Fluturasi de martie-aprilie2011(109)La Multi Ani!
Raspunsuri - Pagina 10
strumphitza spune:

am ramas singurica?
toate deja la
?
cum stati cu
?
_
Mind the Bump!
28+
Sophia Nicole
strumphitza spune:
La Multi Ani!!!
Un an bun, cu sanatate si multe bucurii va doresc dragi mamici si pitici !!
Sa fie un an de care sa ne aducem aminte cu mult drag, anul in care ne vom tine puiutii sanatosi in brate 

Sa petreceti frumos !!!

_
Mind the Bump!
28+
Sophia Nicole
Deea99 spune:
[size=5]LA MULTI ANI BURTICI DRAGI!!!!!!!!!
SA AVETI/AVEM UN 2011 PLIN DE BUCURII <SANATATE SI FERICIRE!!!
soi fluturasii sa ii tinem in burtici pana la termen!!!!!!!![/size=5]
uff am avut net ul picat si credeam ca nu va pot ura macar in primele ore ale noului an daca nu am reusit anul trecut!!!!!
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....29 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
strumphitza spune:
Numai eu sunt ramasa pe aici
... am spus eu ca o sa fiu singura huhureaza 
Am muncit asa de mult azi si sunt asa obosita ca nici nu m-am mai machiat si pus parul pe moate, numai baie si manichiura si sarit in trening si tricou, nu rochie, nu machiaj
... abia astept sa treaca ora 12 sa ma duc la nani
ca-s rupta de oboseala... ![]()
M-a luat si o arsura de stomac de am mancat cat o matza lesinata si tot simt ca imi st ain gat
... sa vad poate trece cu gura de sampanie de la ora 12 
Inca 40 min si as dormi cu capu pe laptop , dar mai tre` sa mai stau ... ce somn am in mine 

Va pup, daca nu mai apuc sa intru dupa ora 12 ora mea, ne reauzim la anu`
Bye bye 2010!!!
Welcome 2011!!!

_
Mind the Bump!
28+
Sophia Nicole
strumphitza spune:
tot eu ![]()
![]()
am baut sampania si m-au luat toate caldurile
si a inceput si bubulina sa danseze
, cred ca am ametit-o
desi am baut numai 2 gurite
dar pentru ea e mult daca pentru masa nu si as mai fi vrut dar mai mult o sa beau cand s-o naste bine sanatoasa in martie 

mai stau oleak si ma uit la tv si apoi la nani
am vazut la bbc niste focuri de artificii absolut dementiale , superbeeeee!!!! din centru de la Big Ben si London Eye , nu am mai vazut asa artifi cii nicaieri in lume, superrrrbbeeeeee!!!! 

ce as mia fi vrut sa fiu si eu acolo, dar de unde atata fericire, eu care abia ma tarai de pe o canapea pe alta
la anu daca om fi sanatosi , mergem in 3 
Gata, va pup, ies de pe forum ...inchid si laptopu si ma duc acusika la nani ... 

vorbim maine, adica mai tarziu, dupa ce m-oi trezi ![]()
Noapte buna!!! Odihna placuta , ca aveti nevoie dupa atata chefuiala si sarmale ![]()
![]()

_
Mind the Bump!
28+
Sophia Nicole
pisucmic spune:
Neata si La multi ani!
Intr-un an nou, cu soare (cu dintisori) deja pe cer la Bucuresti, sa fiti fericite, sanatoase, bucuroase!

Noi am petrecut tare frumos cu nasii pana la 2 azi-noapte, si acum nu stiu ce am de sunt asa de treaza, ca n-am dormit asa de mult... Bebeul drag a dansat si el in burtica de multe ori peste noapte, a fost tare tare frumos!
Cred ca ma voi culca la loc
urgent!
Va imbratisez si am asa niste emotii frumoase pentru anul asta! ![]()
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s26 cu un
dragalas
pisucmic spune:
Viss draga
multumesc pentru info cu preturi de Rophylac
. Eu l-am luat acum cu 400 RON, foarte draguta mamica din odisee care mi l-a dat (e a nu stiu cata oara cand sunt impresionata de atata generozitate si coeziune intre mamici si viitoare mamici! 

). Dar oricum va trebui sa mai am unul de rezerva ptr la nastere daca micutul are Rh pozitiv.
Cu mult drag - sa aveti un an extraordinar de bun!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s26 cu un
dragalas
bb_yasmi spune:
neata si La Multi Ani!!
m-am culcat la 4 si fii'mea mi-a dat trezirea la 9 

s a ma trezit cineva???
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
33
AMR 7 s !!! 
bb_yasmi spune:
aaaa si m-am trezit cu o pofta (din nou!!!!! 
) de cremsmit si salata boeuf......

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
33
AMR 7 s !!! 
danielle02 spune:
LA MULTI ANI!!! sa fim fericite si iubite,si mai ales sa ducem bebicii in burtici pana la capat si sa ne fie sanatosi si frumosi si mai ales papaciosi!!!

strumphitza,tot uitam sa iti spun,scuzele mele,nu sunt din Bucuresti ci din Suceava.
sa mananci cu pofta toate bunatatile pe care le-ai pregatit cu asa mare drag
eu nu am facut absolut nimic de mancare,aaaaa am comandat pizza si am mancat in oras cand nu era mancarea gata la mama sau soacra![]()
zau va zic ca nici timp sa respir nu am si cum prind o ora doo libere asa le dorm de nu imi mai vine a ma trezi![]()
de cand am venit acasa sunt in picioare non-stop,niciodata nu mai termin de calcat,aranjat,spalat etc etc :(((
va pup,sa aveti o zi superba
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si
cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici