INSCRIEREA PENTRU ANUL 2011-2012
Raspunsuri - Pagina 4
laos2004 spune:
Buna
Si fetita mea va merge la toamna la scoala si cand am fost pe 22 ianuarie sa ma interesez de inscriere la scoala 39, am avut surpriza sa aflu ca mai erau locuri la o singura invatatoare. Inscrierile au inceput din noiembrie, dar neoficial. Cand incep inscrierile oficial locurile sunt deja ocupate.
mgabi spune:
Buna.
Laos2004 vrei sa spui ca acolo unde este afisat ca inscrierile incep pe 3 martie si atat inseamna ca se fac deja pe ascuns inscrieri. Eu imi voi inscrie fetita la sc. 139 sector 5 acolo avand si baiatul in clasa V si stiu ca am prioritate la inscriere. Nici nu stiu cum sa procedez ca despre inscriere am aflat de la bodyguard si de ce acte sunt necesare. Mai mult mi se cere fisa psihopedagogica de la gradi care nu se poate da acum ci doar la sfarsitul anului
Este ceva de necrezut ce se intampla in tara asta. Eu nu ma duc la scoala xxxxx ci ma duc la d-na de la scoalaxxxx altfel ....
danadt spune:
Buna
Inscrierile incep pe 3 martie si dureaza pana pe data de 6 mai.
La noi la scoala inscrierile ar fi trebuit sa inceapa pe 7 februarie, dar in urma unei notificari de la inspectorat se va incepe pe 3 martie.
Uite aici
http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/Personal/PRECIZARI%20INSCRIERI%20CLASA%20I.PDF
Sper sa functioneze.
Daca nu intrati pe www.ismb.edu.ro si veti gasi acolo.
Succes!
asi spune:
Si noi ne-am inscris in clasa I-a.La scoala unde l-am inscris pe Razvan au inceput inscrierile oficiale in 10 ian si se termina cand se ocupa toate locurile la cele 4 invatatoare.
Eu am ales sa-l dau pe Razvan la scoala la 7 ani jumate desi el scrie si citeste de mai bine de un an.Nu cred ca asta e un criteriu de evaluare al copilului ci maturitatea emotionala , la care noi nu stam grozav dar muncim mult.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ella_gabi spune:
Buna,
Anul acesta mergem si noi la scoala, baietelul meu are aproape 7 ani, iar optiunea mea este pentru Colegiul Mihai Eminescu. Cunoaste cineva vreo invatatoare la acest liceu? N-am gasit mai nimic pe internet, nici macar despre liceu. Vor fi 3 clase I dar din pacate nu cunosc nicio doamana invatatoare.
Multumesc,
.
anya spune:
Fisa psiho-pedagogica poate fi dusa si la vara, la toamna sau de loc. Nu va cramponati de ea. Unele gradinite o fac de pe acum, altele nu. Faceti restul dosarului si nu vor fi probleme (referitor la acte).
camelia72 spune:
Eu chiar nu stiu cum e cu aceasta perioada de inscriere,eu mi-am inscris copilul din luna mai,anul trecut pt. toamna anului 2011,atunci mi s-a spus ca ar mai fi 4 locuri la inv. pt. care optasem.La inceputul lunii febr. ne-a sunat viitoarea invatatoare si ne-a chemat la o sedinta unde ni s-a spus ca are prea multi inscrisi in clasa dansei(38 elevi) iar ultimii 8(printre care si noi!) sa se mute la o alta invatatoare care va veni noua din toamna.Am fost f. revoltata in special ca in luna septembrie 2010 am fost la directoare si mi se confirmase inscrierea copilului la inv. pt. care optasem.Personal sunt f. dezamagita de sistemul de invatamant!
camelia72 spune:
A...uitasem,mi se raspunsese ca aceasta invatatoare avea copii inscrisi din anul 2009...daca stiam ca se practica asa il inscriam si eu din 2004 de cand s-a nascut!!!
camelia_daniela spune:
Se pare ca si la scoala se practica sistemul de "pile si relatii"!
Eu am inceput din toamna anului trecut sa ma interesez de inscrierea "neoficiala" a fiica-mii la o anume invatatoare, la o anume scoala pentru anul scolar 2012-2013 si, se pare, ca m-am trezit prea tarziu (cu 2 ani si jumatate inainte)... au fost alti ~ 30 parinti mai rapizi decat mine .
Oricum nu stiu ce va fi in 2012 ... Daria va avea 6 ani si 9 luni si as da-o in clasa 1, nu la pregatitoare. Pregatitoarea o face la gradi.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!