Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Neata fetelor!
Eu raportez stare buna, greata spre seara si in rest totul bine.
Am vrut sa imi fac azi analizele azi dar am uitat sa fac pipi in cutiutza.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oanamares

Apropos de miscare: eu stiu ca in primul trimestru trebuei sa te protejezi,sa nu faci efort.Miscarea e un efort,nu? Deci se poate sau nu?

7+

Sigur ca trebuie sa te menajezi de efort, in sensul sa nu practici sporturi agresive sau sa nu ridici greutati. Acum nu o sa stam in pat toata ziua ca sa nu facem efort, nu?

Inotul este cel mai recomandat sport pentru gravide, pentru ca toata greutatea corpului este sustinuta de apa. Plus ca inotul lucreaza toti muschii. Eu efectiv ma simt revigorata si intinsa bine dupa ce merg la bazin. Nu prezinta nici riscuri daca mergi intr-un bazin in care nu este agitatie. Unde merg eu, la National, anul trecut era o graviduta cu burtica destul de mare.

Bicicleta de casa este iarasi buna, 5-10 minute pe zi permite lucrul cu muschii coapselor, si previne depunerea de grasimi pe solduri (ma rog, la noi se va depune oricum).

Si urcatul scarilor, mersul pe jos.

Ganditi-va ca de prin luna 5 nu vom mai putea face miscare nici daca ne dorim. De atunci greutatea in burtica va fi mai mare, si de asemenea si presiunea pe ligamentele genunchilor sau pe vertebre. Asa ca profitati de ocaziile de acum, acestea mici care sunt.

Am citit undeva o replica de genul 'Sarcina nu este o boala, este o stare obisnuita''. Mi-a ramas in minte si eu sincer o spun tuturor celor din jurul meu care ma menajeaza extrem - mai ales sotului meu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Buna fetele!.... eu am o veste proasta...pt mine ... am mai luat un kg ...si asta intr-un timp cam scurt.

Trebuie sa fac ceva sa nu ajung ca un elefant ! de fapt trebuie sa nu mai fac ceva...adica sa mananc asa mult. DE azi ma las de mancat mult...o sa ma moderez.PROMIT

In rest toate bune !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 13+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna!

Acum 2 sapt mi-a venit..totul ca de obicei...CM regulat (m-a tinut cam 5-6 zile). De vreo sapt am greturi f puternice asa ca am facut un test de sarcina. Spre marea mea surprindere s-a vazut si a doua liniuta, f f pala (nu a aparut in primele minute...l-am facut pe la 12 si abia spre seara l-am mai vazut). Se poate pozitiva un test asa rapid dupa CM?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Buna!

Acum 2 sapt mi-a venit..totul ca de obicei...CM regulat (m-a tinut cam 5-6 zile). De vreo sapt am greturi f puternice asa ca am facut un test de sarcina. Spre marea mea surprindere s-a vazut si a doua liniuta, f f pala (nu a aparut in primele minute...l-am facut pe la 12 si abia spre seara l-am mai vazut). Se poate pozitiva un test asa rapid dupa CM?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Dupa datele pe care le dai, tu s-r putea sa fii in jur de ziua 20-21 a ciclului menstrual. Adica la cateva zile de la ovulatie. Se poate ca testul sa fie fals.. Mai ales ca de obicei rezultatul trebuie citit in cateva minute. Mai bine repeti testul inca o data intr-o saptamana (adica dupa data la care trebuie sa iti vina CM) si citesti rezultatul in cateva minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

'neata fetelor, apar si eu la o ora ma tarzie, dar azi am fost cam puturoasa
lissa ana, imi aduc aminte de prietena ta, cium sa nu, am sa-i scriu un email, draguta scena cu gemenii
miha, offf, asta e, induram si suportam, asa cum spuneam nu ar trebui sa mai dureze mult, pe de alta parte nici sa nu te alimentezi nu este prea bine, vezi ca mie de multe ori starea de greata si rau imi trece cu mancare si s-ar putea sa ai surpriza si sa vezi ca de fapt nu vomiti, pup si ai grija
amaia, am inregistrat partial scena, o voi pune pe net zilele astea sa o vedeti si voi

and the miracle happened... 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

BUNA DIMINEATA fetelor!
va invit la o ceasca de laptic cald cu o lingurita de cacao, de gust si niste sandwishuri calde si bune!

raportez ca diareea mi-a trecut, cu orez si menta.:)
azi noapte alt pocinog, m-am suit pe tavan de durere de masea. am luat ..2 ibuprofene, nu stiu cat de indicate erau in sarcina, dar pur si simplu imi venea sa mi car singura pumni in cap de durere. asta e...

