada, culcasi mandra? Mai sforaie sau s-a inzdravenit? |
Culcat. Sforaie. Ma rog, nu in mometul asta, ca numai ce-a aspirat-o ta'su, dar nu au plecat cocorii...
Cu BB2: noi il vrem (amandoi), dar vreau neaparat sa ma mai intorc vreo 2 ani in "campul muncii", inainte sa ma tampesc de tot. Imi e un pic frik de cat imi va fi de greu sa ma reintegrez si pe urma sa ma "rup" iar pentru 2ani... sau cum o mai fi legea pana atunci...
Anaan spune:
Pai si noi tot din liceu, se pune?? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Ilegalisto!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas 7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame) Am zis asta deja, temperamental ma simt cel mai aproape de Denisamada pentru balanceul intre introverire si extrovertire. Si pt ironii, doar ca io ma abtin. Si cred ca si la bautura 8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda) Cu mai multe fete la care tin. Cu Chatonel ca ea e ferma, io sovai; cu Novus, ca ea e comunicativa, io cam butucanoasa; cu Ilinca, ea e relaxata, io-s angoasata (deci taman invers decat zice ea). A, si cu Bianca, fiindca ea e spontana si io-s cam calculata. No, dupa cum se vede, io admir cel mai mult ce n-am. |
Aha-am! So, trag concluzia ca io's pe lista negra, da?
Monnvas spune:
citat din mesajul lui denisamada
Aha-am! So, trag concluzia ca io's pe lista negra, da? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Nuuuu, esti pe lista alba
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Leeloo21 spune:
fetelor vad ca vorbiti de bebe2...foarte bine! dupa cum se vede la noi s-a materializat repede..ce-i drept ni l-am si dorit...si desii multi ne intreaba cum ne descurcam..noi suntem tare curajosi si increzatori..si unde mananca si se joaca un copil...mai este loc de unul:D
abia astept sa se nasca flurica mea si sa ii vad reactia lui Tudor...de asta imi este cel mai frica..
poate mamicile de 2 sau 3 copii ma ajuta cu ceva sfaturi..
si intreb si eu de cineva..de care nu am ami auzit de mult, dar ce-i drept m-am facut activa mai de curand...aris ce face?
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+
nasterea in apa
pozici dragute
denisamada spune:
Citat: | ||||
Nuuuu, esti pe lista alba |
No... cred ca trec pe lista cu buline, ca Motanul a venit la nani.
Noapte buna.
Monnvas spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denisamada
No... cred ca trec pe lista cu buline, ca Motanul a venit la nani. Noapte buna. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Atunci punem bulina rosie 18+
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui pisigri A, si uitai sa zic un alt aspect care ma retine din a face tambalau: ma gindesc ca atunci cind se intimpla o chestie de-asta, ti se duce buhul ca tu esti ala de ai dat in judecata cutare medic. Nu risti sa nu mai aiba nimeni chef sa te aiba ca pacient..? |
Te inteleg foarte bine prin ceea ce treci.Asta ma vrut sa fac si eu cand s-a intamplat ca Bogdi sa regreseze.Am si inceput sa strang una alta hartii ...si....stupoare..atunci pentru mine...toate hartiile nu-mi parveneau corect sau deloc.Doar"corb la corb nu-si scoate ochii!"
Ani de zile m-am framantat apoi am hotarat ca atunci cand Bogdi va fi bine(merge) sa mergem in vizitala"tonti" sa le aratam ca este om daca ai in preajma Oameni.
Am fost la un singur medic in Br dupa(Uta-tatal lui Teo Trandafir-care era f cunoscut acum 6 ani si mi-a spus "ei tu nu vezi ca nu nik macar creier copilul tau")...care atunci cand la vazut a "vorbit" atat cat a putut cu Bogdi ,a ramas cu gura deschisa...si a spus ca"asa ceva nu a mai intalnit" si ca a fost doar Dumnezeu.OK ,eu sunt deacord ca-i o minune la propriu si figurat Bogdi...dar fara munca Dumnezeu "iti da dar nu-ti baga in sac"
Eu am ales sa incerc sa uit caci de iertat inca nu pot
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!