Abdomen extraplat (51)
Raspunsuri - Pagina 21
pearl84 spune:
Ane, si din cauze de "gelatina" faceam si eu sport in draci. Eu sunt (ma rog, eram) slaba..dar fara pic de muschi..flasca, cumva.
Si daca nu slabesti nush cat, dar ce bine te simti cand te vezi in oglinda asa...cu carnea ferma pe tine!!
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
georgia_c spune:
hello extraplatutelor
scuzoaiele mele ca am disparut ca magarul in ceata , dar vorba vorbei nema timp ,nema putirinta
zic si io LA MULTI ANI , cu milioane de ani intarziere , celor ce s-au sarbatorit prin ian/feb ..ii zic de pe acum lui Deus la multi ani ca sigur ratez ziua ..sa fiti sanatoase dragelor si la fel de voioase
despre mine ...
hmm cu bune si mai putin bune , sa nu zic rele
de 2 luni si mai bine (cred ca bat in aproape 3 luni ) stau pe aceeasi greutate (v-am mai povestit eu durerea mea)..da e adevarat ca nici de mancat nu am mancat eu tocmai ca la carte dar nici prea mult nu am scapat purcica in lucerna (zic eu)
insa , peste toate cele de mai sus , mi-am schimbat sala unde mergeam ... pfa , iubire mare dom'le ce sa zic , au de la yoga , zumba ,aerobic , sauna ,pilates..pana la spinning , deci sunt cam in fiecare seara la miscare, ceea ce pot sa spun ca este nemaipomenit , recomand cu tot sufletul celor ce vor sa slabeasca /sa se mentina ..SPORT ..multttt sport ..da stiu , senzatia aia de lene , o stiu si pe aia de zici ca te misca cineva cu lopata de la febra musculara pe care o ai ..mai stiu si cum e sa fii incepator , si toata lumea face miscarea spre stanga si tu spre dreapta ... dar nu abandonati , totul se invata , iar rezistenta la efort se capata in timp
plus eu nu mai am frustrarea unei bucati de cioco pe care o mananc , caci stiu ca o scot la sala
m-am intins ca o placinta , sper sa nu va fi plictisit
va pupacesc dulce si promit sa trec mai des
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
pearl84 spune:
Halo fetele!
Eu pe azi raportez inot...si chiar am tras bine azi. 24 de ture..plus ceva exercitii pe marginea bazinului.
S-acu sa ma si spovedesc, dupa bazin am dat iama in niste fornetti..mda...
Georgia, stiu si de senzatia aia de lenee...ti-i lene sa iesi din casa...sa mergi pana la sala...acolo iar sa te schimbi. Dar cand te vezi deja in echipament...vine cheful instant.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
iulix spune:
Salut!
Pearl felicitari!!!!
Georgia stai linistita ca si eu dupa o luna de sala am dat jos 200 g. Asta e!!! Mergem mai departe!!!
Raportez de ieri mancat ok, sport ioc ca am avut examen, iar azi mancat tot la fel si plimbat prin oras 3.5 ore de mi-a iesit pe ochi atat plimbare.
am fugit la nani ca nu prea stiu ca e cu mine de bantui pe forum la ora asta.
va !
pearl84 spune:
Eu fusei si azi la bazin..dar nush ce-i cu mine, ca am o durere de spate intre omoplati, de nu-mi tihneste de nimic.
Nu bag rapoarte la mancare, ca ce bag eu nu se potriveste p-aici pe la extraaplatizari.
Pearl
iulix spune:
Buna dimineatza doamnelor!
Pearl poate te-a tras curentul si dee aia te doare spatele.
Raportez mancat ok, sport ioc, dar azi am in plan bicicleta de camera, pilates si abdomene.
va si mai treceti pe aici ca vad ca din pacate e pe moarte acest subiect.
ane2 spune:
Iulix , nu lasam noi sa moara subiectu Asa usor,Pearl bravo tie graviduta si faci sport , super, io n-am fost in stare:) dar la urmatorul sigur o sa- ti urmez exemplu.Aseara am mancat un pic de muschiulet de vita facut pe gratar cu un sos alb si ciuperci mmmmm yamy si ptr ca sotu a gatit nu am putut refuza:) acu o dau in barci si fac niste gogosi ca nu Mai pot de pofta ,
Anita si Rachella -17.o1.2004
georgia_c spune:
hello extraplatutele
am trecut sa va urez un sf valentin (celor care va sarbantoriti)
ase , revenind la ale noastre .. am mers duminica la zumba , si sunt; mi-a placut f mult, desi nu mai fusesem niciodata si eram cam in contra timp , insa "pace" la fata tare de tot
acum intrebarea zieli
XIO, te rog cand ai timp , poate ma luminezi si pe mine
eu nu sunt o gurmanda , pot spune ca la mancare ma abtin bine si ma disciplinez usor ; problema f mare e la dulce .. in sensul ca am momente cand pur si simplu nu ma pot abtine ..am zis ca e de la capatana ca nu reusesc sa ma mobilizez suficient (desi stiu ce inseamna vointa -->m-am lasat de fumat (20-25 tigari/zi) in 2005 de pe o zi pe alta , si nu m=-am mai reapucat) ; si ca sa ma "adancesc" mai tare in dilema,imi fac glicemia ..surpriza .. 67 cu limita inferioara 60..
simt ca ceva nu pusca , ca imi scapa ceva
nu inteleg de unde pofta asta de dulce , nu inteleg de ce nu mai slabesc , desi fac sala de 4-5 ori saptamana de aproape 8 luni , in conditiile in care imi notez in fiecare zi ce mananc si sunt atenta sa nu scap prea tare in lucerna
nu de alta dar incep sa ma demoralizez , ca nu fac ceva bine , si ca desi imi place sala enrom (n-as fi crezut vreodata) efortul meu este inutil
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
pearl84 spune:
Serus fetele!
Raportez pe azi 24 de ture de bazin, plus alte exercitii acvatice pt gravide. Sunt multumita de efortul pe ziua de azi.
De mancare, am facut cu mama pasta de branza de vaci. Fara carne, dar cu muult calciu, legume, proteine (are si oua in compozitie).
Io as vrea sa va dau oarece sfaturi, dar n-am nici o competenta..nush de ce nu slabesti, georgia, si cu sport si te uiti ce mananci dubios..uff..
Deus, daca mai dai un ochi pe la noi, te rog spune-mi despre sportul dupa cezariana..ma intereseaza foarte mult
Pearl
ane2 spune:
Pearl si eu tot cezariana am facutla cerinta mea , eu am nascut la 22 de ani si dupa 2 sapt m-am apucat de sport , am inceput cu alergatu , eu alergam pe faleza dim si seara faceam cam 2 ore pe zi , plus inot, dupa o luna m-am dus la sala si am inceput sa le combin.La cat sport faci tu acum o sa-ti fie tare de folos dupa, acu depinde si cat de repede te recuperezi dupa operatie.
Asta cu slabitu si pe mine ma scoate din sarite,mi-am luat ceai verde +clarinol cica sa iau o pastila inainte de sala cu juma de ora, farmacista mi-a garantat ca ca o sa slabesc sigur.O sa va anunt ce rezulatate am avut.
Azi am fost la sala o ora, am avut aerobic, micu dejun l-am sarit am baut doar un suc de gref, la pranz mi-am facut o salata mare si 100gr de orez cu spanac iar la cina cartofi fierti cu marar si iar salata.
Gata v-am pupat ma bag la nani
Anita si Rachella -17.o1.2004