Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)
Raspunsuri - Pagina 9
dayanara spune:
si eu am restante la albumul comun,tre sa vad pozele sensibilei si stefimic!
madalina (frumos nume) cel normal pt copii, lp, are gust nasol cum zici tu, datorita proteinelor care partial sunt scoase printr.un anumit proces si multe altele, sa poata fi bun lor, ei nu au cum sa stie cum e lp de vaca de exemplu sau cum e laptele cu cafea sau ciocolata, nu au gustul definit
stefimic spune:
Salutare si de la noi mai pe seara,
LA MULTE LUNITE IEPURASILOR: DAVID NICHOLAS, MAYA REBECCA si ANDREI EDUARD.
IRENE ce haioasa ai fost, si totusi ma gandeam, ai gasit sa cumperi geaca de iarna in DUBAI?
MADA eu cred ca e ok, dar ca sa te linistesti de ce nu intrebi medicul, si eu vreau sa incerc acum sa vad daca reusesc sa o fac sa bea LP(NAN), ca totusi as vrea la un an sa o intarc. cu faza cu marca de LP eu cred ca fiecare alege ce vrea el, sunt mai multe variante si poti alege, eu asa am mers la primul asa merg si acum.
DENISA superba iepurica ta, am admirat toate pozicile, i-mi place mult cum o maimutaresti pe MAYA.
CARMEN ce ai facut la dentist?
WAPI sa stii ca si eu ma gandesc la ce spui tu, chiar daca inainte nu aveam timp sa citesc tot ce scriati aici dar eram mai fericita sa stiu ca sunteti toate aici, acum am timp si nu mai am cu cine vorbi, nu credeam ca o sa o vad si pe asta, sa stau sa ma holbez sa vad mai scrie cineva ceva.
pe noi cred ca ne chinuie dintisorul 3 ca de 2 nopti nu dormim decat plangem si am sta numai la tate.
acum eu IOANEI ii dau numai seara si noaptea sa suga, ziua deloc, si asa am reusit sa o fac sa bea apa cu biberonul, dar problema este cum voi reusi eu oare sa o intarc?
nu stiu ce sa-i fac noaptea cand plange si nu vrea decat titi.
voi ce ziceti, cele cu bebei mai mari care ati mai patit asa?
in rest ne pregatim de mini petrecerea de maine, si de vaccinul de 6 luni care i-l tot amanam din cauza imbolnavirii ei si inainte de craciun am zis ca nu vreau sa-l fac pt ca vroiam sarbatori linistite.
apoi am zis ca dupa vaccin vreau sa-i pun cercei.
gata, va pup si ne auzim maine, o noapte linistita va doresc.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EVAMIKA Vin si eu cu o intrebare: E normal sa iasa incisivii laterali de sus chiar dc cei centrali nu au iesit?Noi avem 4 dintisori adik 2 incisivi centrali jos si 2 laterali sus...iar sus in mijloc e gaura.N-am ajuns inca la doctor...dar ma gandeam ca poate ati mai intalnit la iepurasii vostrii. |
Si Alexiei, dupa cei doi incisivi centrali de jos, i-a iesit lateralul din stanga sus, dar la scurt timp (cateva zile) i-a iesit si centralul de pe aceeasi parte. dupa cateva saptamani, au iesit tot in tandem cei de pe partea cealalta, deci e ok. Ai rabdare, ordinea dintilor nu e batuta in cuie...ca sa spun asa.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
citat din mesajul lui sanzi Yaia, si tu slabesti? Eu am inceput de luni, am avut o scapare, pentru ca am primit un tort de ciocolata si nu am rezistat, dar in rest am fost cumintica, nu am mai mancat seara, am renuntat la cola, sper sa se vada ceva rezultate. |
Eu am tinut aproape tot postul si am slabit vreo 3-4 kg in aproape 2 luni. Dar cu sarbatorile astea, ced ca am pus la loc vreun kg, doua poate. Asa ca 2 pasi inainte, unul inapoi. Dar de saptamana viitoare nu mai am scuze si trebuie sa ma pun pe mancat corect si mancare, ca incep copii gradinita si cica o sa am mai mult timp pana incep si eu serviciul.
Tin pumnii sa fii cuminte si sa ai rezultatele dorite!
Yaia spune:
citat din mesajul lui dayanara yaia te inteleg perfect:) |
Tu cum mai stai cu kg? Vad ca ai sters AMRul de la semnatura...
Yaia spune:
citat din mesajul lui stefimic acum eu IOANEI ii dau numai seara si noaptea sa suga, ziua deloc, si asa am reusit sa o fac sa bea apa cu biberonul, dar problema este cum voi reusi eu oare sa o intarc? nu stiu ce sa-i fac noaptea cand plange si nu vrea decat titi. voi ce ziceti, cele cu bebei mai mari care ati mai patit asa? |
Eu am facut cateva nopti mai gri (ca nu au fost chiar albe) si am reusit sa nu-i mai dau sa suga noaptea. Eu am ramas cu o masa la tzitzi dimineata si una seara. Dar tine de cat de dispusa esti sa-i scoti mesele de noapte.
