Ghiocei de Martie-Aprilie**288**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Novus, beculetul mi l-ai aprins ca ai zis ca le-ai facut reclamatie scrisa si ca te ocupi si de aia de la urgente :)
Cu mersul labuda...cunosc. Eu trebuia sa rog pe cineva sa o pazeasca, pentru ca mi-era teama sa nu cada din pat...

Mami de Ilinca (5.03.2009)

La Salvarea le-a facut Pisi deja hartia pt ca pe ceas de la noi la bloc pana la statia lor a facaut fix 1 minut deci de unde 10 ???
Iar vaca de la urgenta o stiam de vaca de data trecuta cand am vazut-o cum se poarta cu oamenii simpli internati, efectiv ii ignora parca, noi data trecuta nu am avut treaba cu ea plus ca fusesem la cab particular sa ne recolteze sange pt a vedea cum stam cu fierul ca are un aparata destept, adica invers decat ea
Dar de data asta mi s-a pus rau pata pe ea,a dica eu cred ca fiecare ar trebuie sa-si faca meseria cu drag, asa ca tu pediatru cum naiba poti sa nu rezonezi cu parintii copilului tremurand, da sunt disperati dar tu ii agiti si mai tare cand din contra ar trebui sa-i linistesti si sa te porti omeneste in primul rand nu cu aroganta !!
Ma informez oricum ce ii pot face mai grav

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

NOVUS, bine ca sunteti mai bine, eu acum zic sa te concentrezi pe fata, ca se ocupa Dumnezeu pana la urma de toata lumea. Eu acum sunt mai pacifista, recunosc, nu stiu ce as face intr-o situatie similara...
Bine ca sunteti ok, ca ne-ati cam dat emotii

PISIGRI, eu zic ca daca simti din tot sufletul sa faci o chestie, ti-o asumi, indiferent de consecinte. asa consecinte pot fi si daca faci ceva si daca nu

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

A, si uitai sa zic un alt aspect care ma retine din a face tambalau: ma gindesc ca atunci cind se intimpla o chestie de-asta, ti se duce buhul ca tu esti ala de ai dat in judecata cutare medic. Nu risti sa nu mai aiba nimeni chef sa te aiba ca pacient..?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

No vezi, aici ai dreptate, mai ales in Deva e imposibil sa nu te mai lovesti de ei dar eu le-o trag pe la spate, na sa nu stie de unde a venit , ca sa nu zic ca am nr ei si o sa o spurc in direct

Mergi la inceput

Pisik de aia imi esti tu mie draga ca esti buna cu toata lumea si vezi partea plina a paharului!!

Mergi la inceput

Gata ,e vremea sa ma culc nu de alta dar deja se apropie desteptarea, la 5,30 a fost azi

Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Novus,sunt alaturi de voi si ma bucur ca sunteti bine.Pisigri,doamne prin ce ati trecut si voi.Eu as plati pe cineva sa o sperie rau si alta data sa deschida bine ochii si sa spuna daca nu e in stare sa rezolve problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pisigri, totusi Iasiul nu-i cat Deva si pana la urma poa' sa te aiba de pacient si fara chef, nu? Pe de alta parte, ma gandesc ca nu te-o refuza asa usor, ca i-o fi frica sa nu-l dai in judecata pt refuz

Nu stiu ce sa zic, aici poate Mada ne lamureste care-s limitele malpraxisului si cat e tolerata greseala.

Pana una - alta, inteleg ca Novus e nemultumita in primul rand de atitudine, nush cum se poate cuantifica aia si cum se poate incrimina. La stat, ca la privat or fi mijloace mai sofisticate.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Citat:
citat din mesajul lui chatonel

nu eram io, ci kea cu intrebarea de reprofilare; intrebarea mea e "de ce ti-e frica si nu scapi" :)

Ohooooooo de multe.
De shunci de vorbit in public. De receptii oficiale. De bolile copchilului. De caini am un parc plin langa bloc. De zapaceala (mi-e frica sa nu uit si uit) - la licenta am pierdut 2 puncte pt ca n-am citit un enunt in intregime, erau taman alea 2 puncte pe care sa le poata lua orice prost.
Si, in general, mi-e frica sa nu ma fac de ras.

Cu temerile tot pe-acolo sunt si eu, poate mai putin cu cainii... "Toto e Toto".

Ce fac daca pun diploma in cui? Mi-ar place sa imi exploatez latura artistica...design, pictura... prietenii zic sa-mi fac o firma de catering... La modul serios, cred ca m-as apuca mai serios de studii clinice, adik nu as pune kiar diploma in cui, dar as trece un pic peste baricada. De, nu de cealalta parte, doar "deasupra".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

huh fetelor, mi se face pielea de gaina cind citesc ce "filme" se fac acasa.
Pisigri, io as face reclamatie pe fata, m-ar durea in paispe ca vaca are confrati... or sti si ei valoarea pe care o are, nu?

Novus, sint tare bucuroasa ca sinteti bine!

Tufetelor, pe mine ma jeneaza sa vb despre Ayla daca ea nu e de fata si, mai ales, sa incercam sa o punem intre granite bine stabilite. Eu o iubesc, o respect, ca pe fiecare dintre voi si ma deranjeaza ca ea sa fie judecata "la rece". Se poate sa facem abstractie de ea pina cind va dori sa apara, va rog? Uite ca "ma bag", desi nu am chef, dar ea nu merita sa fie judecata .... a avut momente dificile, prea multe, prea dificile pentru oricine, sa nu mai amintesc ca este printre cele mai tinere mamici, aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novus, stai sa te pup si eu!! Te-am sunat de pe telefonul lui H, ca pe-al meu nu-l gaseam nicicum, dar cred ca n-ai recunoscut nr.

Recunosc ca si pe mine m-au incoltit ganduri de razbunare pe doctorita aia cu retardu', dar mi-au trecut, voiam sa-i fac o reclamatie, totul foarte oficial, dar am lasat-o balta si nu stiu daca am facut bine sau rau.

Mergi la inceput