Abdomen extraplat (51)
Raspunsuri - Pagina 17
pearl84 spune:
Eu aveam azi in plan sa merg sa inot..dar in Cluj sunt -12 grade si ma tem sa ies incazlita de la bazin pe asa ger. Astept sa vina ziua de vineri, sa mai urce mercurul in termometre.
Asa ca singurul sport pe ziua de azi va fi plimbarea de 40 de minute, asa..mai dupa-masa.
Va
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
iulix spune:
Hello!
Astazi vreau sa ma laud cu o mica victorie in fata dulciurilor!!! Desi am fost tentata de prietenul meu sa mananc o bomboana m-am tinut tare pe pozitii si nu am gustat. Si mai trebuie sa ma laud cu painea, din care am mancat maxim 2 felii si cu carnita din care am papat doar o bucatica.
Fetelor ce sa iau de durerea asta a mea de umar?? E vreo crema eficienta?
Madachan spune:
Buna dimineata!
Azi este ziua mea, implinesc 34 ani si nu's prea vesela. Parca ieri aveam 24 ani si mi se parea ca am multi.
Iulix, sper ca te simpti mai bine cu umarul.Nu stiu ce crema ar fii buna.Intra la Deus pe site si intreab'o ca parca recomanadase ceva similar unei fete acum ceva timp.
De sport inca ma tin,dar nu am mai facut shaun sapt. asta, am facut asa cate ceva mai usor. Inca pot rezista fara dulciuri, dar nu total...mai iau asa 1-2 bombonele m&m pe zi. Sau un iaurt mai dulce. Sunt deja 2 sapt. de cand ma tin de treaba si sper sa devina si un stil de viata. POate maine ma cantaresc .....sa vad daca rezist.
Pearl, in Cluj -12grade ,brrr! Aici sunt in jur de 5-6 grade cu plus. O sarcina buna in continoare!!! Tocmai am aflat ca si cumnatica mea este insarcinata ,sunt asa fericita pt ea.
O zi buna!
eunice78 spune:
La multi ani, Madachan! Sa fii sanatoasa si fericita!
Lumi, Allure, voi pe unde bantuiti? Chiar vreti sa moara subiectul asta de tot. Dupa ce ca vad ca si Deus va intra mai rar... eu ce mai citesc???
Baietzii mei
iulix spune:
LA MULTI ANI Madachan!!!! Sa traiesti 100 de ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce e frumos in jurul tau!!!
Merci de sfat. O sa intru la Sanda sa ii cer sfatul ca ma tot deranjeaza.
Raportez a doua zi fara dulciuri si carne, iar din paine am papat doar 2 felii. Sport am facut la sala unde nu mai am de gand sa ma cantaresc pentru ca mi-a aratat ca am slabit doar 200 g intr-o saptamana.
Eunice ce mai faci? Intri cam rarut pe la noi!!!
va
iulix spune:
'Neatza!
Vai dar ce pustiu!!!! Ati abandonat toate subiectul???
Eu azi am examen, de fapt ma duc sa imi puna nota ca examenul l-am dat din noiembrie.
va si mai treceti daca aveti timp pe aici.
Deus spune:
La multi ani Madachan ! multe bucurii si sanatate!
ce fac doamnele?
eu ma pregatesc de nani:-)
am mancat bine, prea bine si m-am molesit
este frig tare la Cluj...vreau primavara, sotul vrea iarna ca ii pace zapada...copilul vrea vara sa mergem la mare...catelul cred ca vrea sa-l lasam in pace.
va
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
Madachan spune:
Buna dimineata!
In 5 min plec sa duc copilul la scoala.
Multumesc pentru urari! DEus, mi'ai urat si pe fb...apropo acolo sunt Craciun Ana Maria
Cu sportul nu am pt ziua de ieri nimic de raportat. Dar azi o sa am
O zi buna!
pearl84 spune:
Ieri in sfarsit mi-am atins planul cu bazinul...1 ora de inot cat de cat sustinut. Asa de bie dorm dupa ce ma duc la baziiin
Ma mai duc duminica, dac-o fi deschis. Intre timp, sofat si, azi, plimbarea de 40 de minute.
Eu ma dau cu sarg cu creme pereventive pt vergeturi..cine a mai folosit poate sa-mi zica daca ajuta??
Madachan, pricep si eu ca fost ziua ta..la multi ani foarte fericiti!!!
Deus, si eu vreau primavara...ma uit acum pe geam..o minunatie de ceata
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pearl84 Ieri in sfarsit mi-am atins planul cu bazinul...1 ora de inot cat de cat sustinut. Asa de bie dorm dupa ce ma duc la baziiin Ma mai duc duminica, dac-o fi deschis. Intre timp, sofat si, azi, plimbarea de 40 de minute. Eu ma dau cu sarg cu creme pereventive pt vergeturi..cine a mai folosit poate sa-mi zica daca ajuta?? Madachan, pricep si eu ca fost ziua ta..la multi ani foarte fericiti!!! Deus, si eu vreau primavara...ma uit acum pe geam..o minunatie de ceata Pearl Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata. |
nu vreau sa te dezamagesc...
daca ai tenul uscat, din pacate nu te ajuta prea mult. Cunosc mamici care dupa 3 copilasi si nici macar un vf de crema nu au nici macar o vergetura - mama mea de exemplu
si, cunosc mamici care au imbogatit vreo 3 farmacii si care au explodat...cum ti-e felul.
eu m-am dat de vreo 15 ori in toata sarcina si am intr-adevar vreo 10 liniute albe f finute...nimic grav.
Sora mea nu are copil, este si a fost vesnic slabuta si, are cateva liniute finute pe fese...
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.