Si eu ziua am ales sa-i dau din biberon doar lapte, nu apa. Apa ii dau din canuta cu cioc, de vreo saptamana din bidonasul cu pai, ca a crescut si stie acum sa bea cu paiul.
Si voi proceda cu ea ca si cu Tudor: peste vreo luna scot masa de tzitzi de dimineata si o inlocuiesc cu biberonul si la 1 an scoate si masa de seara (la Tudor dadea intai biberonul si ca sa adoarma, mai dadea si tzitzi, ca nu stia sa adoarma seara decat la tzitzi. Productia scazuse si cam in 2 saptamani a renuntat el la tzitzi si seara).
Yaia spune:
Briza si Carmen din Africa, parca voi vorbeati sper sa nu va fi incurcat, si eu ma gandeam sa-i dau gris cu lapte de vaca alexiei, ca mi-ar fi mai usor in unele seri cand ii dau lui Tudor asta la cina. Dar am citit in Capraru ca nu e recomandat, ca laptele de vaca se da spre 1 an. Iaurtul si branza de vaci, desi tot din lapte de vaca, sunt mai usor de digerat de stomacelul lor, de asta sunt ok, dar cica laptele de vaca spre 1 an se da. Asa ca eu mai astept cu grisul cu lapte...oricum, Sofia in curand face 1 an, cred ca la ea e ok, ca de acum ea trebuie sa treaca treptat la meniul familiei.
kossir spune:
Yaia eu ii dau de vreo luna gris cu lapte. Asa este, cica n-ar fi bun, insa dat doar din cand in cand si la 10 luni sper ca e ok.
E bine sa fii informat dar la Mihai eu n-am fost informata deloc. Am avut o carte de pe vremurile veeeechi si la 6 luni cand el n-a mai acceptat titi, i-am bagat lapte de la vacuta lui taicameu. Indoit la inceput cu vestitul mucilagiu si uite asa. Norocul nostru ca a fost ok. I-am gatit separat doi ani, foarte atenta, dar acum vad ca am facut multe greseli. Insa asa cum spun bunicile noastre, a crescut si el maica sanatos.
Sa se inteleaga clar, am povestit doar, de dragul povestii. Acum respect regulile de acum cu strictete. Astea sunt vremurile pe astea le traim. Asa gandesc eu.
Va pup, noapte buna.
Bumbitza spune:
Am citit pareri in leg cu laptele de vaca si vroiam sa va intreb, spanacul eu il fierb in lapte si normal ca atunci cand il prepar mai ramane ceva lapte pe spanac, are ceva? (stiu, sunt paranoia) Adica voi preparati budinci si alte cele cu formula?
Stefimic, naspa cu suptul pe timpul noptii..daca reusesti sa scoti mesele astea sa ma anunti si pe mine cum ai facut-o si cat ti-a luat :(
Am incercat cu Nan si Topfer si nu l-a vrut deloc. Asta de la Humana imi place si mie, e tare bun :D
Felicitari pt primii pasi, Bluekidoo asemeni Prima iepurica mergareata e Maria de Oanka daca tin bine minte nu?
Evamika, Ilincai i-au iesit incisivii centrali jos, apoi unul lateral apoi unul lateral sus. Si iepurica lui Niki a patit ca Eva, deci e ceva normal.
Noi avem un scaunel de baie luat de la targ, ai grija sa se desfaca bara aia din fata ca s-o poti baga/scoate usor pe Eva - scaunul nostru e fix si e naspa rau, aproape ca nu mai reusesc s-o bag ca lumea, se zgarie, da din picioare :(
Nafi, sanatate lui Ricki! Si a mea e mucioasa, se aud asa in gat mucii..se ineaca cu ei. Nu mai pot de stres, mi se ridic aparu-n cap cand vad ca nu poat erespira bine, desi am aspirat-o inainte...
Dayanara , merci de raspuns. Iti place numele meu? si mie a inceput sa-mi placa, cand eram mica nu-mi placea deloc.
Nemary, ma bucur sa aud vesti despre voi. Pupam fetele :*
Sensibila, felicitari pt "Vasile", pe ceilalti doi cum ii cheama? :))
Ce bine ca puneti meniurile iar aici, ca sunt in pana de idei.
Noi am avut azi:
dimi: mar cu biscuite
pranz: piure de legume (morcov, pastarnac, patrunjel, frunza de patrunjel, telina, frunza de telina, cartof, dovlecel, broccoli si putin unt) a mancat Ilinca tot
seara: branzica+mar copt..dar n-am apucat sa-i dau ca a vrut titi
Ma duc sa mai citesc din urma. Sper sa doarma nazdravanica, e a treia oara pe seara asta cand o adorm. E taica-su langa ea dar daca nu ma vede pe mine e jale :D
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
Fetelor va mai intreb si eu ceva, ce masina de spalat cu uscator incorporat imi recomandati?
Am auzit pareri cum ca ar fi mai eficient un uscator separat, dar cred ca ma duce la ceva mai multe cheltuieli si momentan nu-mi permit...deci idei? Mercic.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!