Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(7)
Raspunsuri - Pagina 16
Oanamares spune:
VAaaaaaaaai, ce mila mi-a fost de bebele batut. Iar cel bataus e tare sprinten de mana.Nici nu a stat pe ganduri si l-a si ciomagit pe fratiorul mai mic si mai paciuitor.
Filmuletul zici ca e contrafacut,atat e de real. Nu mi-am imaginat ca se pot misca atat de brusc.Am crezut mai mult ca sunt ca niste broscoi care inoata.
Oricum, m-am emotionat si m-au amuzat tareee filmuletul tau.Sa iti traiasca si sa fie sanatosi!!!!!!!!!!!!!!!!!
7+
luli spune:
fetelor am incercat sa va vad si eu pe FB dar ptr ca nu am user nu pot
Luli - fericita 8+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
Amaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristy1977 fetelor, am pus la semnatura un filmulet cu micile noastre minuni va pup and the miracle happened... 13 + http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs |
Superbiiiiiiiiiii!!!!
11+
sdcristian spune:
gata pe ziua de astazi
miha alea nu iti sunt prietene si gata. uite eu am ramas mereu foarte usor gravida, carol si bb de acum din prima incercare, sarcina pierduta din a treia incercare- - si am prietene care incearca si de 3 ani degeaba. si nu au fost invidioase in sens rau, nu s-au bucurat cand am pierdut sarcina, doar ca te mai intreaba detalii cum se fac copiii sa se si faca. eu in locul tau nu le-as mai saluta.
eu nu fac nici amnio nici nimic, ce-o fi sa fie va fi si gata. acuma maine sper sa masoare transluenta, nu stiu daca eco asta nu e prea antic, daca nu se poate iarasi, asta e. la copil oricum nu as renunta.
eu de maine vreau sa incep pilates de gravide.
si nuuuuu e adevarat ca de la 5 luni nu te poti misca. intre 5 si 7 luni e cea mai frumoasa perioada din sarcina, ai burta cat sa te dai mare cu ea, dar nu te incomodeaza cu nimic. si se poate face sport pana in ultima zi de sarcina, e chiar indicat. doar ca e bine sa fie exercitii pt gravide, adaptate, sunt multe pt flexibilitate si pt intarirea muschilor abdominali si cei de jos, pt o nastere si o recuperare usoara. innot nu pot ca nu stiu si nu am unde (este un bazin da nu m-as baga in el )
la carol cu o zi inainte de nastere inca dansam prin casa, urcam 4 etaje fara pauza pe traseu, ma plimbam cate o ora si ma incheiam singura la pantofi. problema era noaptea sa ma intorc de pe o parte pe alta. (partea proasta e ca dupa cezariana, prin comparatie, m-am simtit total handicapata. de la dans am ajuns sa nu ma pot da jos din pat de durere si am avut un soc enorm cu chestia asta, mi-am pierdut asa si laptele relativ repede)
mama de Carol (29.12.2008) si 11+
anaemi spune:
citat din mesajul lui cristy1977 fetelor, am pus la semnatura un filmulet cu micile noastre minuni va pup and the miracle happened... 13 + http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs |
super super tare ...n-as fi zis niciodata ca pot face chiar asa .... tre' sa recunosc ca m-am amuzat un pic
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 13+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
citat din mesajul lui dya27 cristyy, ce minunatii ai tu acolo in burtica.. am vazut si eu de multe ori filmuletul, e superb!! Ma gandesc cand vor creste si o vor ciondani amandoi pe mamica ce vei face hihi Roberta, ti-am vazut si eu pozicile, esti asa de frumoasa!! Numai ca nu am putut sa le vad pe toate, asa ca te-am adaugat la prieteni (eu sunt Diana ) Lissa, vreau si eu profilul tau de FB,noi avem cam aceeasi varsta a sarcinii Am pus si eu vreo 2 pozici in care se vede burtica... nu e tot timpul asa, poate ca pozele au fost facute seara si eram si putin balonata- www.facebook.com/diana.osieriu.perca" target="_blank">http://www.facebook.com/diana.osieriu.perca Va pup pe toate!! Miha o sa iti trimit si eu datele mele pe PM, merci frumos!! 13+ |
Cam asa am si eu burtica...parca putin mai mica,dar seara in special, cam asa este (mancare,balonare)
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 13+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Fabiana_25 spune:
Buna seara fetelor !
Nu am mai scris demult pentru ca am inceput serviciul si sunt intr-o perioada in care as dormii tot timpul si cam asta si fac cand ajung acasa.
SUPER filmulet!
luli spune:
citat din mesajul lui Fabiana_25 Buna seara fetelor ! Nu am mai scris demult pentru ca am inceput serviciul si sunt intr-o perioada in care as dormii tot timpul si cam asta si fac cand ajung acasa. SUPER filmulet! |
Fabiana mai ia cate un CM daca te simti obosita. Trebuie sa gasesti intelegere, mai ales ca e important primul trimestru..nu ca celelalte nu ar fi.
Luli - fericita 8+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
babyblue spune:
SUPER FILM! doamne ce scumpei si ce batausi si ce dulci! incredibil. mi-au dat lacrimile serios!
abia astept sa l vad si eu pe bebe al meu asa petrecaret.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
7+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
Roberta84 spune:
cristy1977 ce dragalasi sunt!!!! foarte emotionant dar si amuzant filmuletu
dya27 si tu , esti fff frumoasa, si burtica se vede binisor! Sa fiti sanatosi cu toata familia!!!!
amaia cata dreptate ai ... cu toate informatiile astea ... ne bucuram ca le gasim dar ne si panicam tot din cauza lor... asa spune si sora mea mereu care a nascut tot in 1998, ca era mai bine parca atunci cand nu se stiau atatea.. iar in ceea ce priveste melancolia si amintirile .. si mie mi se intampla ff des asta ... parca ma visez cu ochii deschisi acasa din nou...oricat ne-ar placea si oricat ne-am integra intr-o alta tara .. nu uitam niciodata de unde am plecat...
12+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !