Abdomen extraplat (51)
Raspunsuri - Pagina 16
Elena spune:
Multumesc mult pentru sfaturi, Deus!
Am retinut- de maine bag 1 felie paine neagra dimineata
Am citit si pe site-ul recomandat si in principiu respect mare parte din ce e scris acolo, mai putin: nu beau decat max 6 pahare de apa/zi si uneori mai mananc si pe la 8 seara, dar mananc de genul- o felie de sunca, sau 2 de branza sau cascaval.
Am vazut ca si fructele ingrasa, of; mananc 2 banane pe zi..... cand ma apuca pofta de dulce, mananc o banana. Trebuie sa renunt la ele? macar una se poate?
Renuntatul la zahar a fost o mare, MARE izbanda pentru mine, pentru ca eu eram chocoholica si aveam mereu in geanta o ciocolata sau ceva pe baza de cioco. Ma asteptam sa imi fie mult mai greu sa renunt la cioco/dulciuri, insa am aplicat metoda "pasi marunti", adica mi-am propus "hai sa vad daca rezist o zi fara dulciuri" si am vazut ca am rezistat :) m-am felicitat, a inceput sa imi placa si mai mult de mine si mi-am zis ca daca am putut o zi, hai sa vad si doua si tot asa, pana cand iaca-ta am facut 3 saptamani!
Sport: cum ziceam 2-3 or/saptamana merg pe jos cca 20 de min.- cobor din metrou cu o statie mai devreme si merg pe jos pana acasa; exercitiile de acasa sunt luate de pe youtube sau ce am mai vazut pe aici pe la voi , astfel ca mi-am format un grupaj de exercitii cu care ma simt eu confortabil; abdomene fac cu abrocket; problema e ca nu pot sa fac chiar orice exercitiu, ca am probleme cu spatele (lumbago) si apoi ma doare sau chiar ramin intepenita.
Spor in toate si o saptamana excelenta!
_
spune-mi ceva bun
perlute
Deus spune:
neata
cafeluta si fresh...la treaba
sa aveti o saptamana frumoasa
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
georgia_c spune:
ce fac extraplatutele
poate deja stiti de acest fruct .. noi l-am descoperit de vreo 3 luni si e super
http://www.magazin-naturist.ro/goji-shoppe/fructul-goji-sursa-ta-de-energie-si-tinerete---7527
alimentatia functie de dosha (din principiile ayurvedice)..la mine , zic eu , se potriveste; am sa urmez tipul ala de alimetatie sa vedem ce iasa
http://www.medicinanaturala.20m.com/custom4.html
XIO, si eu m-am sucit o perioada dupa storcator pana cand am ajuns sa-mi cumpar "cestia"de mai jos ; destul de scumpa insa pe noi ne-a incantat ca e prin masticare , si alte si alte "functiuni" decat cele de storchitor( poti face paste )
eu citisem la un moment dat ca tipul asta de sorcatoare sunt recomandate persoanele suferinde de cancer (terapia gerson )
http://www.beorganic.ro/products.php?product=Max-Juicer-Storcator-multifunctional-prin-presare
Elena.. felicitati , esti super tare cu dulcele ..am sa incerc si eu , caci ca si tine sunt dependenta de dulce .. practic nu stiu ce sa ma mai fac .. si acum sunt cuminte
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Madachan spune:
Buna dimineata!
Elena,felicitari ca ai reusit sa renunti la dulce!!! Asta incerc si eu dar din pacate mai am mult de lucru.
Raportez : Ab -Bootcamp si Tae Bo Cardio cu Billy Blank......am vrut sa fac si altceva in afara de Shaun. Deci ,ce am facut acum cu Billy a fost foarte, foarte usor pe langa nebunia cu Shaun. Mai pe seara vreau sa fac si o serie cu Shaun.
Am mancat ieri dimi paine neagra praijita cu o felie de branza si o cafea, la pranz o portie mica de tortelini cu carne si ardei copti iar pe la ora 18 o clatita cu gem.....stiu,am zis ca fara dulce cam asta ar fii singura abatere sapt ce a trecut. Deus, este bine cum am mancat?
