Fluturasi de martie-aprilie2011(109)La Multi Ani!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Nu e o regula. Simo parca spunea ca a nascut la 38 de sapt.

Apropos stiti la ce visez eu in ultimul timp? la nastere naturala Ma tot gandesc ca pana acum nu am simtit nici un disconfort sau durere la operatie, deci e vindecat totul f frumos. si visez cu ochii deschisi cum ma apuca nasterea mai devreme si doctorul nu mai are timp sa ma bage in operatie si nasc natural

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf ce ceai bei???

mada, dar ce nu se poate incerca?? versoara mea a fost azi cu nepotelul la mine. are 1 luna jumatate (7 sapt) de la cezariana si ii este inca fff greu :((( chiar imi spunea ca nu isi imagina ca poate fi atat de greu si mai ales ca trebuie sa depinzi atat de mult de cei din jur (prima data a nascut natural)

eu am trecut pe portocale siciliene sa mai treaca greata....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

yasmi, pana acum a stat in aceeasi pozitie, dar de cateva zile cred ca si-a aschimbat-o. O sa vad la eco daca am dreptate. Pana acum a avut capul jos, in fof a mea, fundul in dreapta mea si piciorusele in stanga - acolo si simteam ca misca cel mai mult. acum simt cum se umfla burta in stanga unde erau piciorusele si se face asa ca si cum ar impinge cu funduletul.

Povestea nasterii

AMR 6 sapt

Poze

Mergi la inceput

mada si nu ai simtit un discomfort cand si-a schimbat pozitia??? cum spui tu de fundulet eu vad ca se umfla ba n dreapta (funduletul) ba in stanga(spatele)

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor! la multi ani! sper ca ati petrecut frumos intrarea in noul an!
noi am fost la nasii nostrii care au casa mare si am dansat, Tudor a dormit pe canapele langa boxe vre-o doua ore..la 4 ne-am intors acasa..
am mancat niste carnati la gratar si am avut mari arsuri si m-am simtit rau de la ei cred...dar n-am vomitat..tare imi este frica sa mia vomit..mai bine tin in mine..

dar am petrecut f frumos..am sa revin cu poze..si am sa-mi rog sotul sa imi faca o sedinta foto profi cu burtica sa va arat ce podoaba am:P..photoshopata normal..k sunt plina de vergeturi de la prima sarcina!

apropo de vergeturi..sa va dati cu creme de 2 ori pe zi si sa beti lichide..ca tare nasol este sa ramai cu aceste semne pe burtica si alte zone..daca apare una...nu mai scapi...asa a fost la mine..din luna 7 mi-au aparut peste noapte..si n-am mai avut ce sa fac..

astazi am fost cu sorcova cu Tudor...el a stiut sa le dea in cap sau pe umar cu maturica respectiva si sa zica la multi ani la sfarsit..si normal sa stranga gologanii:P bine ca au candtat mami si tati:P

m-am cantarit si eu azi..si am 62kg..deci am luat 5 kg pana acum..f mult ce-i drept..dar am si mancat toate prostioarele dulci care mi-au trecut prin fata..

pe 20 ianuarie mergem si noi la eco..sper sa ma fetita grasunica in burtica:)

mai vroiam sa scriu ceva..dar am uitat...va pe toate

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 25+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ceai de musetel si urzica in care pun zeama de la juma de lamaie si juam d elingurita de miere, ajuta la eliminarea apei din organism, urzica, dupa cat am auzit eu, dar nu va luati dupa mine ca stiti voi, fiecare cu pasaricile lui, le am si eu pe ale mele

cat despre bebe si pozitia lui , eu nu-mi dau seama unde ii e capul si unde fundisorul, desi se misca si a mea mai mult si mai tare in ultima vreme, dar la mine suncuta e cam groasa si poate de aia nu-mi dau seama

_
Mind the Bump!28+Sophia Nicole

Mergi la inceput

yasmi, nu ma plang de dueri dupa cezariana, eu una la prima mi-am revenit f repede, dar nu asa e normal sa se nasca copiii.
Si atunci visez si eu la o nastere normala. Dr mi-a spus din start ca sunt riscuri mari si pt mine si pt bebe sa nasc normal, dar eu cred ca e mai mult frica.
Am citit ca se pot face niste analize sa vada cat de bine e refacuta taietura, cat de intinsa e..etc, dar cred ca nu se fac la noi...

Povestea nasterii

AMR 6 sapt

Poze

Mergi la inceput

mada, ai dreptate. oricum nu cred ca m as risca nici eu sa nasc in RO natural dupa cezariana....
nu stiu dar eu asa relaxata si linistita astept nasterea....parca nu ma sperie nimic ....:))

strumf, eu nu am pricep nici atat la ceaiuri....mie imi place doar menta, musetel si tei

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

yasmi, daca am dreptate si si-a schimbat pozitia, s-ar putea ca asta sa fie cauza durerilor bruste de spate.

Strumphgi sa sti ca la persoanele mai plinute se observa altfel miscarile bebelusului. eu acum am mai multa sunculita pe burta decat la Cristi (cu toate ca la kg acumulate stau mai bine) si se vede mai greu miscare burtii.

leeloo, si noi am fost cu sorcova asteptam pozici

Povestea nasterii

AMR 6 sapt

Poze

Mergi la inceput

sunt si eu tare curioasa mada daca e asa. daaaaaa......sa stii ca si eu simt si mai tare miscarile din burtica decat la prima sarcina...ca si atunci era razboi in burtica....dar acum....

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput