INSCRIEREA PENTRU ANUL 2011-2012
Raspunsuri - Pagina 5
mgabi spune:
Buna.
La scoala 139 si invatatoarea unde vreau sa-mi duc fetita sunt deja peste 70 pe lista, asta am aflat de la educatoare de la gradi. M-a intrebat la ce invattoare vreau sa merga si asa am aflat. Sistemul pile si relatii functioneaza si va functiona muuuuult de acum incolo.
Daca stiam vorba aceea o inscriam odata cu fratele ei, acum el fiind in clasa a-v-a.
Saptamana viitoare depun dosarul si cu minunata fisa psihopedagogica care sper sa o obtin peste doua zile (nu este semnata de doamna directoare). Asa cere scoala obligatoriu.
cris-cris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ady24 Buna. Eu m-am interesat si la scoala 190, unde vreau sa-mi inscriu copilul, inscrierile incep pe data de 18 ianuarie. Daca imi puteti recomanda o invatatoare la aceasta scoala v-as ramane indatorata. Va multumesc |
Eu tocmai am vorbit la 190 si se pare ca nu au primit nicio metodologie pt. inscriere....tu de unde stii ca deja au inceput? Poate cele neoficiale, prin pile si recomandari...
theo_2004 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris-cris
Eu tocmai am vorbit la 190 si se pare ca nu au primit nicio metodologie pt. inscriere....tu de unde stii ca deja au inceput? Poate cele neoficiale, prin pile si recomandari... |
Mesajul l ui ady e postat in 5 ian 2011!
Tu ai vorbit la scoala 1 AN mai tarziu decat data mesajului lui Ady!!!! Suntem in 2012
cris-cris spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui theo_2004
Mesajul l ui ady e postat in 5 ian 2011! Tu ai vorbit la scoala 1 AN mai tarziu decat data mesajului lui Ady!!!! Suntem in 2012 mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" |
Sorry....te obisnuiesti mai greu cu schimbarea de an