Pufii veseli de 2010 au inceput petrecerea! (191)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Sorina - si eu merg tot pe astea obligatorii (am mers pe Infarix) cu toate ca nu-s nici eu convinsa, dar na ... nu comentez mai mult.
ZZ - habar nu aveam ca exista asa ceva . Ce tare ... de ce nu i-au spus oare "usa cortului"
Ma bag la un film, NB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Myky, Simply, Xela, multumesc de urarile de sanatate

Inca mai sper ca sunt dintii, a facut pe la 5 un 38,6, a scazut acum la 38....nu are nimic altceva.. i-au spart gingia cei 2 incisivi laterali de sus dar e inca umflata la incisivii centrali...e nitel mai maraita si parca geme cumva, cred ca de durere of, of....

Una peste alta puteam sa vin la intalnire ca nu i-am facut mai nimic in afara de-a o tine din scurt, se descurca si tati....da' na, nu poti sa stii....
Dar v-am admirat pe voi, ma bucur mult ca v-ati simtit bine si sper sa reusesc data viitoare(cat mai curand) sa va cunosc si eu

Bea, al meu nu zice nimic, dar pe mine ma apuca uneori nervii cand ma uit in oglinda si nu-mi place ce vad....ei, sa fim sanatosi
Mi-am luat o crema de fata de la DM, antirid, ca se cere...sper s-o folosesc

Lucia, noi avem Britax first class si, e super ok, M e cam la fel de micuta ca si Teo si sta tare bine in asta. Frumoase poze de la datul la grinda

mami de fetita finuta

Multumim frumos pt informatii si aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

multumim de urari....oricum palim in fata celor care au implinit un anisor.dar oricum va dam si noi de baut ptr cele 11 lunite implinite azi:

numaratoare inversa a inceput si ptr noi

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

multumim de urari....oricum palim in fata celor care au implinit un anisor.dar oricum va dam si noi de baut ptr cele 11 lunite implinite azi:

numaratoare inversa a inceput si ptr noi

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Dar poze noi cu David nu mai vedem si noi?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am trimis ceva pe mailul comun, poate aruncati un ochi cand aveti timp.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salutare tuturor!

Imi este foarte rusine ca nu am urat de La multi Ani, asa ca o fac acum:

LA MULTI ANI!!! Sa aveti un an minunat, sa fiti toti sanatosi si sa va bucurati de puiuti!

Iaca si noi pe aici, mami foarte obosita si, in plus, racita cobza . A. a prins viteza si a luat casa la cercetat, nu mai sta o clipa, parca e un titrez, ma uit la el si nu il recunosc Sunt indragostita iremediabil...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am trimis ceva pe mailul comun, poate aruncati un ochi cand aveti timp.

