Fluturasi de martie-aprilie2011(110)
Raspunsuri - Pagina 3
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Madutza, inainte de 14 februarie e Tigru - nu mai stiu de care insa. Sotul meu e Tigru si e o zodie faina! Pupici Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s27 cu un dragalas |
ii dau o cautare mai tarziu.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
miki1979 spune:
citat din mesajul lui scrish helloooo! si eu am vene pronuntate pe sani, nu sunt in relief dar se vad cam colorate. daca pun la socoteala si pielea alba pe care o am e clar ca se vad destul de bine, dar asta e...ma gandeam intr-o vreme sa ma dau cu autobronzant dar inca nu am pus planul la aplicare...si pe burtica se vad, buricul isi face rau de cap, cand sta la locul lui, cand se intinde, cand iese in afara si imi provoaca o usoara senzatie de disconfort... maine intru si eu in sapt 27 si parca imi dau seama ca greul de abia acum incepe. cantarul mi-a aratat azi 60.7, deci inca putin si pot sa zic k am +6 kg tb sa ma duc urgent sa imi cumpar ceaiul ala diuretic, sa vedem daca are vreun efect la cantar...bine ca sotul meu e mai cu capul pe umeri si zice k nu e ca imi creste burtica, creste bebe.... m-a apucat o nerabdare teribila sa nasc si totodata si teama fata de toate schimbarile pe care le observ la corpul meu...oare cum or sa fie astea ultime 3 luni? incep sa simt ca imi scapa situatia de sub control... s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
scrish, nu cred ca face bine autobronzantul..cam toate cremele contin si porcarii asa ca mai bine nu..parerea mea
si da, in ultimele 3 luni situatia scapa de sub control noroc ca revine inapoi dupa nastere..asa ca nu-ti fa probleme, tu bucura-te de minunea mica si de fiecare moment de sarcina ca tare e frumoasa perioada..
vad ca multe va doriti sa nasteti cat mai repede..pe mine ma sperie momentul si perioada imediata dupa..plansete, colici, oboseala, nervi..of of poate acum va fi mai usor..
mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu
bb_yasmi spune:
uitasem sa scriu (si m-am saturat sa dau edit ) ca imi place tareeeee multtt ca ai burtica fina fara nici o vergetura
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33
AMR 7 s !!!
anaxena spune:
si eu prin zona,v-am citit
despre sani n-am nimic nou de zis...sunt de 3x mai mari decat normal si aceleashi chestii ca la voi
despre kg nu mai zic...am zis ca nu ma mai cantaresc pana nasc ca ma deprim prea rau si nu merita,eu am incercat,daca nu s-a putut asta e!!oricum am mancat muuult dulce...eu care nu mananc..si ma vad fooarte mare,am pus foarte mult pe fund si coapse si pe burtica,care a crescut ca nebuna
in seara de revelion mi s-a rupt ceva la obiectivul de la aparatul foto..deci n-am poze
am stat numai in pat..am lenevit si am mancat..de maine la regim,sper sa ma tzina ca asha am luat o atitudine de "nu-mi mai pasa de cat mananc" ca imi e frica unde am sa ajung
Maria face nani,iar eu ma gandesc ce sa pap...asta dupa ce am bagat o felioaie de tort de ciocolata(primit de la cineva )
cred ca o sa-mi fac o salata...si poate pana diseara mai bag doar un iaurt..sper...dar am zis,de maine LA REGIM!!!!
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
miki1979 spune:
citat din mesajul lui pisucmic Dragele mele va anunt ca toate cele care nastem dupa 14 februarie (deci cred chiar toate) vom avea bebelusi in zodia chinezeasca Iepure de metal . Am citit si pare o zodie atat de faina! Doamne ajuta! Si eu sunt tot Iepure, dar de lemn. Uite ce scrie: "o zodie calma, pasnica, tacuta, calda, placuta, rezervata, extrem de precauta si prudenta, una dintre cele mai norocoase si pasnice zodii ale horoscopului chinezesc" Asa ca, spor la citit si facut planuri despre bebele cel norocos si dragalas! Va imbratisez pe toate Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s27 cu un dragalas |
of pisuc..o fi adevarat ? sa indraznesc macar sa sper ?
oare cand s-a nascut vlad ce-o fi fost ? trasnete si fulgere?
hai ca sunt chiar curioasa..o sa caut sa vad
miki1979 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Cristinelul meu e boilnavior . muci, tuse si o stare apatica. Bina ca nu are febra. Sper sa nu iau si eu de la el. si la mine sanii sunt brazdati de vene si a inceput si burta. Venele se vedeau si cand alaptam, apoi au revenit la normal. Apropos de lapte: eu nu am coji pe sani, dar am strans de ei si a curs colostru incolor si galben . Azi a plans Cristi mai tare si l-am tinut in brate sa-l linistesc si mi-a curs sanul drept , sutienul si bluza erau ude . simo, n-am inteles ce ai inteles tu , dar nu mi-e frica nici de nastere naturala nici de cezariana. Am spus doar ca visez sa nasc natural cu toate ca stiu sigur ca va fi tot cezariana. Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana AMR 6 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
of madutza, multa sanatate lui Cristi..
scrish spune:
miki, eu imi doresc sa nasc mai repede ca sunt la primul copil si nu stiu exact ce ma asteapta voi mamicile de bebe2 sunteti mai linistite si traiti experienta mai realist, din punctul meu de vedere, pentru ca stiti ce urmeaza...eu inca incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu o sa mai dorm noaptea legat, pentru mine asta cred ca o sa fie cel mai greu, ca duc orice in spate atata timp cat sunt odihnita, dar sunt convinsa ca la mom respectiv o sa gasesc resursele...
s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
anaxena spune:
mi-am schimbat semnatura..dar tre sa mai "lucrez" la ea
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex
AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
ana maria, de maine intram impreuna la regim>??? atunci merg si eu sa mai termin din tort
miki, si eu la fel ca tine....as tine burtica cat mai mult timp pe loc....desi stiu ca in ultimele 2-3 sapt de abia voi astepta sa scap...
dupa cum spuneam..a fost ieri nepotelul meu de 7 saptamani vreo 3 ore si ceva la mine....uffff.....mi-am adus aminte ca nu e chiar asa usor.... si nu e char asa rozzz totul...
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33
AMR 7 s !!!
miki1979 spune:
viss..ti-am vazut pozele..arati minunat felicitari pt burtica si starea psihica..esti un exemplu pt noi toate