Pufii veseli de 2010 au inceput petrecerea! (191)
Raspunsuri - Pagina 11
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo multumim de urari....oricum palim in fata celor care au implinit un anisor.dar oricum va dam si noi de baut ptr cele 11 lunite implinite azi: numaratoare inversa a inceput si ptr noi din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
LA MULTI ANI, PUIULUI MIC!
E cu o zi mai mic decat Dani al meu :)
blue_flower spune:
Noi ne uitam la "The Tourist", dar acum e pauza, ca a plans dani si s-a dus sotul sa il adoarma.
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui blue_flower Noi ne uitam la "The Tourist", dar acum e pauza, ca a plans dani si s-a dus sotul sa il adoarma. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Noi ne-am uitat azi la Inception.. grele maica, cu A. foind non-stop in pat langa noi, n-am priceput nimic
miremia spune:
citat din mesajul lui blue_flower Noi ne uitam la "The Tourist", dar acum e pauza, ca a plans dani si s-a dus sotul sa il adoarma. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Poate ai mai zis si n-am retinut, dar de ce il adoarme numai sotul tau? Asa v-ati impartit sarcinile?
Vizionare placuta!
Eu abia termin ciorbita de vita a delfitei, sper sa nu o arunc si pe asta.....
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
larisel spune:
miremia Cum faci ciorbitza? Si noi avem maine in meniu vita si imi surade ideea unei ciorbitze...
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Poate ai mai zis si n-am retinut, dar de ce il adoarme numai sotul tau? Asa v-ati impartit sarcinile? Vizionare placuta! Eu abia termin ciorbita de vita a delfitei, sper sa nu o arunc si pe asta..... _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Cum adica ciorbita? Ca a noastra? adica lichida? noi suntem inca la pure de legume cu diverse carnuri fierte separat... s-a terminat etapa asta?
haircut spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Vaaai!!! V-ati intalnit in Plaza si eu n-am stiut! Asa-mi trebuie daca nu intru cu saptamanile! Sa va fie de bine, aratati toate relaxate si fresh, bravo! Haircut, chiar ma gandeam sa va sun, cum va simititi? Ratusca mami de Imparat (2010) |
Ratusca, scuze, m-am vrut azi de dimineata sa te sun ca m-am gandit ca poate vrei sa vii la intalnire(la ora aia eram convinsa ca o sa ajung) dar nu stiu ce-am facut atunci si apoi a inceput M cu febra si mi s-a sters total din minte... imi pare rau ca n-am reusit sa te anunt....
Cum v-a fost plimbarea?
M e tot cu febra, 38,4 la culcare, si-a servit iar o doza de nurofen si cred c-o pazesc in noaptea asta....si-s cam varza deja ca ne-am tot uitat la house noptile astea....asa-mi trebuie
Am vazut si noi Inception, fara M, si la sfarsit tot ne intrebam: "vis sau nu?"
Nic0le, multumesc de urari!
Am apucat sa vad pozele cu voi, si asa sunteti de frumoase sunt superbe pozele.
Alicredo, sa-ti creasca flacaul mare!
miremia spune:
citat din mesajul lui larisel miremia Cum faci ciorbitza? Si noi avem maine in meniu vita si imi surade ideea unei ciorbitze... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Nu stiu cat de ok e reteta mea pt ca nemancand carne de vita nu prea le am cu gatitul ei. Fac asa...fierb carnita separat, apoi o pun la fiert cu legumele (morcov, praz, albitura, ardei, cartof). La sfarsit pun niste pastute, o mai las sa fiarba putin cu borsul, pun verdeata si asta e.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Ratusca, scuze, m-am vrut azi de dimineata sa te sun ca m-am gandit ca poate vrei sa vii la intalnire(la ora aia eram convinsa ca o sa ajung) dar nu stiu ce-am facut atunci si apoi a inceput M cu febra si mi s-a sters total din minte... imi pare rau ca n-am reusit sa te anunt.... Cum v-a fost plimbarea? M e tot cu febra, 38,4 la culcare, si-a servit iar o doza de nurofen si cred c-o pazesc in noaptea asta....si-s cam varza deja ca ne-am tot uitat la house noptile astea....asa-mi trebuie Am vazut si noi Inception, fara M, si la sfarsit tot ne intrebam: "vis sau nu?" Nic0le, multumesc de urari! Am apucat sa vad pozele cu voi, si asa sunteti de frumoase sunt superbe pozele. Alicredo, sa-ti creasca flacaul mare! mami de fetita finuta |
Nu-i bai, stai linistita, ramane pe data viitoare
Multa sanatate lui M., sunt dinti sau e viroza?
Cu plimbarea, a fost OK, exceptand faptul ca nu am putut folosi scaunul ci am mers tot cu scoica si cu chitaielile de rigoare pt ca era cam mic spatiul, dar am supravietuit. Mai rau ca am racit eu cam urat, bine ca A. nu are inca simptome, sper sa nu pasez crocobarul pe la el, cica as fi pe trecute
La voi cum a fost, v-ati distrat de Sarbatori?