LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*
Raspunsuri - Pagina 7
ramonab spune:
La multi ani!!!!!Un an bogat din toate punctele de vedere!!!
La multi ani si clopoteilor sarbatoriti Luca, Octavian, Thea, Patricia,scuze de intarziere
Am fost pe aici zilele astea am citit, am vazut poze cu tiganusi, cu schiori, pe Luca, sper sa nu fi uitat pe cineva.
Noi de Rev am fost intr-un club cu prietenii, ne-am simtit foarte bine si bineinteles am dansat non stop.
Razvi a fost la soacra-mea, super pentru el ca era acolo si verisorul lui si a avut cu cine se juca.
Acuma ne pregatim pt ziua piciului, si nush ce aperitv as putea face sa fie altceva decat ce s-a mancat zilele astea.
Tortul, am primit ordine sa fie cu clopotica 9 de la Razvi, bineinteles) Asa ca acum caut o poza frumoasa cu clopotica sa o duc la laboratorul unde am comandat tortul.
(slideshow)
Razvan 2+
Ioanact spune:
Am revenit, mai tarziu ca se trezise si Ioana si i-am incalzit ciorbita s-o pape, insa de data asta n-a vrut nici o lingura sa pape . O cana cu compot de visine a baut. Atat.
Tot avem mofturi la mancare, ar manca numai dulciuri. Au fost si sarbatorile si a mai primit dulce.
roli la voi cum 'decurge' masa?
doniro am vazut pozele, f frumoase, si costumele reusite.
LA MULTI ANI, Cristian Bogdan!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
doniro spune:
Multumim de aprecieri!
Ref masa, macar din punctul asta de vedere nu am prea avut batai de cap cu ei. Eu si fratele meu am fost super mofturosi la mancare toata viata si am terorizat-o pe maica-mea, asa ca mi-am jurat ca daca voi avea copii, voi incerca sa nu ii invat mofturosi. Adica: asta avem, asta mancam; nu oferim 7 alternative. Si asa am facut. Nu vrei sa mananci, te ridici de la masa si revii cand iti e foame. Nu sunt extraordinar de mancaciosi, dar nici mofturi nu fac.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
ceska777 spune:
Ioanact,
ce ma bucur pentru vestea buna despre Ionut! Sa speram ca se retrage chistul de tot. Doamne-ajuta!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
irlandeza spune:
Doniro, aurel_cris, eliza, miutza, ramonab multumim frumos pentru urari.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ioanact spune:
doniro poate nu m-am exprimat bine si-am zis ,mofturi'. De fapt ea nu mananca NIMIC. Cu greu mananca dimineata pateu sau branza almette pe paine.
Asta de 2 luni..(cred), ca ei ii placeau supele, oul..etc.
Anul trecut pe vremea asta la fel am patit.
Abia astept sa inceapa maine gradinita. Ii fac pachet si vazandu-i pe copii mananca si ea (sper, pana acum a mancat pachetul).
In rest lapte bea, sa rontaie: covrigi, alune, biscuiti..etc. si din cauza asta e constipata .
ceska si eu m-am bucurat mult sa aud asemenea veste.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
buna fetele
noi o tinen tot intr=o plimbare de revelion incoace. ieri am plecat la niste prieteni la tara unde a fost super .. zapada, copiii s-au jucat afara, am facut om de zapada, am baut vin fiert etc. a fost tare frumos. din pacate, anul nu a inceput bine ptr noi .. durerile de spate ale sotului sunt de fapt o hernie de disc .. suntem suparati, acum e pe tratament si speram sa nu ajunga la operatie. nu are voie efort fizic deloc .. plus ca durerile sunt nasoale ..
roli ce nemernici .. imi pare tare rau ptr lucrusoarele copiilor. eu va doresc sa aveti un an bun si sa se duca pe pustiu toate relele si lucrurile neplacute.
doniro tare frumusei micii tai tiganusi.
noapte buna
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
buna
e clar, anul asta nu e de bun augur ptr noi ..
eva a cazut de pe scaun dimineata, direct cu capul de gresie .. s-a facut instant ditai cucuiul(la spate), si are acolo un hematom .. dr a spus sa nu ma duc cu ea la spital, s-o urmaresc sa vad cum se comporta .. ameteala, somnolenta, voma etc ... voi ce spuneti? ati trecut cu copilasii prin asa ceva? pdap, m-am enervat si cu sotul dimineata .. il inteleg ca e morocanos si nu-i arde de nimic dar am si eu nervii mei ..
va pupacesc si va las o fierbinte!!
papa bun
Ellenuta spune:
ROBERT
La multi ani, voinicule! Sa fii sanatos, norocos, sa fii istet si descurcaret in viata!
papa bun
LaLa_20 spune:
Elle...pupam Eva scumpa sa treaca...Eu am patit cu Bia anul trecut a dat cu capul de calorifer(de fonta)si a facut un cucui cat o nuca si era aproape negru...am dat strat gros de crema de arnica,cum intra in piele puneam al strat la fel de gros si a doua zi nu avea nici urma...