LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*
Raspunsuri - Pagina 8
LaLa_20 spune:
La multi ani sanatosi si fericiti toturor clopoteilor care s-au serbat zilele acestea, si imi cer scuze ca nu am urat fiecaruia in parte...eu v-am tot citit zilele acestea...dar nu am avut dispozitie de scris..
...sunt iarasi intr-un butoi...
Am vazut toate pozicile,dar nu nominalizez sa nu uit pe cineva...
LA MULTI ANI ROBERT!!!Sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce este mai frumos in viata!...
ginnette spune:
Neata,
Off Helen,
Eva sa-i treaca repede.
Eu am dat-o pe Adela cu capul de o bara de fier - dak v-aduceti aminte, acum 2 ani - am cazut cu ea in brate si ne-am lovit amandoua de bara de Fe, eu la frunte/arcada si ea la spate spre crestet.
I-am pus gheata - ca eram la cineva in curte si n-avea altceva- si am urmarit-o, exact cum ti-a zis tie dr.
Si cu sotul, sanatate multa lui si rabdare, tie! (eu nu sunt asa de intelegatoare cu barbatii, care, dak au ceva, se vaita de zici ca e sfarsitul lumii; nu e de ignorat chestiunea cu hernia, dar nici sa lase totul pe umerii tai).
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 3 ani
ginnette spune:
LA MULTI ANI ROBERT!
SANATATE SI NOROC SA AI IN VIATA!
Si spune-i lu' mami sa mai vina pe la noi!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 3 ani
codrutaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta buna e clar, anul asta nu e de bun augur ptr noi .. ![]() eva a cazut de pe scaun dimineata, direct cu capul de gresie .. s-a facut instant ditai cucuiul(la spate), si are acolo un hematom .. dr a spus sa nu ma duc cu ea la spital, s-o urmaresc sa vad cum se comporta .. ameteala, somnolenta, voma etc ... voi ce spuneti? ati trecut cu copilasii prin asa ceva? pdap, m-am enervat si cu sotul dimineata .. il inteleg ca e morocanos si nu-i arde de nimic dar am si eu nervii mei .. va pupacesc si va las o fierbinte!!Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Elle, imi pare rau de cucuiul Evei. Urmareste-o, dar nu te panica. Eu stiu ca vomatul care e efect au unei lovituri la cap (pe fond neurologic) e cel in jet, care vine neanuntat si necontrolat.
pe cucui sa treaca repede.
codrutaa spune:
Am dat buzna![]()
Dragi zuzici, va doresc un an nou fericit cu sanatate, impliniri, familii si prieteni alaturi!
De asemeni, le urez La multi ani tutror clopoteilor care au implinit trei anisori: Benjy, Mathias, Stefy, Andrei, Luca, Paty Alexia, Robert!Sa cresteti sanatosi si sa va fericiti mereu parintii!
doniro spune:
Elena, imi pare rau pt micuta. Nu te speria mai mult decat e cazul, din pacate nu te pot sfatui pt ca nu am patit-o cu copiii, dar eu nu cred sa fie ceva grav daca nu si-a pierdut cunostinta pe loc. Si nu fii pesimista in privinta lui 2011... o sa fie bine 
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
Ioanact spune:
Buna!
Ellenuta imi pare rau pt Eva!
sa treaca, cat si pt sot. Doamne Ajuta sa nu fie caz de operatie! 
LA MULTI ANI, sarbatoritului de azi: Robert Sa fii sanatos, si sa-i bucuri pe parinti!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
nemary spune:
buna fetele, am revenit si eu cu cateva poze.
am vazut pozele voastre si mi-ati facut pofta, asa ca am incarcat si eu cateva foto cu fetele mele.
http://community.webshots.com/album/579426746xlTSck
in rest, suntem toti raciti, Iulia de ieri a inceput un tratament cu Singulaire, de 3 luni nu-i mai trec mucii, cu toti aerosloii facuti si picaturi in nas. sper ca dupa acest tratament sa fie mai bine.
Ioanact spune:
nemary ce-a crescut Daria si ce frumoasa e
si Iulia este si e f activa, deja se ridica in picioare. Bravo!
Seamana perfect Iulia cu Daria cand era bebe.
Sanatate tuturor! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
nemary spune:
Doniro, foarte frumoase pozele, aratati toti f bine costumati asa, dar cel mai mult mi-a placut de tine, cu bb atarnat ![]()
Elle, multa sanatate Evei, sper ca nu este nimic grav, pupam cucuiul sa treaca repede. si nu in ultimul rand sanatate si sotului.
Roli, 
Alina, 

fierbinte!!