Ghiocei de Martie-Aprilie**288**
Raspunsuri - Pagina 7
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Aaaa si am uitat de o alta vaca de asistenta care vine cu termometrul clasic si eu ii zic ca plange si se agita tare daca ii punem ala la care ea cu o fata idioata si cu o privire de sus imi zice scurt ca lasa mami ca plange dar asta e sau asa ceva ca nu-mi amintesc dar moaca am retinut-o si o sa-i fac o bucurie si ei ca eu clar is razbunatoare si nu ii las asa mai ales ca intr-un oras mic e asa de simplu !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Novuselu, Capseaza-i pe toti Nu te lasa daca poti face ceva (nu prin judecati si altele caci face Ada majoratul si ei vor fi scosi basma curata), fa-o. Stiti ca si eu am multe de spus despre medici & co si tratamentul uman aplicat in relatia cu pacientii. Dar nu deschid subiectul caci iar mi-o iau in barba.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Dodo-pui spune:
Acum dupa ce v-am citit va doresc o zi frumoasa si las
Va imbratisez cu drag...
ps:Uneori si eu am impresia ca pe mine ma percepeti ca o "ciudata",si poate chiar sunt... numai stiu sa rad atat de des cat stiam eu sa o fac.Nu mai am timp pentru sufletul meu(sau mai bine zis nu-mi mai acord)..imi reprosez periodic ca nu dau tot ce pot si pentru Isabella.
De aceea in acea prima lista trecusem ca dorinta si o intalnire cu gasca de aici.(o dorinta/vis caci o intalnire cu voi pentru mine e foarte scumpa...nu doar cazarea ci si acolo trebuie sa am bani pentru copii,sau daca ne plimbam si-s doresc ceva ,....)
Eu pe fiecare va "stiu" de pe net ,iar cateva de la vizita/intalnirea scurta din B.Dar va "cunosc" si stiu dupa cum scrieti "daca aveti ceva pe suflet" ori sunteti vesele.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Floric spune:
Dodo, zau, de unde ti-a venit ideea cu ciudatenia, ca ai fi "vazuta" ca o ciudata? Cine te percepe ca o ciudata este un ciudat el, caci nu are capacitatea de intelegere si empatie. Tu esti mai mult decat inteleapta, probabil asa ai fost dintotdeauna iar situatia, intamplarile vietii te-au intarit si mai mult in intelepciunea ta. Ca nu mai stii sa zambesti este pentru ca tu vezi mai mult decat pot intelege ceilalati, dar eu zic ca asta e o calitate (nu ca nu zambesti ci ca esti mai analista, prevazatoare).
Hai ca am inceput de un sfert de ora mesajul si am si uitat ideea.
PS. Sunt la serviciu si am cam inceput sa am treaba.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
claudela spune:
Dodo, multumim de tratatie!Arata foarte bine licoarea!
Va sarut si eu cu mult drag si va doresc, inca o data, un 2011 de nota 10!
Gianina34 spune:
buna dimineata si LA MULTI ANI! dragele mele dragi
am reusit sa citesc tot din urma ca am lipsit cam mult, ce-i drept
acum 2 saptamani a mai facut o viroza respiratorie (nu stiu daca ea sau eu am colectat virusul insa am fost late amandoua) asa ca am tusit si muciosit de zor (deci sympliana chiar ca ai avut dreptate cu visatul meu frumos cand povesteam de planurile care mi le facusem
acum suntem un pic mai bine (adica jumatate de zi respira pe nasuc apoi se infunda si curatam... iar de tusit - se aud incontinuare secretiile in gatuc/trahee si are cam 5-6 episoade/zi, ceea ce zic eu ca-i bine). Febra am reusit sa o tinem sub control cu supozitiare, am facut aerosoli la greu... si nu mai stiu
pe scurt ne-am agitat cu aceeasi traheita acuta, am reusit sa scapam fara antivbotic
mi-am pus in cap sa rezolv definitiv problema tusei si apoi sa reluam gradinita ca macar sa o luam de la capat cu virusii perfect sanatosi
anul 2010 a fost ingrozitor, pt 2011 nu-mi doresc decat sanatate si pentru ca stiu ca nu se poate, imi doresc sa am suficienti bani sa nu ajung cu micsunica in spitalele de stat, sa-mi pot permite toate interventiile, internarile... la spitalele/clinicile private - asta e dorinta mea pe anul 2011 ( si se mai adauga ceva - sa reusesc sa fiu o mamica relaxata)
am ramas cu o strangere in spate dupa ce am citit pataniile novuselului si pisigri(e ingrozitor prin cate ati trecut... de multe ori ma rog la Dumnezeu sa ma lumineze sa iau decizia cea mai buna cand trebuie sa-i dau vre-un medicament sau sa merg la vre-un dr, sa nu ajung sa orbecai sau sa gresesc ceva sau sa dau peste vre-un incompetent si sa stau linistita ca e bine cand defapt nu-i asa)
pupacesc injineru' vomitacios sa nu se mai repete
noi am vomitat cat pentru toata viata(inclusiv pentru cand va fi graviduta) asa ca nu vreau sa mai trec prin asa ceva chiar si pt o "simpla" indigestie (ca-n momentele alea nu ai de unde sa stii ca-i "simpla" si te gandesti numai la rele)
revin cu raspunsurile la intrebari, ca-s sarguinceoasa , de felul meu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
m_monique spune:
buna dimineata!
cum va distrati de eclipsa?
eu am gasit o discheta (antichitate) si ma tot uit prin discheta la soare si se vede foarte frumos.
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique buna dimineata!cum va distrati de eclipsa? eu am gasit o discheta (antichitate) si ma tot uit prin discheta la soare si se vede foarte frumos.-------------------------------------------------------------------------mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
anamariame spune:
Pt Chato:<<Vroiam sa spun ca "cea mai greu de citit forumista" imi scapa, nu o pot defini, oricat de multe pagini a scris aici, nu simt ca o cunosc, e foarte posibil in schimb sa fie suficienta o privire face-to-face ca sa o "citesc".>>Iata, Chato ce am vrut sa zic prin "cea mai dificil de citit forumista".Am citat din Simpli PS: Pe cuvant ca atunci cand am citit intrebarea ta, mi s-a sters complet din cap explicatia si chiar am ajuns sa ma intreb ce naiba am vrut de fapt sa spun De fapt de asta nici nu am raspuns mai devreme.PS: Aveam deschis mesajul asta intr-un tab dar ieri cu asa vesti proaste mi-a pierit cheful de dat send.Aveti ceva vesti despre Ada, au venit rezultatele la analize? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
m_monique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Neata! Eu m-am uitat fara nimic si pentru vreo 2 min am orbecait prin casa... Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
discheta e in loc de ochelari.
asta am descoperit-o la serviciu.
Anaan spune:
Buna dimineata!
Eu habar n-am avut ca-i eclipsa
Dodo, nu cred ca te crede cineva de pe aici o ciudata. Daca uneori te simti lasata pe dinafara nu e pentru ca nu ne pasa de tine, ci pentru ca, doar ne stii, o mai luam si pe panta superficialitatii si nu ne vine sa te implicam si pe tine in prostioarele noastre, stiind cu ce te confrunti tu zi de zi. Atitudinea noastra este asemenea fratelui mai mic care isi priveste cu admiratie fratele mai mare, vrea sa fie ca el, dar nu se poate impiedica sa mai copilareasca putin.