Abdomen extraplat (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Salutare!
Raportez mancat asa si asa si sport la sala!!! De cand ma duc la sala (aici ma refer si al perioada de asta vara) nu m-am simtit niciodata atat de bine ca azi. Dupa ce am venit in loc sa fiu obosita cum eram de obicei m-am simtit usoara, relaxata. Am vaut o snzatie tare placuta!!
Ane cred ca mi-ai citit gandurile cu spaghete. Eram hotarata sa fac si ru azi, dar din mare lene si din cauza gerului de afara nu am mai iesit dimineatza sa iau cele trebuincioase.
Pearl de acum inainte astfel de pareri o sa fie la ordinea zilei.
Dark_sun nu exista vreo crema care sa le estompeze?
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Nu stiu Iulix, diagnosticul este din iarna trecuta cand inca dungile nu aparusera si pe celalalt picior, spre rusinea mea, in acest an n-am mai ajuns la dr.Mi-a dat Hepathrombin (un gel) si ceva Zn.Eu sper doar sa nu fie legat de altceva, oricum circulatia periferica mi-e praf.
On topic...mancat sarmale:(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pearl, pemtru prevenirea vergeturilor, cel mai bine uleiuri sau unturi naturale (migdale, argan, cacao, shea etc). Macar nu pui chimicale pe piele si-n rest, depinde de zestrea genetica...
Sarcina usoara in continuare si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

'neata!

Va citesc ,dar n'am mai scris ca nu am la capitolul sport nimic de raportat. Am cateva zile de cand n-am mai facut nimic,dar o sa revin.In schimb cu mancatul stau mult,mult mai bine ca acum trei saptamani. N-am reusit sa scap definitiv de dulciuri dar le-am redus la minim.

O zi buna!

Mergi la inceput

Salutare!
Eu prea am ce raporta; mancat asa si asa, sport ioc ieri, poate fac ceva azi desi trebuia sa ma duc la sala nu ma merg pentru ca am examen vineri si stau sa citesc .
va

Mergi la inceput

ELENA

RAMYTEO

Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

La multi ani sarbatoritelor noastre !!!!!!!

Eloise, am incercat si cu ulei intr-o perioada, de avocado presat la rece in spetza. Dar ma enerveaza ca nu intra rapid in piele, mi se pateaza hainele..etc. De aia nu l-am mai folosit si am trecut pe Mustela..

Io is cu nervii in pioneze cu sc asta de soferi..daca o fi sa-mi iau carnetul, aia va fi minunea secolului.

Saptamana asta plimbare am facut in fiecare zi..si, in plus, luni si vineri (maine adica), ma duc sa inot..sa-mi mai relaxez neuronii. O sa ma si cantaresc, sa vad cat am pus pana acum.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Pearl, cand ai examenul?

Elena pentru ieri!
Ramyteo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

La multi ani sarbatoritelor noastre! scuze pentru intarziere:-)

Sa aveti parte de ani frumosi, multe bucurii si sanatate

la Cluj este frig si m-am staurat de asta! sunt depresiva pe vreme imposibila...cine are chef de miscare/viata la -15 sau -10 grade? eu una as sta sub plapuma toata ziua:-))))

Sper ca sunteti bine si aveti grija de voi

mai revin...sa-mi adun creierii congelati

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La multi ani sarbatoritelor!!!!

Pearl sa ne spui cate kg ai pus,sunt tare curioasa.Eu in sarcina am luat 30kg spre rusina mea.Le-am dat jos in 6 luni insa la al 2 bbe sigur am sa tin cont de ce mananc.

Eu m-am fortat prea mult la sala si am facut indindere de ligamente(cred ca asa se spune)si ieri si azi repaus la pat

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput