Buna,
Nu a deschis nimeni acest subiect,desi inscrierile pentru boboci au inceput.La ce scoli din Bucuresti ne inscriem copii?
Cand au inceput? Nici macar nu s-a terminat vacanta de iarna..
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)
Copiii care incep in 2011 grupa pregatitoare unde se inscriu? La scoala sau la gradinita?
Buna. Eu m-am interesat si la scoala 190, unde vreau sa-mi inscriu copilul, inscrierile incep pe data de 18 ianuarie. Daca imi puteti recomanda o invatatoare la aceasta scoala v-as ramane indatorata. Va multumesc
Buna
am o fetita de 1 an si in decembrie 2011 incep serviciul. Singura solutie deocamdata e cresa. Asta inseamna ca in toamna cand incepe noual an scolar ar avea 1 an si 9-10 luni.
Stie cineva cand se fac inscrierile? Cum pot vizita o cresa de stat? E suficient sa ma duc acolo sau sa sun inainte sa fac un fel de programare?
Are cineva copilul la Cresa din Nitu Vasile din sectorul 4 Bucuresti? Puteti sa-mi dati detalii.
Am si eu o nelamurire. Inscrierile incep in aceasi zi la toate scolile sau fiecare scoala isi stabileste perioada de inscriere?
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)
Nu stiu cum e in Bucuresti dar cred ca fiecare scoala stabileste perioada de inscrieri.
Eu mi-am inscris fetita, pe 10.01. si la ora 11 erau deja 50 de dosare.
3 martie - 6 mai e perioada de inscrieri dar fiecare scoala isi stabileste propria perioada in intervalul acesta.
si in Constanta sunt date diferite la scoli diferite. mie mi s-a spus 14 februarie, altora 18 ianuarie.
Roxana
Si la scoala 117 din Militari au inceput inscrierile.
Exista cineva care cunoaste bine aceasta scoala ? As fi recunoscatoare pentru cateva referinte. Ma intereseaza cate ceva despre profesorii de acolo nu numai despre invatamantul primar.Va multumesc.