LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Am revenit cu poze:

POZE TIGANUSI

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Foarte reusite costumatiile,cred ca v-ati distrat bine,sunteti niste "tiganusi" tare frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Multumim

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

La multi ani tuturor din nou!
Multumim fetelor pt aprecieri si urari . Vineri avem botezul Ayanei, abia astept!

La multi ani Thea, Patricia si Stefan! sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

doniro, am vazut pozele, sunteti tare frumosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Doniro, adorabili tiganusii!

Roli, imi pare rau ca vi s-a intamplat asa ceva, vb fetelor traim in Romania si asta spune tot! Spune-mi te rog si preturile ca sa stiu la ce sa ma astept, nu ai spus nimic de schiurile copiilor erau inchiriate?Daca nu poti pe dc macar pe pm.Merci si scuze cate bat la cap!

Miutza ai niste scumpici de fete una mai frumi ca cealalta!Sa va fie de bine increstinarea si distractie placuta, asteptam pozici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Madalina, skiurile si claparii copiilor le-am inchiriat dar fara bani ca sefa mea e patroana hotelului unde am stat si a centrului de inchiriere si nici nu m-am interesat cat costa. Instructorul din prima seara ne-a costat 140 ron pt 1 h si 20 min pt ca mi l-a adus de la alt centru ca ai lor erau ocupati. Daca stiam cat costa renuntam.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani Thea, Patricia si Stefan! Sa cresteti mari si sanatosi si sa-i bucurati pe parinti!

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata! Cafea?

Si o felie de chec. Azi isi serbeaza B retroactiv ziua la gradi. Am dus un chec cu visine si bucatele de ciocolata si carnaciori in foietaj. Serbeaza cu un alt baietel si mamica lui duce muffins. Sa vedem ce poze primim de la eveniment.

Fug la treaba....

La multi ani tuturor clopoteilor sarbatoriti zilele acestea!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si multu de Ceska,

Abia astept poze de la petrecere

Roxana, aratati demential ; cel putin, picii sunt minunati si cred ca s-au distrat de milioane.

Off Roli... bien c-a fost geanta cu haine si nu geanta cu camera + aparat foto sau si mai rau , geanta cu acte.
Eu, recunosc ca sunt 'urmasa' lu' Antonescu in privinta tiganilor - desi am vecini pe strada o satra de tigani cu ditamai vila in care tin caii, ei dormind in cort, in curte, dar care sunt 'spalati'; insa sunt educati si foarte pasnici. Dar tot i-as extermina!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Am vesti bune de la Ploscariu! Adaugand nr din tel mobil in cel fix (ne-am unul nou ) am 'dat' peste nr Gabrielei , si-am sunat-o.
Ionut este bine, de fapt cu totii sunt bine. Nu e caz de operatie, pt ca s-a retras chistul sau ce avea la inimioara. Nu m e de 1 cm ci de 4 mm, si i-au zis ca nu m tb operat.
Ce ma bucur sa aud ca nu-l m opereaza. Doamne Ajuta sa se retraga de tot si sa fiu cu totii sanatosi!
Cred ca a fost o minune de la Dumnezeu, ca la primul ecograf i-au spus ca nu scapa fara operatie si-acum ca nu m e cazul.
Multumim Doamne, pt aceasta minune!

roli imi pare rau pt geanta luata, dar m ales pt hainutele copiilor si costumul vostru de ski. Nu tb lasat nici o secunda nimic pe hol/ la usa.
doniro o sa vad si pozele voastre, dar s-a trezit Justina si tb sa-i dau sa pape.

Revin!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput