Ghiocei de Martie-Aprilie**288**
Raspunsuri - Pagina 5
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Da' daca nu-mi iese nimic, ma anjajezi secretara la after-schoolu' tau? |
Da'un doftor va trebe?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Da'un doftor va trebe? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Da' cum sa nu
Anaan spune:
Chatonel, inteleapta ca de obicei, discutiile in lipsa celui despre care se vorbeste nu sunt prea elegante. Mea culpa! Eu mi-am insusit observatiile.
Anaan spune:
Gulia da tarcoale laptopului, asa ca sa nu va mirati de intreruperi bruste ale spuselor mele pline de miez
anamariame spune:
Doamne, Novus, am plans cititnd primele randuri din postarea ta! M-am tot gandit astazi la voi, ma bucur ca sunteti bine ... nici eu nu imi gasesc cuvintele, nu stiu ce altceva sa iti spun. Sper sa simti toate energiile noastre pozitive indreptate spre voi!Un pup maaare, maaare pentru Ada! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Anaan spune:
Pisigri, pe masura ce detaliezi imi dau seama ce multe ati patimit.
Mada, asadar si voi sunteti impreuna inca din liceu. Bine ca nu sunt singura capitaneasa de cursa lunga de pe aici.
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Pisigri, pe masura ce detaliezi imi dau seama ce multe ati patimit. Mada, asadar si voi sunteti impreuna inca din liceu. Bine ca nu sunt singura capitaneasa de cursa lunga de pe aici. |
Pai si noi tot din liceu, se pune??
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
anamariame spune:
Da...si acum citind prin ce ati trecut si voi, pisigri, chiar am retrait si eu clipele acelea de cosmar din spital, si acea groaznica stare de incertitudine, cand pui viata copilului tau in mana unui strain, si astepti sa ti-l faca bine...cand cauti explicatii pentru starea lui si nu gasesti, si toti ridica din umeri...eu nu pot sa iti dau niciun sfat...pur si simplu nu stiu ce as face in locul tau.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)