Pufii veseli de 2010 au inceput petrecerea! (191)
Raspunsuri - Pagina 12
larisel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Nu stiu cat de ok e reteta mea pt ca nemancand carne de vita nu prea le am cu gatitul ei. Fac asa...fierb carnita separat, apoi o pun la fiert cu legumele (morcov, praz, albitura, ardei, cartof). La sfarsit pun niste pastute, o mai las sa fiarba putin cu borsul, pun verdeata si asta e. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Suna bine... sa vad cu ce inlocuiesc borshul ca n-am si nici nu prea shtiu sa-l folosesc (proportzii chestii).
ratusca_mica spune:
Se vede ca sunt "nevorbita" de mult .
Ieri i-am dat lui A. sa guste (doar sa guste) o bucatica de omleta din farfuria mea. A avut o super reactie: a tipat o data si a cascat niste ochi (noi care oricum avem ochii mari ) de incantare, ca imi venea sa il mananc!
simplicity spune:
Nu stiu cati ani ai Nikole dar pari ff tanara,arati foarte bine,pe Irina am mai vazut-o dar pe tine niciodata.
Fetele cochetele ma bucur ca v-ati simtit bine,aratati foarte bine,aveti copii?
Dulcineea ce mare a crescut Andrei,,e un cavaler in buna regula
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fericirea este ceea ce privirea ta da nastere in inima mea si zambetul tau in sufletul meu."
miremia spune:
Larisel bors pui dupa gust. Cred ca se poate si fara...iese mai dulce. Mara mananca mai bine (mai mult de 3 lingurite adica) daca e cu bors.
Ratusca a mea n-a mancat niciodata legume cu carnita pasate asa ca incerc si eu ce pot...poate ii place. Intai incerc sa-i dau pasat, daca refuza ii pisez legumele din ciorbita intre degete si i le bag in gura. La fel si carnita de pui, asta de vita e totusi prea tare.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Larisel bors pui dupa gust. Cred ca se poate si fara...iese mai dulce. Mara mananca mai bine (mai mult de 3 lingurite adica) daca e cu bors. Ratusca a mea n-a mancat niciodata legume cu carnita pasate asa ca incerc si eu ce pot...poate ii place. Intai incerc sa-i dau pasat, daca refuza ii pisez legumele din ciorbita intre degete si i le bag in gura. La fel si carnita de pui, asta de vita e totusi prea tare. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fericirea este ceea ce privirea ta da nastere in inima mea si zambetul tau in sufletul meu."
danasor spune:
Nikole sunteti superbeee amandoua , I, cu ochisorii si zambetul ei parca-i pusa pe sotii mereu iar tu arati fantastic, daca te mai aud ca vrei sa slabesti inseamna ca vrei sa ma imbolnavesti
Haircut imi pare tare rau de Maia, sper sa-i treaca febra, oricum seara cam creste dupa cat stiu eu, iar inspre dimineata scade; eu ii dau alternativ nurofen cu paracetamol la 6 sau 4 ore. pupam fetita finutza sa se duca raul
BF de raspuns,si eu ma gandisem la zona zoster cand am vazut zz, dar nu stiam de asa pe forum, banuiesc ca le muta moderatorii; eu chiar nu prea mai citesc prin alte parti, de abia am timp sa tin pasul cu voi
Sorina cam asa sunt si eu cu vaccinurile, am frica de ele, am mers pana acum doar cu Infarix, acum la 1 an nici nu stiu ce urmeaza, dar sincer nici nu prea ma interesez ca dupa asta voi fi si mai in ceata ca pana acum; eu cer parerea dr. meu de familie si a unei dr. pediatre care mi-e tare apropiata si fac cam ce imi spune sufletul apoi;
Miremia cam tot asa fac si eu ciorba de vita, doar ca nu pun paste, si o mananca foarte bine cu bors; Larisel pui cate un pic dupa gust , stiu ca e foarte sanatos si copiii mananca mai cu pofta ciorbita acrita cu bors
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Fericirea este ceea ce privirea ta da nastere in inima mea si zambetul tau in sufletul meu." |
O da!
Zilele astea nu si-a prea mancat nici fructitele. N-am ce sa-i fac...nu vrea si gata! Daca nu-si inclesteaza maxilarul, scuipa. Daca nu scuipa imi da peste mana. In schimb finger food mananca tot ce ii dau, doar ca nu-i pot da carne ca si finger food...
Azi iar si-a refuzat iaurtul, nu l-a vrut nici simplu nici cu biscuiti...mi-a dat peste mana la a doua lingurita.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
larisel spune:
miremia Cred ca sunt dintzishori pe ieshitelea... nici ale mele nu prea mancau in perioada premergatoare eruptziei dentare.
lalitica2000 spune:
si mie david mai imi da peste mana cateodata, dar il las cateva secunde, un minut si incerc iar. pe mine o masa (in special, cea de legume) ma tine si 45 de minute. eu cum tre sa ma tin de el sa manance o anumita cantitate, am rabadre si il mai las un pic sa se mai relaxeze ca sa il pot pacali mai incolo. una peste alta mananca ce ii dau, dar cu cantec cu mult entertainment.
mire tu supa o blenduiesti sau nu? i-am facut si eu lui david supa de vita cu legume si galusti. era asa de buna, iar el mi-a scupipt-o intr-una pana am renuntat. Tot piureurile de legume sunt baza.iaurtul pe care il mananca david al meu tare bine este de la Gusturi Romanesti. Incearca si cu asta, ca poate merge
vin si eu cu o intrebare. Cat de des/rar avem voie sa le dam gris, orez sau paste fierte in lapte? Eu am inceput sa ii dau la masa de ora 7 seara gris si orez cu lapte si imi mananca bine, dar ma gandesc ca nici prea des nu o fi bine sa le dam tipul asta de mancare,nu? Poate voi aveti mai multe informatii despre asta.