Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare si de la noi pe ziua de azi, vrem si noi putina cafea, am inceput in urma cu o luna sa beau cate putina si am vazut ca nu-i face nimic IOANEI.

OANA cat de frumoasa a fost vacanta voastra, ma bucur ca ai fost in locuri dragi si cu persoane asemenea.
mi-au placut tare mult pozicile in trei, tare bine va sta si se vede ca sunteti niste parinti fericiti si impliniti.
tu, ca de obicei, esti un seflet mare si ma bucur ca ai reusit sa te vezi cu OANKA.
sunt sigura ca ERIC va fi tare mandru de mamica lui cand va fi mare.

CARMEN acum da suntem bine, sper sa ramanem asa si anul asta sa fie mai usor, sper caa fost totul ok la dentist?
am vazut si la voi niste poze superbe, cum se mai intelege SOFIA cu MIHAI?

BRIZA nu-ti mai fa probleme, eu pe STEFI l-am nascut de 4,120 kg si a luat foarte mult si dupa, la un an avea 11 kg si acum la aproape 4 ani are 16 kg. ERICUT.

STANUCEL cat de frumos va distrati si voi cu cea mica, si mi se pare ca esti o mamica cu multa experienta si poti face fata multor situatii, jos palaria mami.

BLUEKIDOO foarte frumos gestul vostru si al celorlalte persoane, impresionant.
felicitari pt aniversare si LA MULTI ANI fericiti impreuna.

NAFI am vazut si pozicile voastre si pot spune ca sunteti tare frumosi impreuna. relaxare placuta cat timp sta piciul cu bona.

INA bine ai revenit si sper sa ai un an la fel de bun ca cel trecut daca tu spui ca a fost cel mai bun an al tau.

IRENE tare frumos este la voi, iar pitica este superba.

felicitari mergaretilor si tinem pumnii celor care incearca.
ieri am facut si noi singurele trei pasi si apoi ne-am asezat repede in fundic.
ne pregatim de onomastica, sunt asa emotionata, este prima ei petrecere, am invitat cativa copii la noi si vreau sa fac papica buna pt pici.
va pup si sper sa apuc sa mai intru astazi.

LA MULTE LUNITE PUILOR: THEODOR STEFAN, TANYA IOANA si CEZAR.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Bine v-am gasit in noul an !

Sa aveti un an fenomenal !

Sa va fie iepurasii sanatosi si voi la fel, ca restul se cumpara cu bani !

Ce am facut noi de revelion ?
Am fost in vizita la parintii mei , unde au venit si bunicii mei, deci eram acolo 4 generatii din aceesi familie . Strabunici, bunici, nepoti si stranepoti.
A fost dragut ca a fost liniste si bine

Gia a intretinut “petrecere” pentru ca a cantat si a dansat mereu pana la 2 noaptea cand am plecat acasa.

Giei anul nou i-a adus si un cadou special : al 3-lea dintisor poreclit “Vasile” care a iesit sus in dreapta, ea pana acum nu-I avea decat pe cei 2 de jos.
Aceasta cred ca a fost si motivul pt veselia si chiuiturile extraordinare din noaptea dintre ani.

Si Gia a fost innebunita dupa artificii si pocnitori dar am tinut-o mai la distanta ca bunicasa vroia sa o protejeze. Nu am inteles de ce dar asta este.
Dupa cum spuneam Gia s-a culcat la ora 2, dar daca era dupa ea mai statea.

Apoi pe 2 ianuarie am fost in vizita la niste fini si acolo a facut deliciul tuturor.
Au fost sarbatori linistite si fericite si au fost in familie, asta fiind cel mai important.

Am iesit afara cu sania la greu si ii place la nebunie sa o tragic cu viteza sis a o ninga, nu zice nici pis.

Avem si ceva pozici de la Revelion si din parc

Intreba cineva de scaunelul de baie nu mai stiu cine, am pus pozici sa vedeti cum sta Gia. I-am luat din ala de la Primii Pasi si e mult mai teapan decat imi imaginam. Si e f comod asa ea sta acolo si eu am mainile libere sa o spal si ea in acest timp se joaca.

Pentru ieri La multe lunici iepurasului : David Andrei de Delia13, !

