LMA Clopotei de ianuarie-februarie *278*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CLOPOTEILOR SARBATORITI ZILELE ACESTEA
va doresc numai bine si multa sanatate. multe bucurii sa aveti si sa-i faceti mandri pe parintii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI, clopoteilor sarbatoriti azi: Thea Maria, Patricia Alexia si Stefan Cristian! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati mereu parintii!

roli super! Bravo voua si lor ca au avut curaj!
nemary multumesc mult!
Tu nu ne m arati poze cu fetele?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani!Sa aveti un an minunat cu multa sanatate, impliniri, fericire si iubire!

La multi ani clopoteilor care s-au sarbatorit :
Bianca Maria,Radu Stefan,Stefania, Paula Gabriela,Radu,Alma, Rares, Yannis, Mihai Viktor, Luca Gabriel,Karla, Octavian George,Rania&Sara, Stefan Daniel, Cristian

La multi ani si sarbatoritilor de azi:
Thea, Patricia si Stefan!

Roli ti-am admirat baietii pe schiuri, sunt minunati!Spune-mi te rog pe ce partie ati fost, ati inchiriat schiuri pt pici, pt Andrei a fost primul an pe schiuri,au avut instructor?Te intreb pt ca vrem sa mergem si noi sa o initiem pe Sofi, am initiat-o deja pe patine pe gheata, ii place, ii e un pic cam frica dar merge.Noi am vrea sa mergem in cursul saptamanii sa fie mai liber, ideea e ca nici eu nu stiu sa schiez si clar mi-ar trebui un instructor.A vazut si Sofi filmuletele "vreau la munte cu beieteii mami"parea interesata de ce aveau in picioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

PATRICIA

La multi ani, clopotei frumosi! Va doresc multa sanatate, sa fiti destepti si fericiti alaturi de cei dragi!

Multumim frumos . Esti atenta ca intotdeauna.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

[purple] Buna!

LA MULTI ANI, clopoteilor sarbatoriti azi: Patricia Alexia ! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati mereu parintii!

Multumim mult.

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

La multi ani!Sa aveti un an minunat cu multa sanatate, impliniri, fericire si iubire!

La multi ani si sarbatoritilor de azi:
Patricia !

Va multumim si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani clopoteilor sarbatoriti Thea, Patricia, Stefan Cristian! Sa cresteti mari si sanatosi!

Madalina, am fost la Predeal. Pt. ambii baieti a fost prima data. Am luat instructor doar in prima seara, mai mult ca sa invatam noi metoda de initiere a picilor. E tare scump din pacate.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti si numai bucurii sarbatoritilor : Thea,Patricia si Stefan! Sa fiti cuminti,sanatosi si voiosi!

Roli cat de scumpi pot fi micutii schiori!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

La multi ani clopoteilor sarbatoriti ... Patricia, ...! Sa cresteti mari si sanatosi!

Multumim

Ce bine v-ati distrat, am vazut pozele, tare frumosi mai sunteti.....si talentati la ski.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI PE ANUL ASTA!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC :
THEA MARIA
PATRICIA ALEXIA
STEFAN CRISTIAN

I-am admirat pe Andrei si Marc cum s-au distrat pe schiuri ; ce-nseamna sa stie parintii sa schieze; mi se pare mult mai usor pentru copii, sa fie si un parinte cu ei, pe partie.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput