Abdomen extraplat (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Salut!
Raportez pe ziua de azi sport la sala, iar la capitolul mancat am stat prost deoarece am mancat pe seara 1/2 de piept de pui la gratar, 2 mici, un pic de mamaliguta cu branza, 1 bomboana si 2 gogosi cu branza. (stiu ca e mult, dar... )
Si eu vreau primavara... sa miroase afara a zambile, frezii (florile mele preferate), ghiocei, viorele, lalele si a copaci infloriti!!! Eeeeeeee... deja visez cu ochii deschisi.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Hihi, ne-am cumparat astazi dormitor!!!!!!!!!

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Iulix, nu-i nimic ca ai calcat putin stramb si ai mancat ceva mai mult. Ce daca? de maine o iei de la capat!
Si eu mi-am facut putin de cap zilele astea, a fost ziua fetitei mele si a sefei mele si am ciugulit niste dulciuri, dar gata! acum sunt "back on track" . Important este sa revenim repede de cate ori "cadem".

Madachan,tine-te tare cu dulciurile!

Am renuntat si eu sa ma mai cantaresc; mi-am propus sa o fac o data pe luna si atit.

Xio, felicitari pentru dormitor!! Sa-l stapaniti sanatosi!

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Hello!
Xio felicitari pentru dormitor!!! Sa il stapaniti sanatosi si sa va iubiti mult!!!
Elena . La Multi Ani pentru fetita ta!!!
Raportul pe ziua de azi e un 0 mare la capitolul sport, iar la mancat mi-am facut niste gogosi cu branza pentru ca pofteam prea rau la ele si colac peste pupaza s-a trezit si prietenul meu ca vrea sa-i fac ciocolata de casa cum a mancat la cumnata mea asa ca va inchipuiti ce a iesit . In concluzie nu m-am putut abtine si am mancat mai ales ca nu mai mancasem niciodata.
Lasand la o parte bilele astea negre sunt mandra de faptul ca mi-am dovedit ca pot sta fara dulciuri.
Maine sper sa raportez lucruri bune. va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Na, ca m-am dezumflat cu cremele..dar nu pot chiar sa nu ma dau, ca ma simt vinovata ca nu fac nimic sa le contracarez (vergeturile adica)

Eu ma abtin cat pot de la dulciuri, da' nici nu poftesc la ele ce-i drept (sa ma si laud, ca a a facut mama placinta cu branza si am papat numai una ieri). Si de la carne, macar de 2-3 ori pe saptmana, incerc sa ma abtin.

Maine ma duc la inot 1 ora si seara la plimbare. Azi shed cu nasul in cartea de legislatie si fac vizite..BB deja loveste binisor, il tot pandesc seara

Va

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Hello!
Raportez mancat aiurea si sport; 20 de minute de zumba si dupa ce imi pun o masca pe mutrita urmeaza sa fac niste abdomene.
Pearl ce super trebuie sa fie sa il simti pe bebe!!
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Tocmai ce-am ajuns de la bazin..am tras 22 de ture si inca 2 asistate cu o chestie albastra care pluteste. Ma relaxeaza...e de vis, ce mai! Azi mai fac si plimbarea mea de 40 de minute pe jos si ajunge atata sport.

Acum lumea nu mai poate de burtica mea...frate, ba e prea mica, ba e prea mare. Sau cu analizele mele...cum n-ai facut nush ceee? Of, of..mai, mai...

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Xio felicitari ptr dormitor!!!!

Raportez si eu pe ziua de azi ...nervi nervi si iar nervi...m-am trezit cu fata a cearceaf si am niste nerviiiiiii...

Dim ioc sport poate ma duc pe seara la sala, am baut un suc de gref si o felie de paine neagra, la pranz supa cu orez si pe seara am sa fac spagete cu anginares ,ciperci, rosii si usturoi.

Pearl, eu m-am dat cu cele mai scumpe creme care le-am gasit si tot degeaba ,eu am facut vergeturi , nu multe dar am cateva.Sora mea in schimb nu sa dat cu creme si nare nici o vergetura.

Acum fug la scoala

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Mi-au iesit niste spaghete delicioase

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Sa aveti pofta:)! Eu sunt tare suparata pt ca sunt alergica la frig( diagnosticata de un dermatolog)si este a 2-a iarna cand mi-au iesit niste dungi rosiatice cu dispozitie orizontala pe picior, in spatele genunchiului si, mai nou, devin vizibile si pe celalalt picior:(; anul trecut, in primavara s-au estompat, aproape disparut, voi vedea daca va fi la fel si acum, mi-e urat de ele. Seara placuta tuturor.

Mergi la inceput