Fluturasi de martie-aprilie2011(111)
Raspunsuri - Pagina 15
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s neata burticute madutza deja ti-ai facut si tot bagajul de spital? oooo...pai tu stai super bine. eu am pus in bagaj doar sapun, crema, pasta de dinti, halat si slapi, atat si nici nu stiu ce sa mai pun. trebuie sa-mi fac si tampoanele alea. toate burticutele. S-a intamplat minunea mult asteptata32+ AMR 7 sapt!!! |
roxy, camasi de noapte, chiloti, tampoane, vata...
azi nu am baut cafea si mai mult am zacut pe canapea, nici nu am putut sa ma ocup de Cristi , am dar pe desene si am dormit cu el pe langa mine. Oare ce ma fac dupa ce nasc fara cafea ?
anaxena, te-am tot auzit de carucior. Tu inca o plimbi pe Maria cu caruciorul? Si dupa ce vine bebe, cum faci? Eu am renuntat la carucior de cand am aflat ca sunt gravi, Cristi avea 1.5 ani, de frica sa nu iasa scandal dupa. Da ce bun ar fi fost la carat sacose
Pun copilul la masa si ne gabam la somn amandoi.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
madutza eu beau cafea. eu nu beam inainte si beau acum
S-a intamplat minunea mult asteptata32+
AMR 7 sapt!!!
roxy_s spune:
viss eu nu stiam ca nasii scot bebeii din spital. la noi nu cred ca este asa. ce obiceiuri...intr-un fel este bine, scapi de-o grija
alina06 nici sa nu te gandesti asa, ca trebuie sa faci injectia de maturare. la tine este alta situatie, tu nu ai probleme asa ca fi pozitiva ca va fi totul bine.
AMR 7 sapt!!!
roxy_s spune:
andreea_mdm bine ai venit la noi. sarcina usoara in continuare. ce este bebe din burtica?
mandreeac
AMR 7 sapt!!!
roxy_s spune:
cami tu ce crema pentru taietuta iti iei?
anaxena parca si tu ziceai ceva de o crema pentru taietura. ceva de la naturisti?
AMR 7 sapt!!!
anaxena spune:
crema se numeshte Carpicon si eu mi-am dat cu spray cu Propolis
madutza o pun pe Maria in carucior de nevoie...ca nu o pot lua in bratze cand oboseshte si imi e mult mai ushor asha
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex
AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
Deea99 spune:
helou de pranz
cand postez dupa Mada ma ia cu furnicaturi..vad amr-ul ei
doamne si acum cand va mai si citesc ca ati facut si bagajul s-au v-ati apucat ma panichez si mai mult
eu nu am nimic cumparat pt bagaj
a, ba da, o camasa din aceea de alaptat cadou de la socrele de sf. mihail
dar m-a intrebat cum sa mi-o ia si eu am zis mai mare cu un nr. decat port eu de obicei..si i-am zis L..ea prin tel a inteles ca eu L port acum si mi-a luat Xl...nu am probat-o dar sigur e ff mare la umeri
azi ziceam sa meg in carfur ca am vazut oferta la camasi tex..incheiate in fata la vreo 5 nasturi si sunt 30lei
si au si chiloti cu fund ..3 perechi 8lei...daca or fi ceva de capul lor as lua 2 seturi numai pt spital ca oricum se pateaza si ii arunc
dar nu stiu cum sa-mi urnesc soferul (Sotul)
Viss eu anul trecut cand am fost nasica mi-am scos finutza din spital
inainte sa se nasca i-am cumparat hainutele....nu doar un rand mai multe..cred ca vreo 5 salopete , body uri la fel ..sarafam de jeans ,dres, bluzitza asortata cu dres , caciulita. o paturica si alte maruntisuri
nu pot spune ca am cheltiut mult ca am pris si perioada reducerilor prin februarie....acum nu le-am luat ca erau la reducere dar imi era asa drag sa ii cumpar..tin minte ca in kiabi am intrat si cred ca am stat cateva ore..nu stiam ce sa aleg..si astea de fetite sunt mai atragatoare
apoi i le-am spalat pe toate..le-am calcat si in ziua cand s-a externat am mers la spital....ce-i drept am mers cu toate dupa noi, dar in salon am urcat doar cu ce am imbracat-o si restul i le-am dat lui finu ca noi plecam in alta parte
ce nu i-am cumparat a fost costumul de fas< sa zic asa> cumparase ea unul si a zis sa nu mai iau ca si asa vine caldura si nu mai are ce face cu el
si da tot nasa trebuie sa i-a cercei la fata
eu in spital nu am stabilit cu ea ...pt ca ea tot zicea ca are unii de la fetitza cea mare si apoi am zis ca ii pune pe aceeia si eu ii iau bratzara la botez..insa sotuil 3 zile cat a stat ea in spital a uitat sa ii aduca..asa ca la botez eu i-am luat cercei si acum poata cerceii de la mine
tu e bine sa vb cu nasa dinainte si sa stabiliti ce cumparati
ea cumpara si pt 2 si sa va intelegeti
o poti sfatui sa mearga ptin magazinele astea unde se fac reduceri
aseara am vazut si eu burtici frumoase, dar nu va mai nominalizez ca nu ma pot aduna deloc
sunt inca stresata ca bubulina mea nu mai misca mai de loc
mai face si ea cate un val asa prin burtica, dar nu inteleg ce are
azi noapte am dormit in reprize..atat am fost de stresata si cu mana numai pe burta
abia dimineata a dat un sem si apoi nimic
dupa micul dejun am stat in pat pana pe la 11 si numai in pozitiile in care stiam ca o deranjeaza si nimic
doar valuri asa
am si diaree
nici nu stiu ce sa zic
as suna sa merg maine la dr. dar dot o inghioldesc ca poate se trezeste si asa merg si eu exact la 32 s cand imi face si eco de trim 3
pisuc felicitari pt bebe grasunel...si garasiunica mea a avut 990 tot pe la 26-27s...deci ii avem in grafic
eu deaia tot vreu acum sa merg la 32s sa vad exact cat are si sa mai compar cu fetele care de ex au mers azi...simo yasmi
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....29 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
Deea99 spune:
de azi am intrat si eu in saptamana 30
Anaxena eu cred ca imi pun amr 9s..pai daca stiu cand mi-a zis ca ma kilareste ce sa mai zic 10s ca tot nu ajung la 40
sio la fel ca tine nici ca imi doresc
a, fetelor am vrut sa va zic de ieri
am fost pe 1 in real si am vazut carucior hauk l;a oferata
era simplu sa zic asa
699lei
pretul mi s-a parut ok
rosu si albastru aveau
si parea destul de solid
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
ailed_dota spune:
deea,asa a fost si bubulina mea ieri cate un val si doar la bobarnace....imi faceam pb si azi dim a revenit la normal....dar daca esti speriata mai bine du-te la dr
mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11
roxy_s spune:
deea pai de acum incolo asa o s-o simti , cu valuri . nu mai simti lovituri ca deja este mare si nu mai are loc de lovituri. acum face valuri, se intinde, se impinge... nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, poate are si eu o zi mai linistita.
si atunci cand stai cu ochii pe ea,parca atunci ti se pare ca nu misca tare. relaxeaza-te si gandeste-te in alta parte.
AMR 7 sapt!!!