Fluturasi de martie-aprilie2011(111)
Raspunsuri - Pagina 2
bb_yasmi spune:
nah ca mi-ati facut chef si mie de pozat.... asa imi analizez si eu burtica...
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33
AMR 7 s !!!
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi stefy...lasa burtica ca ai mai spus tu asa....si te-am vazut in pozici!!! nu esti deloc grasana!!!!! mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33 AMR 7 s !!! |
sunt...si sunt asa speriata de urmatoarea perioada pt ca multe fete spun ca e critica la capitolul kg
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+
stefyapost spune:
fete,face cineva cumparaturii dupa amazon.uk???? ca m-a disperat..de o sapt tot incerc sa comand ceva si nu razbesc ..imi tot repeta ca ceva nu-i in regula cu card-ul meu...am fost si la banca sa vad daca ceva e anapoda si totul ok...doar ei gasesc ceva aiurea
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+
bb_yasmi spune:
stefy probabil ca asa te simti....eu nu te vad asa....plus ca ai o burtica asa frumoasaaaaaaaa.....rotunda!!!!!!!!!!!!!!!
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33
AMR 7 s !!!
scrish spune:
gata, m-am intors si eu acasa, am muncit azi toata ziua...a venit un nene sa ne ia masuri pentru dulapul lui bebe, a mai luat si pentru o masuta de machiaj pentru mine, am montat si un birou...si acum am fost pana la ikea sa luam lustra pentru bebe, sunt foarte happy ca o sa ii iasa pana la urma camera cea mai frumoasa din toata casa eu ma mut cu el in camera :))) asa ca saptamana asta termina si omul cu mobila si ne ramane de asteptat patutul, acum imi pare rau ca am stat atata pana sa-l comandam, vine de abia pe 20 februarie :( eh, pana atunci cumpar hainute si alte cele...
anaxena super burtica iar tu esti la fel, doar burtica creste
stefy, nu te supara si nu iti insusi cuvantul "bondoaca" please, il rezerv eu pentru mine :) n-avem incotro, asta e perioada, e imposibil sa nu ne mai umflam un pic si sa luam in greutate...eu nici nu mai vreau sa ma gandesc ca efectiv n are sens, nu am ce sa fac...de mancat oricum mananc pentru ca mi se face rau daca nu am stomacul plin iar bebe e normal sa creasca...asta e, pedalez mai mult la bicicleta si sar mai mult coarda dupa ce nasc..capul sus ca n-ai motive de ingrijorare, esti o mamica foarte sexy
s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui stefyapost fete,face cineva cumparaturii dupa amazon.uk???? ca m-a disperat..de o sapt tot incerc sa comand ceva si nu razbesc ..imi tot repeta ca ceva nu-i in regula cu card-ul meu...am fost si la banca sa vad daca ceva e anapoda si totul ok...doar ei gasesc ceva aiurea cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+ |
poate iti trebuie alt tip de card. noi am luat numai dupa cel din State.
\burtica sunt sigura ca e f frumoasa , mai sunt doar cateva luni si o sa ne tinem in brate bebelusii, nu mai conteaza ce simtim acum.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
scrish spune:
madutza cand ma uit la AMR tau mi se zburleste pielea pe mine, nu imi vine sa cred!! de abia astept
s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
cami_antonia spune:
simona tu ai invitatia de la Z PT ZIUA DE LUNI?
eu o am pt ziua de marti, 11 ianuarie
mada tu pt ce zi o ai?
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA
stefyapost spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
poate iti trebuie alt tip de card. noi am luat numai dupa cel din State. \burtica sunt sigura ca e f frumoasa , mai sunt doar cateva luni si o sa ne tinem in brate bebelusii, nu mai conteaza ce simtim acum. Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana AMR 6 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
am sa incerc si eu cu cel din state..cu toate ca nu imi convine fff mult preturile la shiping...dar oricum e mult mai bine decat daca as cumpara de aici....
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui cami_antonia simona tu ai invitatia de la Z PT ZIUA DE LUNI? eu o am pt ziua de marti, 11 ianuarie mada tu pt ce zi o ai? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA |
pt 14 ian, data trecuta am fost ion ziua in care am primit invitatia si nu am mai gasit mare lucru. Mi-a spus vanzatoarea ca data viitoare sa vin lunea, ca eu trimit invitatii in zile diferite ca sa nu se buluceasca lumea in aceeasi zi, tinannd cont ca reducerile dureaza 1 sapt. Deci pe 10 ma infiintez la ei la usa
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png