INSCRIEREA PENTRU ANUL 2011-2012

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Dimineata, presupun ca aduceti voi copilul la scoala, dar dupa ore ce face? Il dai la after? Vine cineva sa-l ia? Vrei sa mearga si la cursuri optionale diverse?
La 56 cunosc cazuri de copii care vin din Pipera (pt ca mama lucraza langa scoala) sau din capatul Pantelimonului, deci ai putea rezolva sa aduci copilul ori la 49, ori la 56. In acest moment orele la 49 incep la 7.30 iar la 56 la 8.00 - si evident cei de la 49 termina la 10.30 iar cei de la 56 la 11.45. Invatatoare mai aricioase sau mai deloc vei gasi, probabil, in ambele parti. Mergi la ambele scoli, vezi care e treaba, eventual poti sa-l inscri la amandoua si te hotarasti mai tarziu. La 56 am inteles ca trebuie sa te programezi telefonic la secretariat pt inscriere, la 49 nu stiu care e sistemul.
56 are after si optional de karate sau dansuri - seara, in sala de sport. La 49 nu stiu care e sistemul. Avantajul la 49 e o sala de sport noua. La 56 sala e mai mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama radului spune:

Dimineata eu ii duc la gradi in fiecare zi...din Pantelimon pana in Dorobanti...asa ca la scoala tot eu sunt soferul de baza...In ceea ce priveste after-school-ul ,ma incanta ideea ca la 56 exista si aceasta optiune,pt ca mai mult ca sigur vor fii zile in care va trebui sa-l las acolo.In timpul saptamanii il pot lua bunicii sau chiar sotul ...
Cred ca pana la urma alegerea scolii sau a invatatoarei este o loterie...sunt f multi factori in joc ...dar cel mai important este copilul si felul in care va reusi el sa se integreze si sa se obisnuiasca cu noul statut de scolar.Cred ca voi ramane pe varianta "Scoala 56" si sper sa fie cu noroc :)
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daghi74 spune:

buna ziua,stiti cumva daca la scoala gen.nr.172- Sf. Andrei au inceput inscrierile

Mergi la inceput

Anya
Imi poti spune te rog daca stii ceva despre d-na invatatoare Mariana Feregan de la 56?...am inteles ca ai unul din copii acolo...sau poate am inteles gresit...
Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am copilul la 56, dar nu cunosc invatatoarele/profesorii. Noi am fost repartizati pe lista la intamplare, nu am cerut pe cineva anume, tocmai pt ca nu le cunosteam. Am auzit despre o invatatoare ff buna care va lua anul asta clasa 1 - d-na Velciu. Am inteles ca face carte cu copiii dar, ceea ce pt mine e esential, stie sa-i uneasca, sa faca echipa.

Mergi la inceput

Multumesc tare mult pt raspuns Anya.Esti o dragutza:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

fetele dar la scoala"ion barbu" de pe drumul sarii stie cineva ceva? vre-o educatoare sau cand se fac inscrierile?
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daghi74 spune:

buna ziua,eu mi-am inscris baietelul la aceasta scoala pe 28.01.2011 nu am cerut detalii despre o invatatoare anume pentru ca nu am indraznit sa le intreb pe doamele secretare desi au fost foarte amabile, dar ma intereseaza o invatatoare care are si after, daca ai mai multe informatii si poti sa-mi dai ti-as fi recunoscatoare
multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitulica spune:

Buna Daghi,
poti te rog sa-mi spui la ce doamna v-ati inscris, la Ion Barbu?
Si eu am in vizor o anumita doamna si ...deocamdata mergem pe zvonistica:).
Corina mami de Andra 23.01.2007 si Alexia 20.11.2004.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna
eu nici nu stiu ce sa mai cred...am sunat de dimineata si mi-au spus ca inscrierile se fac incepand cu 15 martie,poate atunci deja nici nu mai sunt locuri,oare si la scoala se intra tot pe pile si bani?

Mergi la inceput