Fluturasi de martie-aprilie2011(111)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cami, da pentru 10...dar nu trebuie sa mergi cu cuponul neaparat, ca reducerile sunt pentru toata lumea, ei doar te instiinteaza in felul asta...Nu stiu de ce pun date diferite pe invitatii, poate ca sa nu fie imbulzeala mare.
ANaxena, sincer burtica ta nu e mare, e micutza si frumoasa si tu arati bine ca de obicei...cred ca depinde si de cum ne simtim. Ne vedem dupa cum ne simtim..
Stefy, sa-ti traiasca nepoata!

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti dragi burticute????? Ce ati mai scris, mi-a luat ceva pana sa va citesc

Noi suntem binisor, cu mici dureri, dar acum trebuie sa fug cu al meu cumnat sa ii ia surorii mele un cadou, ca maine e ziua ei de nastere.

tuturor si revin mai pe seara.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

PT CINE E INTERESAT DE CARUT..
http://www.kika.com/ro/oferte/m/reduceri-de-50-la-toate-carucioarele-de-copii/

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor..vad ca si pe voi va cheama dr mai des la control..si mie mi-a zis sa merg din 3 in 3 sapt..dar va intreb si eu de la buzunar la buzunar...cat platiti pe o consultatie plus eco asa de control..pt placenta, lichid si bataile inimii in principal? noi dam 150 la un cab particular.. cum vi se pare?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

simona tu ai invitatia de la Z PT ZIUA DE LUNI?
eu o am pt ziua de marti, 11 ianuarie

mada tu pt ce zi o ai?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA

si eu tot pt 11ian..dar nu conteaza
shtiu ca anul trecut mi-a zis cu o sapt pana la reduceri si mi-am ales hainutele si le-am platit cand a inceput perioada..asha imi e frica ca asha or sa faca si anul acesta si cand vine ziua de 10ian nu mai ai ce alege

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Leeloo, eu merg la policlinica, acolo eco e 300 mii si eu ii las ei 1 mil de fiecare data De altfel, si cind mi-a luat lama + eco tot asa i-am dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

leeloo eu la euroclinic platesc 102 lei consultatia unde mereu se asculta inima lui bebe dar nu intotdeauna am parte de eco, de fapt la ultimele 4 controale nu am avut eco...tot din 3 in 3 sapt merg!

s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

simona tu ai invitatia de la Z PT ZIUA DE LUNI?
eu o am pt ziua de marti, 11 ianuarie

mada tu pt ce zi o ai?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA

si eu tot pt 11ian..dar nu conteaza
shtiu ca anul trecut mi-a zis cu o sapt pana la reduceri si mi-am ales hainutele si le-am platit cand a inceput perioada..asha imi e frica ca asha or sa faca si anul acesta si cand vine ziua de 10ian nu mai ai ce alege

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Sunt unele magazine Z unde mai poti gasi ce-ti place...in Mall se termina mai repede stocul, dar noi de ex mai avem unul in COra, acolo mai gasesti produse mult timp dupa ce incep reducerile...Si norocul e ca sunt unul langa altul aproape..

Mergi la inceput

noroc cu bb_yasmi care ma mai aproba in legatura cu kg mele..ca dc m-ash lua dupa voi ash arata ca o fotomodela..multzumesc pt incurajari,dar am pus pe mine vizibil nu numai la cantar si burtica e mare..cum o vedetzi voi mica??chiar ma uitam la poze cu mine in s29 cu Maria...parca parca eram mai rotunjoara..cel putin burtica era mai mare...dar tot mare ajunge si burtica tura aceasta

ailed cand intri sa dai un semn ca am nishte intrebari

pana la aceasta ora am respectat cu strictete regimul...pana a trebuit sa-i gatesc la sotz,aici a fost trist pt mine ca nu m-am putut abtzine si inca nu pot..shtiam eu ca seara e dushmanul meu..ufff

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

oferta valabila pana pe 9 ianuarieeeee...nu e corect!!!

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput