Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fete dragi, nu am avut timp sa vizionez pozele insa recuperez, promit. Las comentariile acolo, asa cum obisnuiesc!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Uau, ce bine merge deja si Mariuca de Oanka! Bravo, ma bucur sa vad asa fete precoce aici la odisee! Se pare ca si baietii le vor prinde din urma in curand, deja David de Erina se lanseaza!

Oanaiacovita, pe unde ati mers spre Moldova? Si cat a durat drumul si cum a fost (in afara de plin de zapada presupun)?

Vorbiti de kg...sa va spun ca Tudor are la 3 ani si 2 luni 13kg si la 1 an avea 9 si ceva si era pe medie? Acum e un slabanog lung, dar nu sta o secunda locului. Dupa ce a inceput sa mearga, desi mananca binisor si de toate, nu a mai luat in greutate spectaculos. Oricum, cand se analizeaza un copil, trebuie avute in vedere si mostenirea genetica, lungimea, nu doar kg si atat. Pai sotul meu avea la 25 de ani 57kg la 1,8m. Si se pare ca Tudor ii seamana. Ca are 10 kg la 1 an nu spune mare lucru. Daca graficul e bun si creste pe curba normala a copilului, fara varfuri si caderi bruste, nu e motiv de ingrijorare. Si tot timpul medicul il verifica si ii incadreaza kg in contextul general, lungime, achitizii, reflexe etc. In plus, de acum nu vor mai lua spectaculos in greutate, medicul pare acum mult mai preocupat sa vada daca creste in inaltime, nu il mai intereseaza deloc kilogramele.
Eu nu m-as ingrijora pt. 10 kg la 1 an.

Bumbitza , si Alexia sugea un ac de brad in seara asta. Maine il desfacem.

dayanara, ai mancat salam anul asta?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ca tot vorbiti de kg, Iulia are la 9 luni cam 9 kg, pediatra spune ca arata f bine, iar Daria la 3 ani are cam 14.5 kg

cu serviciul si copii ma descurc relativ, merg program scurt de 4 ore, pana atunci sta mama cu Iulia, ajung acasa, ii dau sa pape si apoi merg sa o iau si pe Daria de la gradi. cam obositor, dar sper sa fie antrenametul pt job-ul full time.

o sa revin si eu cu cateva poze ceva mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

Ce imi place cand intru si vad ca ati fost vorbarete ca in vremurile bune!
Din pacate n-am putut sa ma alatur voua ptr ca Ricky e inca f mucos si agitat. iar cat a venit babysittera , 3 ore, le-am folosit 1 ora sa dorm un pic sa-mi revin mai bine dupa noaptea teribila avuta, 30 min sa aranjez un pic prin casa si restul sa ma duc sa cumpar cate ceva de la farmacie si smarket.

lui rikcy i-am luat crema din aceea care se da pe peipt . cica sa-i desfunde nasul. inainte faceau reclama la una Vicks...dar acum cica nu mai este recomnadata la bebelusi si mi-au dat alta facut special ptr cei micuti. Cred ca tot aspiratorul ma scoate din belea. ce bine ca am luat kitul cand am fost in tara! ca aici nu exista.

Briza - zicei de kg. si taurasul meu are 10.5 kg. are niste copanele de toata frumusetea! il pup de-l zapacesc de cate ori il prind!

Sa vedeti ce a facut aseara! mashaia prin casa si la un moment dat il vad ca se agata cu mainile de premergator si se ridica in picioare! sa lesin de emotie de nu alta! Pe urma s-a miscat premergatorul si el s-a dezechilibrat si a facut buf...s-a lovit si un pic cu capul de podea dar nu a plans caci probabil era inca sub influenta adrenalinei! Azi a repetat gestul, de data am tinut eu bine de premergator ca sa nu mai cada! cred ca intr-o luna se va ridica si el singurel si va face primii pasi pe cont propriu!abia astept sa-l vad!cra cra!

Voiam sa va mai scriu multe dar cred ca mai bine fug la culcare caci nu stiu cat de bine va decurge noaptea , asa ca orice minut in care ricky doarme , e f pretios!

Oanaiacovita - ma bucur ca v-ati simtit asa de bine! se vede din poze! Eric si Maria au facut echipa buna la joaca!2 dulci!

Child - si Albert ce a crescut! nu-l mai vazusem de mult! e asa de blondutz si frumusel cu ochii aia albastri si senini!

