Fluturasi de martie-aprilie2011(109)La Multi Ani!
Raspunsuri - Pagina 9
georgyiuly spune:
Intru si eu repejor,intre o sarma si o salata
!
Fetelor va urez LA MULTI ANI,sa aveti un an nou plin de bucurie,de dragoste si sanatate.Sa ne bucuram de familiile nostre si de cei dragi noua si noul an sa ne aduca bebei sanatosi si la termen!
Va pup si sa aveti petrecere frumoasa!!!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
29+ 
Giulia!
stefyapost spune:
FETE FRUMOASE SI BEBICI SUPERBI,VA UREZ UN AN NOU FERICIT CU IMPLINIRI NENUMARATE,SANATATE MULTA,NOROC,BUCURII NELIMITATE, FERICIRE FARA OPRIRE IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR SI A VISELOR,CLIPE CAT MAI MINUNATE ALATURI DE CEI DRAGI SI IUBITI VOUA.....SI BINEINTELES CEA MAI USOARA NASTERE LA TERMEN,CEI MAI SANATOSI,FRUMOSI SI DESTEPTI BEBICI!!! VA PUPACESC PE TOATE!!

NE AUZIM LA ANU'
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 30+
viss spune:
fetele, va scriu si eu- inainte de 12:
LA MULTI ANI! SA AVETI UN AN NOU ASA CUM VI-L DORITI!
Sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebici sanatosi !
..noi am fost un pic s-o ducem pe soacra cu masina la sora ei, acum ne pregatim sa dormim 2 ore - sotul a lucrat azi, apoi iesim intr-o vizita de 2 ore, si la 24.30=01 vom fi acasa si ne punem la somn. din cate ati inteles, n-am pregatit nimic- nimic. ne-a mai dat soacra cate ceva, am sa mai gust si in vizita un pic, si ne e suficient.
va
pe toate, si imi doresc ca in anul care vine sa fie la fel de frumos pe forum, sa fim alaturi una de alta, cu gandul si cu sufletul!!

27 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

pisucmic spune:
La multi ani cu sanatate, sa va dea Domnul tot ce doriti!!!
Sa fiti sanatoase, fericite, alaturi de minunile mici care se vor naste in curand, frumoase si iubite, sa aveti parte de tot ce doriti!
Cu mult drag

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s26 cu un
dragalas
bb_yasmi spune:
La multi ani dragi burtici!!!
va doresc tot binele din lume!!! sa avet nasteri usoare si bebeci sanatosi!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
33
AMR 7 s !!! 
anaxena spune:
acum 1h am terminat si eu treaba la salon
acum ma rasfatz cu o Salitos 
va urez si eu un sincer LA MULTI ANI si muuulte bucurii si sa nashtem toate fara probleme bebei sanatosi mancaciosi si necolicioshi
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
s30
cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
dinora77 spune:
La Multi Ani tuturor burticilor!!! Sa aveti parte de cei mai frumosi, cuminti si deshtepti bebici din lume! Sa fiti sanatoase shi sa aveti nashteri usoare si la termen. Pupici de la mine shi ne vedem la anul!!!! Un
superb tuturor!
Dino
31+
strumphitza spune:
Se vede treaba ca numa` eu am ramas de carutza
toate gatite si aranjate si gata de party si eu in izmene in bucatarie si nu mai pot de spate si calcaie
, dar acusi termin si eu si ma duc sa ma rasfat la
si sa imi fac manichiura si sa pun parul pe moatze si sa mai shad si eu oleak ca prea m-am muncit azi ![]()
Cozonacii aproape gata, primii 2 i-am scos din cuptor asa frumosi si cand dau sa ii scot din tavi se lipisera asa tare , nu stiu de ce
si i-am scos cu cutitul si le-am stricat esteticu`, dar nu si gustu
, am bagat 3 felii de cozonac cald, sper sa nu imi fie rau mai tarziu de la el...
Salata beouf e gata, am pus-o in frigider, sarmalele le-am si fiert 2 ore pe aragaz si le mai dau o ora la cupor cand o fi sa dau fripturica de purcel si gata treaba ..yuuhuu ce harnica sunt 
Ce-mi place cum miroase in casa, exact ca la mama sau la bunica atunci cand eram copil si umblam cu uratul si ne intorceam acasa cu nasu rosu inghetat si pungile pline cu nuci si mere si mirosea demential in casa, a cozonaci si friptura cu usturoi si vin, a sarmale si carnati 

mie numai carnatii imi lipsesc, dar las ca-s bune si sarmalele si fripturica mea... cozonacii...
Numai sa vezi ce prind eu la bord vreo 2 kile dupa zilele astea, chit ca de Craciun cat am fost plecata la socri nu am luat nici macar 100 gr, ba mai mult m-am intors cu juma de kil in minus ![]()
dar las ca doar o data se schimba anu` eh ?
ne facem griji de silueta dupa , mai pe la Boboteaza ![]()
Ma duc sa scot de la cuptor si ultimul cozonacel si apoi bag fripturica si sarmalele la cuptor
si apoi baitza si facut mumos mumos 
![]()
![]()
Cine mai e pe acasa la noapte si online, sau numai eu o sa fiu singura huhureaza ? 
Gata, va las acum, vorbim mai tarziu ca am treaba 

_
Mind the Bump!
28+
Sophia Nicole
madutza_bra spune:
La multi ani! Sa va aduca anul nou bebici sanatosi si frumosi, si veniti fix la termen (nici mai devreme , dar nici mai tarziu)!!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
32+ cu
Catalina Ioana
AMR 7 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
scrish spune:
ma alaturi si eu tuturor fetelor care deja ne-au urat aici prin a va dori un an 2011 cat mai bun, mai linistit si plin doar de realizari! va
pe toate si va doresc o seara superba alaturi de cei dragi! sa ne auzim maine cu povesti frumoase![]()
s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!