La multe lunici iepurasilor : David Nicholas de uta_ciun, Andrei Eduard de riella_ela Maya Rebecca de honeybaby !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

asa cum am promis, am revenit si eu cu cateva poze, daca aveti timp si rabdare le puteti vedea aici

http://community.webshots.com/album/579426746xlTSck

ioana, cum mai decurge relatia cu sotul, te ajuta cu baietii?

sensibila, nu am reusit sa vad pozele tale, trebuia sa ma logez inainte?

Iulia are 4 dintisori mari, 2 sus si 2 jos + unul sus care a inceput sa creasca + inca unul sus care sparge acum. prin casa roade tot ce prinde, a rupt deja husa scaunului din bucatarie, in living a ros bratul unui poang, in curand ramanem fara scaune in casa
merge tinuta de manute dar ii este teama sa stea singura, nu este inca prietena cu echilibrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Seara buna,
Salut si eu toata lumea. Am citit tot, dar neuronul .
Noi azi am avut o zi linistita, am fost la plimbarica, soare, 22°, apoi mancat linte cu legume, somn si uite asa. Nimic special.
Stefimic se inteleg foarte bine, Sofia cand il vede zboara spre el, el o rasfata, e bine. In vacanta s-a obisnuit cu el, iar ieri il cauta disperata si a fost foarte dezamagita ca nu l-a gasit in camera lui.
Sunt in mare pana de idei, revin maine.
Va pupic
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

yaia am mancat de mi s-a luat :)
si eu stiu la fel, ma rog asa se procedeaza aici, daca nu sunt variatii mari de slabit, ingrasat nu.s probleme, doctorul baga greutatea si inaltimea in computer si acolo apare curba, graficele etc...

Eu, auzind tot felul de la fetele de la odiseea lui Tudor, am tot batut apropouri la medic ca sa-l testam de viermi intestinali, de celiachie ...ca prea e slabanog, dar nu are niciun alt simptom si mi-au trecut mie in fisa ceva. Probabil au scris ca am luat-o pe carari nebatute!
Ti s-a luat de salam? Tz, tz, tz... Baga aici la mine ca cica incerc sa slabesc!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nemary, ce bine seamana fetele tale intre ele! Sunt niste dulci. mie mi se pare ca seamana cu sotul tau, de la tine cea mica a luat gura si barbia.

din ce in ce mai multi iepurasi bipezi, super! Felicitari tuturor!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Cam slabuta activitatea...poate mai sunt fete in vacanta...

Vin si eu cu o intrebare: E normal sa iasa incisivii laterali de sus chiar dc cei centrali nu au iesit?Noi avem 4 dintisori adik 2 incisivi centrali jos si 2 laterali sus...iar sus in mijloc e gaura.N-am ajuns inca la doctor...dar ma gandeam ca poate ati mai intalnit la iepurasii vostrii.

Am vazut si eu azi intr-un magazin suport din acela de tinut copilul in cadita (ca si cum ar sta intr-un scaun ).....doar ca mi s-a parut cam scump 115 ceva de genu'http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.lucrusoare.ro/wp-content/uploads/2009/06/suport-baie.jpg&imgrefurl=http://www.lucrusoare.ro/%3Fp%3D112&h=1224&w=1632&sz=181&tbnid=TMptV2JRw6qBZM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dsuport%2Bbaie&zoom=1&q=suport+baie&hl=ro&usg=2xwIzboRH6LWqeSHETg3okxY9QA=&sa=X&ei=c9IkTcqSB4PJswbEhfzcAg&sqi=2&ved=0CDUQ9QEwBA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Carmen (Kossir) si Irene si eu va invidiez pt temperaturile calde....aici nu stiu ce sa-i mai pun Evei pe ea cand iesim afara...in afara de cosmonaut ii mai dau 2 randuri de haine de nici nu poate sa se mai miste saracuta.Nu mai zic ca transpiram de nu se poate pana ne urnim afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Nemary, sunt niste scumpe fetele tale. Mor dupa falcutele lor!
Sensibila, tare petrecareata Gia! Mara a adormit la 23 in noaptea de Revelion.
Yaia, si tu slabesti? Eu am inceput de luni, am avut o scapare, pentru ca am primit un tort de ciocolata si nu am rezistat, dar in rest am fost cumintica, nu am mai mancat seara, am renuntat la cola, sper sa se vada ceva rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nemary ce fete frumoase ai!
si silvana tot 9 kg are , mai exact aflu miercuri cand merg la masurat si cantarit, ca aici o cantaresc aiurea

am vizionat poze frumoase cu sofia de kossir, lungana exotica

yaia te inteleg perfect:)

Mergi la inceput