Fluturasi de martie-aprilie2011(109)La Multi Ani!
Raspunsuri - Pagina 16
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi mada ![]() le asteptam!!! cum iti mai este spatele???viss, tu ce faci?? esti bine?? ![]() mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 33 AMR 7 s !!! ![]() |
la fel de nasol stau cu spatele
joi merg si eu la dr si vreau sa intreb de un unguent..ceva sa mai treaca din dureri
am vazut multe bune dar care sunt interzise in sarcina
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
32+ cu
Catalina IoanaAMR 7 sapt

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
strumf nu trebuia sa cedezi!!!!! 
nu stiu daca e din banat asta cu paine cu untura.....
oricum imi e rau si greataaaaaaaaaaa.............

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
33
AMR 7 s !!! 
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
la fel de nasol stau cu spatele joi merg si eu la dr si vreau sa intreb de un unguent..ceva sa mai treaca din dureri am vazut multe bune dar care sunt interzise in sarcina Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 32+ cu Catalina IoanaAMR 7 sapt ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
offfffff imi pare tare rau....eu chiar nu stiu ce sfat iti pot da ca nu am pb....

poate mai trece. joi mergi la eco?
33
AMR 7 s !!!
madutza_bra spune:
da yasmi, joi la eco. Nu stiu nici eu ce sa mai fac cu spatele. La Cristi nici la 41 de sapt nu ma durea ca acum. 
strumphi, nu te mai enerva cu pisica aia...nu o poti inchide intr-o camera/baie la un alt etaj? ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
32+ cu
Catalina Ioana
AMR 7 sapt 
Poze
bb_yasmi spune:
ia sa vedem ce mai face fetele si daca vin la apel ![]()
:
deci,
roxy, andreea,catank, ally, dorinuta, anaxena,ailed, laura, lalely,alina.n, alina.m, stefana, happy, dinora, bulina, millie, ama, viss,iony, felicitas,copiloi, ruxandrada, roxanda, dya, iulika, stefy, ina, irinuca, kmy, koko, magnolia, lauriciu, donna, picky, cristina, azaz, svetlana, antguess, anamira, monas, ...,..
33
AMR 7 s !!! 
bb_yasmi spune:
mada ce curioasa sunt ce greutate are buburuza ta!!!!! cum la 41 sapt???? pai atat ai dus sarcina???
acum o sa fim multe fetee care merg la eco sapt viitoare cred.
33
AMR 7 s !!! 
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi mada ce curioasa sunt ce greutate are buburuza ta!!!!! cum la 41 sapt???? pai atat ai dus sarcina??? acum o sa fim multe fetee care merg la eco sapt viitoare cred. mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 33 AMR 7 s !!! ![]() |
da, si atunci cu ceza ca singurel nu putea...acum sper sa nu-mi faca printesa vre-o surpriza si sa stea cumine acolo. Sper sa aiba la eco vre-o 2 kg. Ce zici? O avea?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
32+ cu
Catalina IoanaAMR 7 sapt

Poze
bb_yasmi spune:
mada deci o fi adevarat ca baietei stau mai mult in burtica??!!
wowww si eu sper sa nu depasesc 39 

mai mult ca sigur are peste 2 kg. eu zic ca are vreo 2200-2300 gr ![]()
![]()
33
AMR 7 s !!! 
strumphitza spune:
am fost si mi-am facut un ceai , poate mai trece si din senzatia de flacari pe gat , plus ca poate ajuta la eliminatul sarii si sa ma dezumflu ![]()
numa bine am deschis usa, motanu era la usa si a tulit-o in bucatarie ca ma gandesc ca i-o fi fost de ajuns ce shuturi i-am tras azi noapte si nu mai vrea
dar tot tre` sa ma duc sa il controlez mereu si daca il prind pe masa il fac afish
yasmi, da stiu, rau e cand cedezi , dar nu sunt nici eu asa rea precum par
am spus ca sa il lase ca sta non stop pe afara si sa mai intre sa se mai incalzeasca si el, desi afara nu e frig deloc 
madutza, daca il inchid in baie sau camera, dar nici nu vreau sa aud de par de matza in nicio camera sau baie
cred ca ar fi ins tare sa se urce sa imi darame tot ca ils tiu cat e de nebun, se catara peste tot si nu sta locului o secunda, plus ca zgaraie usile si tot ce prinde 
luni o sa sun si eu aici la o clinica privata sa vad cand gasesc loc sa ma duc la o eco sa vedem ce face bubulina
, ca de cand am ajuns acasa dupa craciun am tot spus ca sunam pentru programare si to uitam numai seara pe la 7-8 ne aduceam aminte si spuneam, maine dimineata si tot nu am mai apucat, a venit si anul nou si noi tot nu am resuit cu programarea
dar luni sigur sun sa vedem cand pot sa merg sa imi vad bubulina 
![]()
_
Mind the Bump!
28+
Sophia Nicole
bb_yasmi spune:
burtici cu nr de sapt ca si ale mele voi mai simtiti ca isi schimba bb pozitia??? dovlecelul meu de la 20 si ceva de sapt are aceas pozitie pe care nu si-a schimbat-o. capul e in sus, spatele e in stanga de buric, funduletul e in dreapta de buric iar picioarele si le intinde in dreapta lateral...
la voi cum stau???
33
AMR 7 s !!!