@ MIHAELAV-
regret ca te au suparat prietenele tale. eu stiu ce inseamna infertilitatea, am facut 2 inseminari si o fertilizare in vitro si m am chinuit de am innebunit. si eu aveam colege la serviciu care ramaneau fix in luna cand se apucau de treaba si cu toate astea n-am simtit niciodata ura sau invidie, m-am bucurat pt ele, mancam dupa ele (eu am crezut in zica; mananca dupa gravida ca sa ramai la fel), poate uneori simteam ca viata e nedreapta cu mine, dar NICIODATA n-am urat pe vreuna dintre ele. si uite ca dzeu m=a rasplatit si pe mine cu o sarcina obtinuta natural. pana la urma. cand imi pierdusem speranta.

incearca sa fii tu mai buna si mai nobila decat ele si sa nu dai curs la certuri din acest motiv.

andra, miha, lissa si restul pe care uit mereu sa le enumar de la mine si ma bucur sa va aud cu vesti bune.

eu iau doar acid folic si utrogestan, cate 2 ovule pe zi.
nu iau vitamine prenatale, am luat centrum materna dar ma durea stomacul de la ele.
incerc sa mananc natural si cat mai variat.
noi facem totul in casa, inclusiv painea. facem pate de ficat, incerc sa mananc doar branza de la tarani, carne la fel, din surse de tara, avem o adevarata obsesie pt mancarea naturala. beau zilnic suc de fructe stors la aparat, adica prefer sa mi iau asa vitaminele pt sarcina, din alimentatie.

eu am luat atatea medicamente pt a ramane gravida, ca sunt satula de ele. si am ramas cand am renuntat sa mai iau orice si eu si sotul. pur si simplu abandonasem.:)
de asta sunt pt naturiste si mancarea naturala.

pot sa va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru.:)
sunt f bucuroasa sa aud fete care fac sport. eu marturisesc ca de cand am aflat ca am ramas, n-am mai facut niciun efort. asta pt ca am ramas f greu si m am menajat in exces, dar cum intru in trimestrul 2 de sarcina, gata cu statul la pat, ne vedem la bazin.:)))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
7+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Babyblue, fuga la dentist mai degraba decat sa iei ibuprofen. Spui ca esti gravida, sunt anestezice care se pot folosi, oricum medicul meu mi-a zis ca doza e f mica si nu ajunge in circulatia sistemica.Eventual il intrebi si pe ginecolog inainte

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna fetelor,

Eu sunt o burtica de mai-iunie2011, dar citesc si strumfii, din cand in cand, ca sa nu uit emotiile prin care am trecut si noi
Am vazut ca discutati despre testele pentru sindromul Down (dublu test, triplu test), pentru ca tocmai ce se apropie.
Va dau un sfat din toata inima, trecuta fiind prin aceste teste: daca spuneti un NU categoric amniocentezei, atunci spuneti un NU hotarat si acestor teste. Pentru ca aceste teste sunt pur statistice, iar raportarea la mediana da foarte multe erori.
Eu am avut rezultat prost la dublu test (primul test care se face) pt sindromul Down (risc crescut), si nu va spun prin ce iad am trecut pana am implinit 16 saptamani si am facut amniocenteza(triplul test am refuzat sa-l mai fac). (rezultatul de la amnio nu a confirmat sindrom Down)
Ganditi-va: daca ieste risc crescut la dublu-test, ce veti face? Traiti intr-un stres continuu si imens pana la 40 de saptamani?

Va urez tuturor burticilor sarcina usoara, bebei la termen si sa va bucurati de sarcina!

18+

Mergi la inceput

Si daca la amnio iesea pozitiv? Eu sunt de parere ca aceste teste trebuie facute. Ok, eu implinesc 34 ani anul acesta, asadar probabil ca le voi face obligatoriu, insa si daca as fi fost mai tanara, tot le faceam. Un copil, indiferent cum este el, va fi iubit si ocotit de parinti. Insa ce se va face cand parintii nu mai sunt?
Asadar, chiar daca ele sunt pur statistice, macar trag un semnal de alarma in unele cazuri.

Mergi la inceput