Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Florina, si eu sunt de parere ca aceste teste trebuie facute, inclusiv amniocenteza. (recunosc acum, daca voi mai avea si bb2 voi face direct amniocenteza, fara discutii, fara alte teste statistice)
Ce spuneam eu acolo era pentru cazul in care burtica refuza categoric ideea amniocentezei.

Decizia in urma unui diagnostic categoric (generat de amnio, de ex) apartine fiecarei burtici.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Eu iar va salut cu intarziere si va pe toate.
Amaia multumim pentru cafea
Stiu ce inseamna infertilitatea pentru ca am cateva prietene si o verisoara care se lupta cu ea. Ele s-au bucurat f mult cand am ramas insarcinata si asa cum zice si babyblue vin sa manance dupa mine, imi pun mana pe burta si imi sunt alaturi. Chiar acum mi-am amintit ca la sfarsitul lui octombrie (dupa ce a fost operata catelusa noastra de cancer mamar) eram cu sotul intr-o alimentara din cartier si un domn care avea sotia insarcinata mi-a cerut voie ca sotia lui sa puna mana pe mine ca sa aiba si copilul lor culoarea ochilor mei Pe noi ne-a amuzat intamplarea, dar uite ca am ramas insarcinata.
Cumnata mea de 10 ani se chinuie sa faca un bebe si a facut vreo 4 insemninari in vitro si imi este alaturi si nu am simtit vreo clipa ca ma invidiaza. In schimb, prietenele mele se bucurau cand am avut scurgerea maronie si iminenta de avort. Sunt prietena cu primele doua inca de cand eram la gradinita si nu pot trece peste comportamentul lor. Ma doare ca nu mai sunt prietena cu ele, eu intotdeauna le-am sustinut si mi-e greu sa cred ca faptul ca am ramas insarcinata inaintea lor le face sa fie atat de rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Draga mea, cum adica se bucurau cand aveai iminenta de avort si scurgeri maronii???ce iti ziceau?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Citat:
citat din mesajul lui gheveronica

MihaelaV ..NOI VREM DE 12ANI COPII...PANA LA 30 DE ANI AM ZIS CA NU S-A INTAMPLAT..LA 30 DE ANI AM FACUT ANALIZE PESTE ANALIZE SI NICI AZI NU STIE NIMENI DE CE NU AM RAMAS..DE LA 32 DE ANI AM INCEPUT SA MERGEM APROAPE LUNAR LA DR..SI AM SCHIMBAT CATIVA..
AM FOARTE MULTE PRIETENE CARE SE LUPTA CU INFERTILITATEA...SI CAND UNA DIN NOI RAMANE GRAVIDA CELELALTE SARBATORESC O VICTORIE..ASTA INSEAMNA PRIETENIE.SI NICIODATA O FEMEIE CARE A RAMAS INSARCINATA RELATIV USOR NU POATE SA INTELEAGA LUPTA CU INFERTILITATEA...EU SUNT GRAVIDA DUPA 12 ANI DE INCERCARI SI MI-E FRICA SA MA BUCUR...SA NU MA TREZESC DIN VIS...
PUP TOATE FETELE

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.fiv1 2010 promed system reusit sarcina sapt 12+ )multumesc doamne

Te inteleg perfect si stiu ce inseamna. Noi nu avem decat 10 ani de incercari, suferinte si asteptari, durere..durere...si sperante, sute de analize si investigatii -un biblioraft mare burdusit, zeci, sute de miliaone cheltuite si mii de sperante. Acum suntem in al si inca nu ne vine sa credem. Ne e teama inca sa nu fie un vis. Probabil ca nu n vom linisti decat cand il vom tine in brate

Luli - fericita 8+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

buna seara fetelor
revenim si noi dupa o absenta indelungata si in primul rand vreau sa va urez La Multi Ani, sa va dea dumnezeu un an bun, cu multe bucurii si implinirii si mai ales multa sanatate voua si bebeilor vostri!!!
noi azi am fost la eco si i-am prins pe bebei in actiune, mai mult decat ne asteptam. pur si simplu se "luptau", stateau fata in fata (noi ii vedeam din profil), cand dintr-o data cel mai mare i-a dat un pumn celui mai mic, cel mic a inceput sa dea din picioruse si din manute si asa a inceput o mare zarva, medicul se amuza, noi eram socati de emotie, ne-am uitat cam un minut, dupa care domnul doctor a apasar mai tare cu ecograful si le-a atras atentia, urmatoarea secventa era cu bebeii intorsi cu fata spre noi si privind in directia din care veneau semnalele din exterior, ne-am topit pur si simplu, au aproximativ 6,5cm, a crescut si burtica, pe 19 ianuarie avem morfologia si vom afla ce vom avea, incepind de azi am intrerupt tratamentul cu utrogestan, si incep sa iau omega 3 - 2000mg pe zi (cate 1000mg ptr. fiecare bebe), din pacate starile de greata persista si voma la fel, dar ce ma omoara cel mai mult este gustul amar pe care il am i permanenta in gura, doctorul mi-a dat voie sa iau cate jumatate de metroclopramid inainate de masa, oricum dupa intreruperea tratamentului cu utrogestan ma astept sa ma simt mai bine, am inceput sa facem aenajari prin casa si sa o pregatim pentru ai primi pe bebei, lucrurile merg bine, zicem noi
vero, ana lisa si toate fetele
va pup si va imbratisez cu drag pe toate
cristina

and the miracle happened... 13 +

deci pana una alta aveti 2 campioni!!! Am ras cu mare pofta dar ce emotionant trebuie sa fie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Voua pana cand v-a spus medicul sa luati acid folic?

