Pufii veseli de 2010 au inceput petrecerea! (191)
Raspunsuri - Pagina 9
miremia spune:
Bea ai niste ochi f frumosi.
Asa m-ai distrat cu ce ai povestit. Are si tati de Ivan dreptatea lui, eu de ex vreo 4-5 luni dupa nastere numai chef de machiaj nu aveam, plus ca mai vedem si ce balena sunt.
Cu rimelul zic si eu...nu da cu oo. Pe orice cosmeticala scrie cat timp sa fie folosita dupa desfacere, are desenata o cutie cu capacul desfacut sub care scrie 6m, 12m, 24m. Pe rimelul meu zice ca dupa 6 luni expira...nu cred ca e musai sa-l schimbi dupa 6 luni dar macar poate la 1 an.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
mami de Alex si Radu |
am citit de vreo cateva ori mesajul de la larisel, ca nu pricepeam ce vrea sa spuna adica"gizele???" , dar dupa m-am prins, da arata super fetele, frumos ca v-ati intalnit, tare mult as vrea s-o vad s pe Nikole
daca tot imi pica greu tare fisa azi, o fi de la sampania de la rev ? spuneti-mi si mie fetelor care e treaba cu ZZ referitor la subiecte?
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui nyny
Eu am unul de la Chicco. Poate gasesc o poza sa il si vezi. E f misto pt ca se poate lasa pe spate si se transforma practic intr-o scoica mai mare. L-am folosit si la Mara doar ca la ea nu stiam ca se poate lasa pe spate si a dormea saracuta in fund cand mai plecam la drum. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
mi-ar placea sa pui poze
de ziua lui ii cumpar scaun, si inca nu stiu de care sa iau.............
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
haircut spune:
Myky, Simply, Xela, multumesc de urarile de sanatate
Inca mai sper ca sunt dintii, a facut pe la 5 un 38,6, a scazut acum la 38....nu are nimic altceva.. i-au spart gingia cei 2 incisivi laterali de sus dar e inca umflata la incisivii centrali...e nitel mai maraita si parca geme cumva, cred ca de durere of, of....
Una peste alta puteam sa vin la intalnire ca nu i-am facut mai nimic in afara de-a o tine din scurt, se descurca si tati....da' na, nu poti sa stii....
Dar v-am admirat pe voi, ma bucur mult ca v-ati simtit bine si sper sa reusesc data viitoare(cat mai curand) sa va cunosc si eu
Bea, al meu nu zice nimic, dar pe mine ma apuca uneori nervii cand ma uit in oglinda si nu-mi place ce vad....ei, sa fim sanatosi
Mi-am luat o crema de fata de la DM, antirid, ca se cere...sper s-o folosesc
Lucia, noi avem Britax first class si, e super ok, M e cam la fel de micuta ca si Teo si sta tare bine in asta. Frumoase poze de la datul la grinda
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Bea ai niste ochi f frumosi. Asa m-ai distrat cu ce ai povestit. Are si tati de Ivan dreptatea lui, eu de ex vreo 4-5 luni dupa nastere numai chef de machiaj nu aveam, plus ca mai vedem si ce balena sunt. Cu rimelul zic si eu...nu da cu oo. Pe orice cosmeticala scrie cat timp sa fie folosita dupa desfacere, are desenata o cutie cu capacul desfacut sub care scrie 6m, 12m, 24m. Pe rimelul meu zice ca dupa 6 luni expira...nu cred ca e musai sa-l schimbi dupa 6 luni dar macar poate la 1 an. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
ok
ii zic lui sa imi cumpere una, daca tot vrera sa ma vada fardata..........:)))
ca sa nu iti povestesc ce de complimente mi-am primit...........
de m-am topit.......................de-a binelea........
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
am vazut pozele.intre timp............
as vrea si eu sa aiba pozitie de dormit, ca ivan al meu doarme tot timpul in masina...deci ar prinde bine ............dar ma tot holb sa vad ce si cum............
Happy New Year!!!
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui miremia
Hop si eu cu impresii.... Mi-a placut maxim intalneala!!! Xela este tare frumoasa si finuta si este relaxata asa....mi-a placut tare mult de ea. Cand descarcam pozele ma uitam ca tuta la o poza si nu intelegeam de unde aveam eu cerceii negri ....erai tu! Tati s-a descurcat, stiam ca se descurca. Mara ma astepta pe hol sa-i dau tzatza. Eu nu o sa o intarc prea curand...imi place asa. Lali subscriu la ce a zis Xela, este atat de vesela si de plina de viata. Nu stiu de ce am impresia ca te cunosc de undeva (stiu ca te-am vazut intr-o poza dar nu e vb de fizic), felul in care vorbesti si gesturile mi s epar foarte cunoscute. Tomaca ma bucur ca ne-am cunoscut, poate data viitoare stam mai mult la povesti. Nikole mi-a placut revederea, arati f bine! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
cine stie, poate descoperim ca avem cunostinte comune si ne-om fi intalnit pe la vreo sindrofie
Beatrice1982 spune:
mie imi plac astea ca au treaba aia in fata.....
http://www.gradinite.com/site/img/produse/7/01.jpg
EDIT AM UITAT LINKUL..
ce stiti de ele?????????????????
lucia fain datu' la grinda.nu am mai auzit de asa ceva...........sa ii fie de folos flacaului.......
Happy New Year!!!
xela_07 spune:
Am pus cele 2 poze care le-am facut tot in albumul lui Miremia.
Si eu astept cu interes urmatoarea intalnire. Eu am incercat sa ma mai vad cu colegele sau cunostinte mai vechi dar m-am intors dezamagita ptr ca mi s-a parut ca nu prea mai aveam interese comune (interesul meu principal fiind copiii binenteles). Cu voi a fost super, iar intalnirile astea fara cei mici ptr mine cel putin sunt de vis.
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor daca tot imi pica greu tare fisa azi, o fi de la sampania de la rev ? spuneti-mi si mie fetelor care e treaba cu ZZ referitor la subiecte? pui mic |
daca te-ai mai uitat si pe la alte subiecte, pe la discutii generale sau oricare alt topic discutat aprins, ajung mai toate - ma rog, sa nu generalizam, o parte din subiecte - la Zona Zoster - este un topic deschis unde se poate injura lumea lejer - injura nu pe fatza, ci sa isi zica deschis ce simte fara sa tina seama de regulile forumului.
Sunt niste unele...frateee....sunt pe forum doar pt a se certa, a zice ca ele stiu cel mai bine, ca nimeni nu e mai cu stea in frunte decat ele, nici un pic de intelegere, nici un pic de toleranta.