_

Intrase in SPAM, am mutat eu in Inbox, sper ca nu am facut vreo minune pe acolo...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Am si eu o dilema.
Trebuie sa schimbam scoica de masina cu un scaun.
Nu stiu de care sa iau(ca firma).
Plus ca nu stiu daca sa iau 12-24 kg sau 12-36 kg.
Stiu ca ati mai discutat si imi cre scuze ca readuc in actualitate dar sincer atunci nu am retinut iar acum nu am timp sa caut(ma solicita teo ca nu sta locului deloc).
Zilele astea teo a luat incarcatorul de la tel intr-o mana, tel in cealalta si incerca sa bage incarcatorul in priza si mufa ibn tel
Nu i-am aratat niciodata cum se face.
Probabil m-a spionat.
Trebuie clar sa cumpar aparatori pt priza.
Evident ca nu a reusit sa bage in priza, caci eram langa el dar am vrut sa vad daca stie ce se face cu incarcatorul.
M-a dat pe spate cand am vazut ca stie desi eu nu i-am arata niciodata.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Noi am cautat o gramada pe net info ref la scaune auto. Si am ajuns la concluzia ca un scaun pana la 36 de kg nu e eficient. Copilul nu va sta in acel scaun pana la 36kg....nepotii mei au 6.5 ani, aprox 16 kg si au inaltatoare, nu mai folosesc scaune. Ma rog, fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, adica nepotii au nitel kg mai putine....dar noi am mai luat teapa o data cu carutul 3 in 1 de folosit pana la 3 ani...si l-am vandut dupa 5 luni ca nu statea copilul in el.
So, dupa ce am cercetat preturile versus calitate / materiale, etc, am luat Inglesina, am dat pe el vero 5 sau 6 mil nu mai stiu exact si e pt varsta lui, de la 9kg la vreo 13 parca. Are pozitii de dormit. Si cam atat. Ne-am uitat la unul de la Chicco care ziceau ei creste pe masura ce creste copilul, ...vax...nu cred ca va sta picea in acel scaun atatia ani...se strica, se murdareste, se roade husa aia....oricum o sa luam altul.
Deci asta am facut noi.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Ma bag si eu ca musca-n lapte... tot Inglesina am luat (Moovy mai exact) si, dupa ce ne-am chinuit 2 zile sa il montam (in prima nu am reusit, asa ca am plecat cu scoica la drum de 400 km ) am reusit si sta A. foarte bine in el, imi place ca se poate lasa pe spate in pozitie de somn, ceea ce la drum lung este de nepretuit. A, sa nu ma intelegeti gresit: scaunul saracul se monteaza foarte simplu, dar noi suntem 2 parinti absolut analfabeti intr-ale tehnicii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Fusei si io la intalnire, ce bine a fost! Magistrala idee, xela, cu intalnirea fara copii! Si mie mi-a facut placere sa ne revedem si sa mai stam de vorba! Copilasii tai ce mai fac, ne-ai intrebat pe toate de sanatate si despre ai tai n-ai apucat sa ne zici nimic... Despre fete va pot spune ca miremia e dulcica foc si tanaraaa (cati douaj' de ani ai, maica? ai slabit super, esti tare!), iar lali e simpatica si foarte expresiva (ne povestea despre David si tuturor ni se facuse pielea de gaina, xela si miremia pot sa confirme...brrrr). Jos palaria lali, esti o mamica la superlativ, ma bucur mult ca te-am cunoscut! Pe tomaca am vazut-o cam in fuga, am plecat la scurt timp dupa venirea ei (deh, asteptam musafiri acasa...), imi pare rau, as mai fi stat.

danasor, felicitari Anastasiei pentru primii pasi! Ma bucur ca n-a mai facut febra, sper sa scapati repede si de mucisori! Ai fost simpatica la faza cu "ce-ai luat bun?" si eu sunt la fel, doar ca eu imi cumpar singura. O sa pun o poza pe mailul comun, special pentru tine!

haircut, sper ca M sa nu aiba nimic serios, sa-i iasa repede dintisorii si sa nu mai faca febra! Sper sa ne putem vedea data viitoare!
micki, felicitari lui Kiti pentru mersul singurel!

Despre vaccinuri, pot sa va spun ca si eu sunt in tabara celor care au retineri, dar cand s-a apropiat inceputul gradinitei marturisesc ca m-am cam speriat si am sarit cu un Prevenar la cea mare, macar otitele si pneumoniile cu pneumococi sa nu le faca... Nu stiu daca e si contra meningococilor, ma mai documentez. Si eu tot pe schema cu Infanrix am mers, la amandoua fetele.

xela, pai atunci nu i-ar mai fi spus ZZ, i-ar fi spus UC... Ce film, ce film?

Mergi la inceput

Vaaai!!! V-ati intalnit in Plaza si eu n-am stiut! Asa-mi trebuie daca nu intru cu saptamanile! Sa va fie de bine, aratati toate relaxate si fresh, bravo!

Haircut, chiar ma gandeam sa va sun, cum va simititi?

Mergi la inceput