Maria (27 nov. 2007) si 12+

primul trimestru - important pentru formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna la toate ...

O cu lapte la toata lumea care poate.

Deja ma declar anti greturi...fac greva!!!

Am dormit super prost, dimineatza m-am trezit cu o senzatie de voma, evident am si evident ma simt bleah.

Am mancat niste paine si niste bucatele de ananas...vad ca bb m-a lasat.

Lapte nu mai pot bea deloc, iaurtul sa nu il vad. Carne asemenea, piure, etc etc
Plus ca sunt si eu cu o diaree de 2 zile; am mancat banane (care functioneaza la mine ca si constipator), orezul sa nu il vad... Imi mai ramane ceaiul de menta.

Legat de prieteni...ei trebuie sa iti fie alaturi si cand iti e bine si cand iti e greu. Daca sunt invidioase...nu merita atentia ta. Gandeste-te ca sarcina e numai un motiv...invidia era de mult. E mai bine acum sa stii decat mai incolo.
Si eu am o prietena cu care ne stim de cand eram mici, inainte de gradinitza. Suntem prietene de mai bine de 25 de ani (cred ca mai mult, dar asa e mai sigur); s-a bucurat cu mine cand am anuntat de sarcina, s-a intristat cand mi-a fost rau. M-a certat cand am facut o prostie, m-a imbarbatat cand aveam nevoie. Desi nu ne-am mai vazut de ani buni, mentinem legatura cat de des putem.
Genul asta de prietenii va doresc si voua,

Legat de sport. Cred ca ce recomand tuturor ar fi inotul. E pur si simplu complex si cred ca cel mai recomandat femeilor insarcinate.
De la o anumita varsta a sarcinii, inotul e o placere, caci toata greutatea e sustinuta de apa..
Eu am degand intr-o saptamana sa ma bag la inoat si sa il practic macar de 3 ori pe saptamana, cate o ora.

Fug sa fac si ceva de mancare , poaate totusi o sa pot manca

Va pup si va doresc greturi cat mai usoare

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 8+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Burtici , va multumesc pt complimente si sigur ca va accept prietenia cu placere!!
Azi am un somn de parca nu am rabdare nici sa fac mancare .. ma gandesc doar la somnic, dar totusi bebe cere mancare asa ca
va invit la pranz ca vad ca micul dejun l-ati servit
In legatura cu prietenele.. "bune" daca ma gandesc bine am si eu cateva care stiau ca ma chinui sa raman insarcinata si aveau grija sa ma intrebe in fiecare luna daca am ramas, iar acum decand stiu ca sunt insarcinata nu mi-au mai dat nici macar un telefon...dar cum a spus cineva mai inaite , este vb de o invidie care deabia acum iese la iveala
Asta e .. oricum pt mine cea mai buna prietena este sotul meu !!pt care ii multumesc lui Dumnezeu!

12+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

maria eu stiu ca e bine sa iei si acid folic,surplusul se elimina.

hihihi,si eu inca dorm pe burta

miha,ananasul te va ajuta mult la alaptare,cica e stimulent al lasctatiei.

Mama de Ana si 13+

hehehe si io vreau sa dorm pe burta dar nu mai pot nu ma lasa gandul ca il strivesc pe bb

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Eu iar va salut cu intarziere si va pe toate.
Amaia multumim pentru cafea
Stiu ce inseamna infertilitatea pentru ca am cateva prietene si o verisoara care se lupta cu ea. Ele s-au bucurat f mult cand am ramas insarcinata si asa cum zice si babyblue vin sa manance dupa mine, imi pun mana pe burta si imi sunt alaturi. Chiar acum mi-am amintit ca la sfarsitul lui octombrie (dupa ce a fost operata catelusa noastra de cancer mamar) eram cu sotul intr-o alimentara din cartier si un domn care avea sotia insarcinata mi-a cerut voie ca sotia lui sa puna mana pe mine ca sa aiba si copilul lor culoarea ochilor mei Pe noi ne-a amuzat intamplarea, dar uite ca am ramas insarcinata.
Cumnata mea de 10 ani se chinuie sa faca un bebe si a facut vreo 4 insemninari in vitro si imi este alaturi si nu am simtit vreo clipa ca ma invidiaza. In schimb, prietenele mele se bucurau cand am avut scurgerea maronie si iminenta de avort. Sunt prietena cu primele doua inca de cand eram la gradinita si nu pot trece peste comportamentul lor. Ma doare ca nu mai sunt prietena cu ele, eu intotdeauna le-am sustinut si mi-e greu sa cred ca faptul ca am ramas insarcinata inaintea lor le face sa fie atat de rele.

Mihaela

Mihaela nu mai pune la suflet, ma doare sa ti spun dar oricata durere in suflet ar avea pentru ele, nu ar fi trebuit sa se bucure de problemele tala ci de bucuriile tale. Asa e un priten adevarat, e alaturi de tine neconditionat. Ele nu iti sunt prietene decat de..conjunctura, nu au reusit sa fie prietene adevarate. "prietenul la nevoie se cunoaste" - iti spune ceva? poate ca tu acum aveai nevoie sa-ti fie alaturi. Cenu te darama te face mai puternic...nu te mai mahni, nu merita.

Mergi la inceput