Irene - ce bine la caldura! eu abia astept sa vina vara! In martie vrem sa mergem in Kuwait la prieteni si acum ma agit cu obtinerea vizei aici la consulatul lor. dar intai imi trebuie inviatie! offf..sotul si Ricky pot merge fara probleme , numai mie imi cer 1014 chestii!

gata, fug sa fac nani.
Noapte buna fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia am mancat de mi s-a luat :)
si eu stiu la fel, ma rog asa se procedeaza aici, daca nu sunt variatii mari de slabit, ingrasat nu.s probleme, doctorul baga greutatea si inaltimea in computer si acolo apare curba, graficele etc...

nafi asa am patit eu acum 12 ani, eram in romania si am sunat la ambasada venezuelei pt viza si aia au zis ca romanii mai intai sa viziteze spania :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata la 12....va invit la o doriti????

la multe lunite Theodor Stefan de ate_09, Tudor, Tanya Ioana de bluekidoo, Cezar de castelanaC multa sanatate fericire si tot binele din lume...

spor la treburi
o zi buna

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna, fetelor si LA MULTI ANI, in noul an. Am intrat sa va salut, nu reusesc deloc sa imi fac timp, Mara are o perioada de maxima agitatie, care sper sa treaca in curand, ca nu mai pot. Nu vrea sa stea decat cu mine, plange daca plec si o las cu tati. Eu ma bucur ca ma iubeste asa mult , dar ma si oboseste situatia asta, nu pot sa fac nimic fara ea, desi sotul e acasa destul timp si poate sa stea cu ea.
A inceput sa mearga tinuta doar de o manuta, nu vrea sa mai stea in premergator, ma taraste pe mine prin toata casa, trage de sertare, dulapuri, carti, toate chestiile la care nu ajungea pana acum o atrag. Daca incerc sa o iau de unde vrea ea sa se joace, de exemplu de la dulapul cu farfurii, se pune in fund si tipa cat o tin plamanii. A facut si doi pasi nesustinuta, era cu telecomanda in mana si cred ca nu si-a dat seama ca nu o tine nimeni. Altfel nu vrea, ii e frica, deocamdata.
Va pup, sper sa intru mai pe seara sa citesc, o sa vina mama la noi, cu forte proaspete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Pana nu trece si mai mult timp, iti urez si eu LA MULTI ANI, CORIMAMI, sa fii iubita, fericita, implinita si sanatoasa!!! si scuze pentru intarziere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

LA MULTI ANI cu intarziere dragi mamici pentru voi, pentru iepurasi si pentru toti cei dragi voua!!! Sper ca ati petrecut un Craciun magic si un Revelion de neuitat.

La Multe Lunite sarbatoritilor de astazi!!!

au zburat sarbatorile astea, le-am petrecut linistit, de Craciun pe la prieteni si de Revelion o mini-vacanta de 3 zile la Koln. in rest toate bune, am fost cam nostalgica dupa 2010, e cel mai bun an din viata mea si nu as fi vrut sa treaca. acuma la cum zboara timpul inecepem imediat cu La Multi Ani pt primul anisor!!!!

Robin e bine, inapoi la cresa de luni, se ridica singur dar sta sprijinit, inca nu a pasit fara suport. Am citit cu mare placere de iepurasi poznasi si umblareti, copilasi mari ce mai!
Avem si noi 2 dintisori jos inca micuti.

Briza, Ioana ce grasuni aveti voi acolo Robin se mentine de vreo 2 luni in jur de 10.5 kg, nu mai e asa bulanos ca s-a mai lungit si el.
Blukidoo foarte frumos gestul vostru, imi scot palaria!

sper sa apuc sa citesc si mai din urma dar musai ma bag deseara la vizionat poze/filmulete.
va pup pe toate si o zi cat mai buna.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Buna ziua..ca dimineata s-a dus demult. Aseara nu am mai reusit sa intru: a fost sora mea pe la noi, apoi am facut dus..si apoi fuga la pat ca imi picau ochii in gura. Acum sunt la a doua cafea ca si azi noapte a fost sexy
Nafi Eric e mai bine cu nasul. eu i-am pus seara 1pic/nara de vibrocil, si in rest am tinut aprinsa o candela cu ulei de eucalipt. Puteeeeeee eucaliptul ala de nu mai pot, dar se simte cum elibereaza nasul. Vad ca azi e mult mult mai bine. In schimb nu ii mai trece burtica, tot moale face, asa ca azi l-am bagat pe mucilagiu de orez in biberonul cu lapte, la pranz i-am dat orez fiert cu morcov (a fost tare cah, dar de..l-a mancat cu chiu cu vai). sper sa isi revina.
Child si mie mi se pare ca s-a mai schimbat Albert, acum e baietel nu mai e bebe, dar tot frumos de pica e
Ina si pt noi a fost un an bun 2010: ne-am luat apartam (dupa 2 ani de incercari), a venit si Ericutu...Te inteleg ca esti nostalgica

Si Eric se ridica singur. Problema e ca daca nu sunt pe faza sa il asez eu jos, cand oboseste isi da drumul ca din pod...nu va mai zic cat poate sa planga apoi. Oricu, e un ber bec veritabil de pe acum: frate, nu am vazut copil mai capos!! Daca nu faci ca el se intide asa ca un arc, si tipa, da din maini..plange...ce sa mai, cred ca e cam rasfatat. Mereu imi promit sa fiu mai ferma un pic, dar sunt mamaliga rau, si cand il vad ca se supara..pac il iau in brate si il dragalesc

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput