Abdomen extraplat (51)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello extraplatutelor

pearl esti super tare , zau asa .. e f buna atitudinea ta , ff sanatoasa , practic sarcina nu e boala , poti f linistit sa faci miscare , iar tu chiar faci

ane2, eu nu prea sunt adepta pastilutelor de slabit ..pur si simplu nu cred in adjuvante in domeniul asta .. ca sa nu mai zic ca mi-e si frica de efectele negative

iulix....200gra... nu bun , dar pana la urma e o forma de viata nu , nu o dieta,deci trebuie avuta rabdare...daca as intelege si io chestia asta

acum sa va povestesc cu ce imi delectez eu papilele gustative.. v-am povestit ca am cumparat o "robotica" isteata foc ; ei si face micuta un fel de pasta din alune braziliene (parca asa se numesc ) migdale , stafide , le amestec cu putintel de miere -->stiti cum is ... moamaaaa te lingi pe degete ( eu toata crema asta o intind pe feliute de-ala de grau expandat )...
si mai nou (adica de vreo 2 luni) bem suc din combinatiile sfecla morcov telina pastarnac patrunjel combinate (pe rand cu fructe) ..super sunt..doar sfecla aia ma e cam ...bleah

ia , ia sa va intreb si pe voi ca am capiat soata de cap .. spinning ati facut vreuna din voi ?..dar sauna?..ceva sfaturi ?pareri ?impresii?
m-=as baga la ceva sauna , dar mi-e sa nu iau vreo ciupercuta ..doamne sunt dusa

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Ane, si eu tot la cerere cu ceza. Deci dupa 1 luna, sa zicem, ma pot apuca linistita de inot? Si ma gandesc ca in luna aia sa ma plimb cat mai mult?

Georgia, eu am facut sauna..dar de placere, nu ca sa slabesc sau ceva. La sauna uscata nush cum ai putea lua ciupercute, ca doar stai pe prosopul propriu pe bancutele alea. Mie imi placea ff mult asta uscata..la aia umeda nu rezist mai mult de 1 minut.

No, sport am facut azi bazin..21 de ture si ceva exercitii acvatice. In ciuda sportului, am o celulita...sfinte Sisoe...si inainte aveam pe fund...da' acuma intrece orice limita. O fi de la hormoni???

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

pearl ...21 ture de bazin ...mei ma lesi.. esti tare de tot..azi te-am laudat mai mai ca pe al meu acasa

daca nu e cu banat ce dimensiuni are bazinul?
eu am facut in bucale la un semi-olimpic si zau de duceam mai mult de 10 ture (asta inainte sa dau din suncaster jos)

fug sa bag niste ceai pe instalatie ca ma loveste fomicel

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara extraplatutelor ....
Georgia nu sunt pastile de slabit e ceai verde combinat cu Mai multe , jojoba, Ginger , ajuta la arderea grasimilor, nici eu nu sunt de acord cu pastilele de slabit ptr ca am patito pe pielea mea.

Pearl.... 21 de bazine??? Esti tare ... Eu dupa 10 gafai de mama focului ... Bine eu sunt si fumatoare inraita.
Pai daca o ti asa parca te vad dupa 3 zile de la cezariana esti la bazin inotand...

Azi am papat doar salate si sucuri de legume ... Am fost o Ora la sala si cam atat...
Am vazut azi la tv arata un reportaj cu Cameron Diaz ... E intr- o forma de invidiat , spunea ca face cam 3-4 de sport pe zi ... Eu m- as plictisi sa fac atatea ore ... Oricum arata criminal nici pic de celulita , ce le Mai imvidiez eu pe femeile asta offfff....

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Salut!
Ane o arata bine Cameron, dar si photoshop-ul face minuni!!! Eu nu prea cred ca vedetutele astea nu au nici un defect!!! Totusi am vazut-o de curand la emisiunea Ophrei pe una din actritele din "Neveste disperate" - Teri Hatcher care la 46 de ani s-a pozat in baie nemachiata si a avut curajul sa arate fotografiile lumii intregi si arata foarte bine... asta numesc eu femeie, nu ca pustoaicele astea de isi dau cu 2 tone de fond de ten, una de rimel, fard, etc.
Pearl jos palaria!!! imi place de tine super mult!!!
Raportez mancat ok, sport ioc ( daca se pun plimbarile atunci am facut ) ca e un frig la mine de mi-e groaza sa ies din casa... bbbbrrrrr!!!!!
Georgia am observat ca desi nu am slabit mai nimic au inceput sa se subtieze piciorusele (astazi chiar m-am intalnit cu o persoana care nu m-a mai vazut cred ca de o luna si m-a intrebat ce am facut de am slabit atat!!!), burtica da si ea semne de retragere, sanii s-au mai ridicat... deci numai de bine!
gata... fug la nani c imi pica ochii de oboseala. va

Mergi la inceput

Teri nemachiata: http://vedetepenet.ro/2010/08/asa-arata-teri-hatcher-nemachiata/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Arata super Teri!!! Doamne-ajuta sa arat si eu asa la varsta ei.

Beeiii..mai incet cu lauda, ca bazinul ala nici gand sa fie olimpic sau ceva de genu'..nush cat are, dar azi intreb.

Luni ma duc si la control..abia astept..mi se pare ca tare greu trec zilele, si-mi fac 1000 de ganduri.

P.S Stie cineva sa deschida capitol nou (ca eu habar n-am...)?

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

hello girls
ce fac extraplatutele ????...
ane, macar e bine ca nu sunt "paxtilute"
iulix , stiu ca noi urmarim sa aratam bine, ceea ce inseamna cm in minus , insa eu sunt de parere ca si mai putine kg sunt importante (tot ce e surplus trage pe oase--ceea ce nu bun deloc)

eu sunt incantata ca mi-am cumparat (am primit cadou mai exact) adidasoi , pantalon+tricou, si un hanoracel pt sala

Albert Einstein

Mergi la inceput

Georgia din cate stiu de la Deus grasimea se duce prima atunci cand incepi sa faci sport si raman muschii care cantaresc mai mult decat tesutul adipos... asa ca se poate produce si o schimbare fara sa scazi multe kg. Sa stapanesti sanatoasa cadourile. Si eu azi ma duc sa mai imi iau o pereche de pantaloni de trening!!!

Mergi la inceput

pearl84, draga , mi-as dori sa-mi fac si io griji, se poa' sa ma treci pe burtica (ca fetele pe pantoful miresei ) sa ma tragi dupa tine ...mamica sportiva

iulix..pana ajung eu sa fac muschi in locul tonelor de suncane ...cale lunga si batatorita
dar sa nu ne panicam , daca intr-o luna nu am slabit nu-i bai , slabim in urmatoarea mai mult

eu de azi am trecut la salata la pranz(salata,branza, rosii ,stafidute si ceva nuci) sa vedem ce iasa ..sper sa ma tin 2 sapt

Albert Einstein

Mergi la inceput