LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*
Raspunsuri - Pagina 8
LaLa_20 spune:
La multi ani sanatosi si fericiti toturor clopoteilor care s-au serbat zilele acestea, si imi cer scuze ca nu am urat fiecaruia in parte...eu v-am tot citit zilele acestea...dar nu am avut dispozitie de scris.....sunt iarasi intr-un butoi...
Am vazut toate pozicile,dar nu nominalizez sa nu uit pe cineva...
LA MULTI ANI ROBERT!!!Sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce este mai frumos in viata!...
ginnette spune:
Neata,
Off Helen, Eva sa-i treaca repede.
Eu am dat-o pe Adela cu capul de o bara de fier - dak v-aduceti aminte, acum 2 ani - am cazut cu ea in brate si ne-am lovit amandoua de bara de Fe, eu la frunte/arcada si ea la spate spre crestet.
I-am pus gheata - ca eram la cineva in curte si n-avea altceva- si am urmarit-o, exact cum ti-a zis tie dr.
Si cu sotul, sanatate multa lui si rabdare, tie! (eu nu sunt asa de intelegatoare cu barbatii, care, dak au ceva, se vaita de zici ca e sfarsitul lumii; nu e de ignorat chestiunea cu hernia, dar nici sa lase totul pe umerii tai).
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani
ginnette spune:
LA MULTI ANI ROBERT!
SANATATE SI NOROC SA AI IN VIATA!
Si spune-i lu' mami sa mai vina pe la noi!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani
codrutaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta buna e clar, anul asta nu e de bun augur ptr noi .. eva a cazut de pe scaun dimineata, direct cu capul de gresie .. s-a facut instant ditai cucuiul(la spate), si are acolo un hematom .. dr a spus sa nu ma duc cu ea la spital, s-o urmaresc sa vad cum se comporta .. ameteala, somnolenta, voma etc ... voi ce spuneti? ati trecut cu copilasii prin asa ceva? pdap, m-am enervat si cu sotul dimineata .. il inteleg ca e morocanos si nu-i arde de nimic dar am si eu nervii mei .. va pupacesc si va las o fierbinte!! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Elle, imi pare rau de cucuiul Evei. Urmareste-o, dar nu te panica. Eu stiu ca vomatul care e efect au unei lovituri la cap (pe fond neurologic) e cel in jet, care vine neanuntat si necontrolat.
pe cucui sa treaca repede.
codrutaa spune:
Am dat buzna
Dragi zuzici, va doresc un an nou fericit cu sanatate, impliniri, familii si prieteni alaturi!
De asemeni, le urez La multi ani tutror clopoteilor care au implinit trei anisori: Benjy, Mathias, Stefy, Andrei, Luca, Paty Alexia, Robert!Sa cresteti sanatosi si sa va fericiti mereu parintii!
doniro spune:
Elena, imi pare rau pt micuta. Nu te speria mai mult decat e cazul, din pacate nu te pot sfatui pt ca nu am patit-o cu copiii, dar eu nu cred sa fie ceva grav daca nu si-a pierdut cunostinta pe loc. Si nu fii pesimista in privinta lui 2011... o sa fie bine
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
Ioanact spune:
Buna!
Ellenuta imi pare rau pt Eva! sa treaca, cat si pt sot. Doamne Ajuta sa nu fie caz de operatie!
LA MULTI ANI, sarbatoritului de azi: Robert Sa fii sanatos, si sa-i bucuri pe parinti!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
nemary spune:
buna fetele, am revenit si eu cu cateva poze.
am vazut pozele voastre si mi-ati facut pofta, asa ca am incarcat si eu cateva foto cu fetele mele.
http://community.webshots.com/album/579426746xlTSck
in rest, suntem toti raciti, Iulia de ieri a inceput un tratament cu Singulaire, de 3 luni nu-i mai trec mucii, cu toti aerosloii facuti si picaturi in nas. sper ca dupa acest tratament sa fie mai bine.
Ioanact spune:
nemary ce-a crescut Daria si ce frumoasa e si Iulia este si e f activa, deja se ridica in picioare. Bravo!
Seamana perfect Iulia cu Daria cand era bebe.
Sanatate tuturor!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
nemary spune:
Doniro, foarte frumoase pozele, aratati toti f bine costumati asa, dar cel mai mult mi-a placut de tine, cu bb atarnat
Elle, multa sanatate Evei, sper ca nu este nimic grav, pupam cucuiul sa treaca repede. si nu in ultimul rand sanatate si sotului.
Roli,
Alina,