Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(7)
Raspunsuri - Pagina 15
mamutz spune:
Eu am citit peste tot ca ananasul e interzis in sarcina, dar nu bag mana in foc ca e asa, cautati si voi. Am inteles ca da contractii si inmoaie colul.
luli spune:
mamutz parerile sunt impartite. eu am mancat in primele saptamani pentru ca ajuta la nidatie. de asemenea e bun impotriva constipatiei. Intradevar nu e bun daca e mancat in exces, poate provoaca contractii si chiar avort, de altfel, toate excesele sunt daunatoare.
Luli - fericita 8+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
fecian spune:
Am mancat azi ananas.. Credeti sau nu ...e printre singurele lucruri care chiar nu mi-au facut rau.
Am mancat acum sa nu il mai vad.
Am impresia ca tot ce mananc e numai de "unica folosinta". Am mancat o data, sa nu il mai vad a doua oara.
Parca la prima matza nu a fost chiar asa...Si atunci slabisem 8 kile.
Acum nici nu mananc dar nici nu se da grasimea jos..
Asta e.
Va pup si fug si eu la munci...desi chef ioc, durere de cap cat cuprinde, si sooooooommmmnnn
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 8+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
Amaia spune:
Salutare din nou! Am lansat invitatia la cafea dupa care am disparut caci tocmai ce am avut o vizita de curtoazie din partea proprietaresei. Intre timp a tras si o ploaie cu bulbuci si acum ne bucuram de un soare frumos si sclipitor. Sa mai zic ca a incoltit si iarba? imi aduce aminte de luna mai pe care o iubeam atat de mult in Romania...M-a luat asa un dor si o nostalgie, nu stiu de ce. Si imi amintesc de prima mea sarcina, din anul 1997, caci Andreea s-a nascut de Dragobete, in 1998. Pe vremea aceea nu aveam acces la internet, abia aparusera telefoanele mobile, nu exista spaima de dublu si triplu test, nu auzisem de listerie, nu aveam liste cu alimente interzise..Stateam in gazda la Slanic Moldova si faceam naveta saptamanal (ca primisem repartitia de invatatoare acolo dar noi locuiam in Bacau) pe niste zapezi imense, mergeam cu autobuzul pe niste hurducaturi si pe niste sosele gaurite (ca si acum), mancam branza de vaci din lapte nepasteurizat, evident, si cate si mai cate faceam ...Ca daca mi le-as aminti pe toate acum, la cate informatii am, cred ca m-as ingrozi. Si, totusi, am nascut un copil superb, sanatos, pe care l-am alaptat cu drag un an de zile fara sa se mai puna problema ca laptele meu matern e nu stiu cum... In fine, am divagat mult,nu??? Sorry...dar pur si simplu nu m-am putut abtine sa nu va impartasesc si voua cu ce ganduri si amintiri ma confrunt azi. Si ma intreb...oare era mai bine atunci sau prefer zilele noastre in care informatia vine catre tine poate si atunci cand psihic nu esti pregatit sa o primesti?
11+
Laura13 spune:
La multi ani!
sa ne dea DD un an nou fericit, plin de bucurii si impliniri si sanatate, mai ales prin iulie-august .
eu abia ieri am ajuns in iasi si la net. pe 27 dec am fost si noi la eco, bb e in grafic, 12 sapt si 2 zile varsta cronologica, 12 sapt si 5 zile dupa masuratori. deci creste in grafic. am facut si analizele de sange, pt dublu test, dar inca nu am rezultatele, sper ca maine sa vine.
eu ma simt din ce in ce mai rau, vomit atat de des cat de poate, cand nu se poate bolesc, ma omoara, efectiv, ficatul si bila, stomacul si aciditatea ma termina. am fost azi la dc de familie, mi-a dat tot felul sa iau, sper sa ma simt ceva mai bine. ma cam ingrijoreaza ca desi timpul trece, am intrat in luna a 4-a eu ma simt din ce in ce mai rau. din pacate gandurile negre ma cam acapareaza ... imi dau seama cat sunt de diferite sarcinile su cat de diferita sunt eu.
gasca si sper sa recuperez cele 2 capitole pierdute ... la un moment dat.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 11+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
cristy1977 spune:
fetelor,
am pus la semnatura un filmulet cu micile noastre minuni
va pup
and the miracle happened... 13 +
http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs
MihaelaV spune:
Oanamares mi-au spus ca nu toate femeile sunt facute pt a fi mame si multe altele de care nu mai vreau sa-mi amintesc.
Cristina sunt super dulci bebeii tai. Am ras cu lacrimi si am vazut filmuletul de cel putin 10 ori
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristy1977 fetelor, am pus la semnatura un filmulet cu micile noastre minuni va pup and the miracle happened... 13 + http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs |
Wooawww...rautate mica...da' foarte hotarat sa ii aplice o corectie fratiorului...no lasa ca mami are grija de amandoi
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 8+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
dya27 spune:
cristyy, ce minunatii ai tu acolo in burtica.. am vazut si eu de multe ori filmuletul, e superb!! Ma gandesc cand vor creste si o vor ciondani amandoi pe mamica ce vei face hihi
Roberta, ti-am vazut si eu pozicile, esti asa de frumoasa!! Numai ca nu am putut sa le vad pe toate, asa ca te-am adaugat la prieteni (eu sunt Diana )
Lissa, vreau si eu profilul tau de FB,noi avem cam aceeasi varsta a sarcinii
Am pus si eu vreo 2 pozici in care se vede burtica... nu e tot timpul asa, poate ca pozele au fost facute seara si eram si putin balonata- www.facebook.com/diana.osieriu.perca" target="_blank">http://www.facebook.com/diana.osieriu.perca
Va pup pe toate!! Miha o sa iti trimit si eu datele mele pe PM, merci frumos!!
13+
luli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristy1977 fetelor, am pus la semnatura un filmulet cu micile noastre minuni va pup and the miracle happened... 13 + http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs |
Cristina sunt exceptionali bb-ii tai. Nu ma mai satur de vizionat si ce clar se vede
Luli - fericita 8+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate