Abdomen extraplat (51)
Raspunsuri - Pagina 20
iulix spune:
Salut!
Eu nu prea am ce sa raportez; mancat aiurea, sport ioc, oboseala si stres cat incape zilele astea ca azi am avut examen si de abia pe seara sunt in apele mele.
Ane ai slabit 30 de kg. in 6 luni???? Bravo!!!
va
pearl84 spune:
Neata!!
Madachan, mai am oarece vreme pana la examen...sunt la sedinta nr 7 de condus si trebuie sa fac 30 de ore. Apoi numai poti sa-ti bagi dosarul la politie. Nu mai am conducere pana luni..intr-un fel imi pare bine, ca macar in uikend nu ma agit, intr-un fel as vrea sa fac cat mai des, ca si asa sunt varza
Na, ca m-am si cantarit...60 de kg in continuare (de vreo 2 saptamani am 60). Deci 1 kg pe luna, ca la carte. Da' tare am impresia ca de acuma vin alea multe (kilogramele adica)..
Azi am sa fac niste ciupercute la cuptor..umplute cu piciorusele lor proprii..ff bune. Si, bunus, ma duc si la bazin macar 1 ora jumate.
Iulix, pun pe tine..vaz ca esti pe langa drumul cel drept
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
pearl84 spune:
Unde ati disparut bre fetelor?
Eu am maine examen cu scoala...chestionare again! Sa-mi tineti pumnii..
Planuisem eu si ceva mers la bazni..dar mai bine fac ceva sport 30 de minute acasa, ca sa mai tocesc un pic.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
iulix spune:
Buna dimineatza!
Pearl muuuulta bafta!!!!
Raportez mancat ok, sport ieri la sala de mi-au sarit capacele (tae-bo si zumba), dar dupa m-am simtit asa bineeee . Azi am in plan pilates ca nu am mai facut de 100 de ani, zumba si abdomene.
va
Madachan spune:
'Neata dragelor!
Asa sunt suparata ca nu reusesc deloc sa ma adun. Sportul l'am lasat,nu'i de mine.Fac asa 2-3 sapt si apoi ma apuca asa o lene . Numai cu mancarea vad ca am vreo cateva zile bune dar am si cate o zi de mananc de zici ca vine sfarsitul lumii . Partea buna e ca totusi 1 kg si jumatate vad ca s'a dus. Dar degeaba... daca am 56kg la aproape 1,60 . Asa mi'e ciuda pe sora'mea ca mananca mereu si numai interzise si mai sus de 45kg nu creste.....ea asa a fost mereu iar eu daca n'am grija ma fac de 100 kg.
Iulix, cred ca ai facut cea mai buna alegere cu abonamentul la sala....asa te poti tine de sport. Ai si companie, nu te plictisesti.
Pearl, felicitari! Tu chiar si graviduta faci sport!
iulix spune:
Buna dimineatza!
Madachan multam. Eu zic sa nu te descurajezi... si mie cateodata mi-e o lene mare cat casa, dar ii dau bataie pentru ca stiu ca mie imi fac bine, asa ca si tu ar trebui sa lasi lenesucul la o parte si sa faci un pic de sport macar de 5 ori/saptamana (daca nu ai chef de topait zic ca si o plimbare prn parc sau prin oras de minim 30 de minute e buna, ori iei 2 sticle de apa de jumatate, le umplii, pui muzica si incepi sa dansezi. )
Pearl ce ai facut la examen?
Raportez de ieri mancat ok |(mai ales dovleacul ala copt de aseara a fost delicios si dulce ca mierea, desi nu i-am pus nimic pe deasupra ) si sport acasa: 20 minute bicicleta, 20 minute pilates si 8 minute abdomene, iar azi ma duc la sala.
va si sa aveti o zi plina de soare!
pearl84 spune:
Iacata-ma-s! Ei, p-asta cu scoala l-am luat, si inca cu 25 de puncte. Azi mi-am depus dosarul...si sa vad cum ma vor programa la politie.
Azi, la capitolul miscare, m-am plimbat intensiv prin oras (hartii si hartiute), dar a fost soare si ff frumos. Dupamasa merg la plimbare again, 40 de minute. Zic eu ca ajunge pt o zi. Maine ma duc si la inot.
Madachan, cum zice iulix, nu te descuraja, ca avem perioade si perioade....da' io zic ca o sa devii dependenta de sport dupa o perioada, mai ales cand vezi ceva rezultate. Eu fac pt sufletzelu' meu sport, ca ma tine departe de depresii
Pearl
ane2 spune:
Pearl, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madachan , vorba fetelor nu te descuraja , uite eu de exemplu de 2 luni fac sala de 5 ori pe sapt, mananc super sanatos si dupa ora 6 nu mai pap nimic beau doar apa si cu toate astea nu am dat nici macar 100 de gr jos si chiar nu inteleg de ce.Cred ca organismul meu se incapataneaza rau de tot, de ce sai faci nu mai am 20 de ani ... nu ma plang, vreau sa dau jos 3-4 kg de fitele mele nu ca as avea nevoie.Da pana nu le dau jos nu ma las
Iulix cand am dat 30 de kg jos in 6 luni aveam 22 de ani
Dupa ce am nascut si am vazut ca am dat la nastere doar 7kg ma luat capu.Am apelat la pastile, erau ilegale m-au avertizat de reactiile adverse dar de mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe alta.Eram prea diperata sa slabesc.Pastila trebuia luata cu juma de ora inainte de sala, dupa nici o luna in care am slabit drastic mi sa facut brusc rau mana si piciorul stang nu le mai simteam , a fost o senzatie oribila .Mi-am revenit repede iar pastilele le-am arunccat direct la gunoi.Mia fost invatare de minte de atunci nu am mai luat nici un fel de pastile ptr slabit.am tinut tot felu de diete pana am ajuns la kilogramele dorite.
Acum am schimbat placa , incerc sa mananc sanatos , am renuntat la cane , m-am apucat de sport insa nu mai pot sa dau jos deloc.In schimb sunt multumita ca am inceput sa pun ceva muschileti pe mine nu mai sunt ca o gelatina
Si meniu de azi...dim am mancat cam mult dar m-am trezit cu o foameeee.... si am papat 1 felie paine neagra 2 oua fierte si 3 felii de branza halumi pe gratar....la pranz legume inabusite cu o mana de paste integrale si pe seara habar nu am ce sa manac.
La noi e o zi superba 25 de grade numai buna de plimbat prin parc
Anita si Rachella -17.o1.2004