Am deja mai mult de o sapt. in care am reusit sa nu mai rontai intre mese . Saptamana asta vreau sa fac si mai mult sport si sa mananc tot la fel de bine ca si sapt. ce a trecut. O sa si reusesc ca sunt fara sot care e plecat cateva zile cu serviciul asa ca n'o sa mai gatesc.
O zi buna!
iulix spune:
Buna dimineatza!
Elena ce super ca ai renuntat la dulciuri si la paine!!!! Si eu ma straduiesc din rasputeri sa fac asta, dar nu prea imi iese cu dulciurile, mai ales in weekend cand ma duc la bunici si au mai mereu cate ceva dulce facut.
Pana acum am mancat cerealele cu iaurt si am baut ceaiul, iar mai tarziu vreau sa fac o mancarica de cartofi cu soia. Pe seara sunt la sala, iar pentru diseara am in plan sa pap un grapefruit.
va si sa aveti o saptamana reusita.
Ele spune:
Servus!
Eu inca puturoasa la scris.
Vin foarte obosita seara de la munca. Pana pun masa si strang totul se face aproape 8. La 8 repriza de sport, dusul ca la 10 tre sa bag pitica la somn.
Ma simt f obosita ..am reinceput cu multimineralele.
Eu sunt cuminte la mancat si sport fac cu constanta mea normala:4-5 ori pe sapt, dar reprize scurte de min 30 min. Dar in we ma scot ca stam pe partie cate 2 ore. Si mi-am luat ceasul minune cu mine..si consum dublu fata de un antrenament de al meu.
De sapt viitoare am concediu si plecam o sapt la ski. Abia astept. Suntem familia de skiori. Pitica e sefa tuturor.
Cam asta de la munte si de la zapada muulta.
pupici si mai revin!
Elena & Denisa
Madachan spune:
Ele,ce frumos ca poti skia! Am incercat si eu si nu ma descurc deloc.
Raportez : mic dejun o clatita cu branza, pranz o salata de legume cu 2 oua fierte iar acum un mar. Nu imi este foame deloc dar dupa ce trece o jumatate de ora dupa fruct o sa iau totusi cina ,ceva usor.Probabil o supa chioara.
Iar mai tarzior putin poate mai fac si ceva sport ca Billy de dimineata a fost prea putin. Probabil o sa fac cateva abdomene si sarit coarda. Va anunt eu maine daca m'am tinut de plan.
Cam putina lume totusi....
Ele spune:
Mada si noi tot incepatori suntem. Si eu nu prezentam interesa sa invat asa ceva. Dar nu imi placea ideea ca eu sa stau acasa si restul sa skieze. Si ca orice lucru..daca vrei cu adevarat iti iese. Dupa prima zi stiam sa le controlez si sa nu mai cad. Acuma deja suntem la "viraje". In schimb cad la fiecare ieseire de pe teleski. Dar uite asa ma distrez si eu..si altii pe la langa mine.
Elena & Denisa
Deus spune:
Buna seara doamne dragi:-)
eu, va anunt ca o vreme ma gasiti, daca aveti intrebari, la mine pe site!www.de-azi.ro
scriu si acolo si aici...si nu prea mai am timp.
Am la sala ore in fiecare zi, am 6 clienti in particular...sunt rupta si vreau sa ma tin si de jurnalul meu (site-ul meu)
asa ca, daca va place sau gasiti ca-i interesant vreun articol de la mine de pe site sa-mi scrieti acolo si va raspund cu tot dragul:-))
va pup, o sa mai vin si pe aici dar nu asa de des.
Sa fiti bunute!
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
iulix spune:
Buna dimineatza!
Sunt la capitolul curatenie, dupa care pap, beau ceiucul si ma fac frumoasa ca diseara ma duc la sala pentru ca ieri nu am mi ajuns din cauza unei dureri urate de umar facuta din prostia mea (am facut abdomene si la ultimele nu stiu cum am intins mana si s-a auzit la umar un sunet ca si cum ti-ar trosni oasele cand te intinzi) si m-a durat umarul rau cam toata ziua, dar azi vad ca e mai bine si sper sa pot sa fac ceva miscare.
va si sa aveti o zi frumoasa.