LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

La multi ani fericiti si numai bucurii sarbatoritilor : Patricia! Sa fiti cuminti,sanatosi si voiosi!

Multumim, multumim.....

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC :

PATRICIA ALEXIA[/size=4][/font=Comic Sans MS][/i][/b]

Multumim din suflet

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Bine v-am regasit in 2011! Sa fie pt toata lumea un an mai bun decat cel lasat in urma, cu multa sanatate, in primul rand si impliniri pe toate planurile!

Am vazut pozele toate, niste minuni de clopotei, care mai de care mai frumosi si mai talentati :)

Noi ne-am distrat f bine, a fost un pic greu cu amandoi copiii, dar in mare a fost ok. Petrecerea cu costume a fost pt noi un succes total, am primit f multe felicitari; revin cu poze, sa vedeti daca ma laud degeaba sau nu .

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de astazi, Thea, Patricia, Stefan!

POZE

Mergi la inceput

Am revenit cu poze:

POZE TIGANUSI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Doniro sunteti superbi si cred ca petrecerea a meritat.

Acum ca m-am mai linistit sa va spun cum am incheiat cel mai mizerabil an din viata...pe 31 am ajuns acasa pe la 5 dupa amiaza. Incepem sa descarcam masina, intai copiii adormiti, apoi bagaje, skiuri, clapari, cumparaturi facute in drum pt revelion...evident in cateva etape si drumuri pana sus in casa. Intr-unul din drumuri sotul lasa geanta principala in fata liftului, ca avea nevoie de mana libera...eu trec pe langa ea la urmatorul drum si-i zi.
El zice: "ma intorc s-o iau". Mai facem vreo 2 drumuri, pe scari (daca o iau pe scari nu ajung in dreptul liftului). Dupa cateva drumuri intram, trec vreo 5 min, intre timp suna niste colindatori colorati pe care ii dam afara.
Imi cere sotul ceva si-i zic ca e in geanta cu pricina, la care el sare ca ars, isi da seama ca geanta e uitata pe hol...evident colindatorii disparuti cu tot cu geanta...a fugit pe strada, ioc!
Uite asa am ramas fara toate hainele copiilor luate la munte (destule si groase) si fara pantalonii nostri de ski .
Sper macar odata cu geanta si anul vechi sa se fi dus toate belelele.
Acu tb sa refac garderoba copiilor.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Acum ca m-am mai linistit sa va spun cum am incheiat cel mai mizerabil an din viata...pe 31 am ajuns acasa pe la 5 dupa amiaza. Incepem sa descarcam masina, intai copiii adormiti, apoi bagaje, skiuri, clapari, cumparaturi facute in drum pt revelion...evident in cateva etape si drumuri pana sus in casa. Intr-unul din drumuri sotul lasa geanta principala in fata liftului, ca avea nevoie de mana libera...eu trec pe langa ea la urmatorul drum si-i zi.
El zice: "ma intorc s-o iau". Mai facem vreo 2 drumuri, pe scari (daca o iau pe scari nu ajung in dreptul liftului). Dupa cateva drumuri intram, trec vreo 5 min, intre timp suna niste colindatori colorati pe care ii dam afara.
Imi cere sotul ceva si-i zic ca e in geanta cu pricina, la care el sare ca ars, isi da seama ca geanta e uitata pe hol...evident colindatorii disparuti cu tot cu geanta...a fugit pe strada, ioc!
Uite asa am ramas fara toate hainele copiilor luate la munte (destule si groase) si fara pantalonii nostri de ski .

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Asta e tara in care traim si ne crestem copiii...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Asta e tara in care traim si ne crestem copiii...

POZE

Sunt fara cuvinte,aici iti lasi carutul,bicicleta la usa afara si nimeni nu se atinge de ele.Mai sunt excepti nu pot sa zic dar foarte rar.Sunt tare dragalasi pici la ski,am vazut ca Mada te-a intrebat ce vroiam sa stiu si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Thea Maria
Patricia Alexia
Stefan Cristian

Mergi la inceput

Mai fetelor, ca veni vorba, sa stiti ca "personajele" pe care le-am intruchipat noi la petrecere nu ne sunt nici noua f dragi, dar ne-am gandit ca ar iesi ceva haios imitandu-le...

POZE

Mergi la inceput