Fluturasi de martie-aprilie2011(109)La Multi Ani!
Raspunsuri - Pagina 3
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi vreau sa intreb mamicile de bb2,3 care tampoane de san sunt ma bune??? adik, am observat ac sunt asa dure...fosnesc cumva... se pare ca in curand o sa trebuiasca sa folosesc....de azi am observat ca mi se pateaza tricoul... si stiti cumva daca imediat dupa nasterea naturala se pot lega trompele?? stiu ca dupa cezariana se poate.... happy ma bucur dn suflet ca ai venit cu vesti bune!!! multumesc pt raspunsuri. mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33 AMR 7 s !!! |
bbyasmi, cu tampoane de san sincer nu mai stiu de la ce firma am folosit
legat de trompe, parca tocmai ce spunea o burticuta pe aici ca a ramas gravida desi avea trompele legate de la ultima nastere..si explica cum ca doctorul i-a spus ca daca interventia se face la nastere, pe urma cand uterul revine la normal -se contracta eficienta metodei contarceptive scade, adica nu mai e sigura..drept urmare ce i s-a intamplat ei..
mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu
miki1979 spune:
strumph, si eu ti-am admirat hainutele pt bebe sophie..dar n-am mai paucat sa scriu.. sunt minunate, sa le poarte sanatoasa
si eu zic sa nu mai cumperi de 0-3 luni ca eu n-am folosit mai deloc la vlad..am trecut direct pe 3 luni+
mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu
bb_yasmi spune:
danielle, eu nasc la privat si nici nu se pune problema de cezariana.
offf mada, imi pare rau ca te doare asa tare spatele.....ti-am admrat pozicile si am vazut ce burtos mareeeee ai!! asta cu legatul trompelor si sarcina...da exista riscul sa nu fie facuta procedura corect.
eu daca faceam cezariana , eram hotarata 99% , pt ca sigur NU mai vrem bb3.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33
AMR 7 s !!!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi offf mada, imi pare rau ca te doare asa tare spatele.....ti-am admrat pozicile si am vazut ce burtos mareeeee ai!! asta cu legatul trompelor si sarcina...da exista riscul sa nu fie facuta procedura corect. mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33 AMR 7 s !!! |
da yasmi, imi vine efectiv sa plang de durere. La Cristi am avut burta mai mare dar nu am avut niciodata durerile astea
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 32+ cuCatalina Ioana
AMR 7 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
miki, multumesc de raspuns. nici noi nu am prea folosit hanute 0-3 ci am trecut direct la 3+ s toate, toate body-urile se inchid in fata. e multtt mai usor....oricum strumf sunt bestial de frumoase hainutele!!!! cele de fetita au fost intotdeauna ma frumoase
mada, o baie calduta nu te ajuta??? si eu am avut pb la sarcina cu iasmi si dureri de fofo, si picioare superrrr umflate!! eventual mai ia si un no spa.
noi ne pregtam sa mergem la un baby party la un super spatiu de joaca!!! de abia astept eu
AMR 7 s !!!
bb_yasmi spune:
astazi nu gatesc nimic. doar termin ciorbica de curcan facuta ieri. salata boeuf e facuta. restul face mami. mergem la ea la masa apo ne strangem la o prietena .
acum stau si ma gandesc ca ar putea incepe si la noi nasterile de la sfarsitul lunii (ianuarie)....
AMR 7 s !!!
bb_yasmi spune:
simo, mami frumoasa tu ce mai zici????? am vazut ca ai intrebat ieri de 2 ori de mine. te cu drag!
am plecat!!!
va
sper sa intru la amiaza cand doarme iasmi sa va mai urez toate cele bune!!
AMR 7 s !!!
ailed_dota spune:
yasmy, dar tie nu iti e frica ca te ingrasi , daca legi trompele?
poate un sterilet e mai putin invaziv.......
mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11
Leeloo21 spune:
dar vad ca va ganditi serios la patea asta cu legaea trompelor..mie dr mi-a zis sincer ca sunt tanara si ca nu am de unde sa stiu ce imi rezerva viitoru..acum poate ca numai vreau copii, dar cine stie daca peste cativa ani nu imi mai oresc unul..poate nu o sa raman cu alin toata viata..sau poate pateste ceva si vreau sa imi refac familia...asta a zis el..si mi s-a parut destul de inteligent..normal k nu vreau sa ma despart de el..sau DD sa ne ajute sa nu patim niciunul nimic sa fim toti sanatosi..dar ligatura de trompe este ceva ireversibil totusi...plus ca schimbarea hormonala el mi-a zis ca e mult mai evidenta decat daca iei pastile..
multumim ca ne-ati admirat pozele..revin cu mai multe cu burtica, curand:)
iar legat de bodyuri..tudor s-a nascu cu 2900kg si am folosit 2 3 saptamani si din cele de 0-3 luni..acum daca estimati ca veti avea un bebe mai grasunel intrade-var nu merita cumparate..si e bine sa se inchida in fata ce-i drept..
pentru fetele care nu au sfarcurile formate sau care vor simtii dureri extraordinare cand alapteaza, recomand mameloanele de silicon de la avent...e bine sa stiti ca exista..eu am folosit dupa o saptamana cand imi ieseau ochii prin cap de durere..si s-a dus sotul sa intrebe daca nu exista ceva sa ma ajute..si uite miracolul..k daca stiam ca exista dinainte le foloseam de la inceput...se sterilizeaza ca biberoanele sau se spala bine..si nu am avut nicio problema de atunci si copilul a fost alaptat cat am avut laptic bun pt el..
sugea si fara ele (adik in cazul nostru nu a produs niciun fel de obisnuinta si repulsie a pieptului natural) dar ma durea extraordinar!
va petrecere frumoasa inca o data!!!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 25+
nasterea in apa
pozici dragute
ina.click spune:
Neatza toata lumea
vroiam sa intreb burticile daca in ultima vreme simtiti miscari mult mai agitate, ca un fel de mini cutremur in toata burta.
Incerc sa-mi dau seama daca e ceva normal (creste bebe) sau o fi agitat de la ceva. In afara de manutze / picioare cu care m-am obisnuit, uneori parca tresare cu totul, de parca s-ar scutura.
Voi ce fel de miscari simtiti?
29 +