INSCRIEREA PENTRU ANUL 2011-2012

INSCRIEREA PENTRU ANUL 2011-2012 | Autor: mihaeladinc

Link direct la acest mesaj

Buna,

Nu a deschis nimeni acest subiect,desi inscrierile pentru boboci au inceput.La ce scoli din Bucuresti ne inscriem copii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Cand au inceput? Nici macar nu s-a terminat vacanta de iarna..

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Copiii care incep in 2011 grupa pregatitoare unde se inscriu? La scoala sau la gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

anya-din cate stiu articolul cu clasa pregatitoare intra in vigoare din anul 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ady24 spune:

Buna. Eu m-am interesat si la scoala 190, unde vreau sa-mi inscriu copilul, inscrierile incep pe data de 18 ianuarie. Daca imi puteti recomanda o invatatoare la aceasta scoala v-as ramane indatorata. Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna
am o fetita de 1 an si in decembrie 2011 incep serviciul. Singura solutie deocamdata e cresa. Asta inseamna ca in toamna cand incepe noual an scolar ar avea 1 an si 9-10 luni.
Stie cineva cand se fac inscrierile? Cum pot vizita o cresa de stat? E suficient sa ma duc acolo sau sa sun inainte sa fac un fel de programare?
Are cineva copilul la Cresa din Nitu Vasile din sectorul 4 Bucuresti? Puteti sa-mi dati detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Am si eu o nelamurire. Inscrierile incep in aceasi zi la toate scolile sau fiecare scoala isi stabileste perioada de inscriere?

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Nu stiu cum e in Bucuresti dar cred ca fiecare scoala stabileste perioada de inscrieri.
Eu mi-am inscris fetita, pe 10.01. si la ora 11 erau deja 50 de dosare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

3 martie - 6 mai e perioada de inscrieri dar fiecare scoala isi stabileste propria perioada in intervalul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si in Constanta sunt date diferite la scoli diferite. mie mi s-a spus 14 februarie, altora 18 ianuarie.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalenna spune:

Si la scoala 117 din Militari au inceput inscrierile.
Exista cineva care cunoaste bine aceasta scoala ? As fi recunoscatoare pentru cateva referinte. Ma intereseaza cate ceva despre profesorii de acolo nu numai despre invatamantul primar.Va multumesc.

Mergi la inceput