Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)
Raspunsuri - Pagina 20
cleo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui PRAG
![]() Ha, Ha, cica nu s-a dat in barci! |
Deci io obosii cat am citit, am salivat sii pus 2 kile numai parcugand lista de ingrediente pe care niciodata nu le-amfol. in bucataria mea
Nici cand eram casnica nu gateam atat! d-apoi cu job, copil, barbat mofturos....gatesasc gratar ....
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Multam de incurajari fetelor! ![]() ![]() ![]() ![]() Sunteti minunate!!! Doloress te cred ca te simti f rau, imi pare rau ca mami tau nu "coopereaza" bine cu stilul tau, dar ce sa faci..calul de dar...cand iti vine sa mori de nervi, gandeste-te la prioritati - Patrick isi va reveni, o s afie bine, important e ca bebe Kevin sa vina cand trebuie, s anu fie mamica lor nevoita sa stea si mai mult departe de el. Cand o s afii tu cu amnadoi acasa "pe pozitii" asa greu cum va fi, o sa te descurci, ca o sa fii tu in control! Hia, putin mai e!!! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+![]() |
tu ce cauti aici? du-te sa cauti contractii

sa stii ca ma supar daca nu imi dai beep cand pleci spre spital

Esme, mara bea lapte inca cu biberonul. Poate de aia consuma maimult - ca procesul nostru de culcare presupune un biberon cu lapte.
Doloress spune:
Multumesc fetelor de incurajari, ce m-as face eu fara voi! 
Lorich cel mai tare ma doare ca taica-su nu coopereaza cu mine intotdeauna. Adica el nu e cu pedepse, amenintari sau cu copilul rau si-obraznic, insa el nu-l scoate afara (e un comod si jumate) si nici macar la vreun centru de joaca, nu-l culca la pranz, ci cand isi aduce aminte, pe la 4! El e cel comod cu pampersul si tot asa. Si combinati amandoi, mama cu el - dezastru total. In fine, nu e dracul chiar asa negru, sunt convinsa ca sunt si hormoanii de vina, si stressul si depresia asta... Oricum e greu sa fii neputincios. 
ESME - eu nu ii dau lapte deloc ziua, numai noaptea la somn. Daca nu gaseste lapticul pe noptiera - incepe o criza de zile mari si adio somn vreo 2 ore. Ca am incercat si fara si am incercat si cu canita, ca deh, e mai greu de baut din canita. Nu - trebuie 2 bibe de 250 ml fiecare. Am luat tetina cea mai mica - 0-3 luni, din aia care nu curge singura, ci numai cand sugi din ea, deci e greu de supt, nu se lasa pana nu da gata 2 bibe. Apoi pe la 2-3 noaptea se trezeste si mai bea inca 2. Deci un litru pe noapte. Iar in week-end inca 2 la somnul de amiaza. Deci un litru jumate. La gradi doarme si fara lapte si fara biberon. Acasa nu vrea si pace.
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Victoria_mami spune:
La multi multi ani Laura si Simona!
Sa fiti fericite si iubite, si implinite!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Magnetism79 spune:
Fetelor vad ca Lori nu se grabeste cu fifi, si bine face ( nu noaptea), mai scoatem maine agitatele.
Aldaesme vreau si eu daca se poate reteta de inghetata, cea facuta de tine cu vanilie , eu am cam tot ce trebuie, inclusiv termometru de lichide stiu ca trebuie respectata o anumita temp si anumiti timpi, ata ar fi mai greu de urmarit , in rest................., masa de Craciun a fost ................ plina si delicioasa cred..............., a propos de gasca , sotul meu face rata cu mure si rata cu portocale , insa cea vanata iese mereu mai buna, deh el e piceputul in bucatarie, si eu dar mai putin..............
Doloress nu asti singura care nu a acapat de bibe de sera si noi la fel, insa la gradi e alt om, nu zice nici chitz la cap biberon, acasa e altceva............ In plus avem si noi perioade cand nu papam , insa avem, perioade cand suntem saci fara fund. eu te invidiez pt sot ordonat si meticulos, al meu nu ar pune manutza nici pe coda de matura, insa nici nu ii pot pretinde ca face mai mult decat 10 barbatzi la un loc, din cauza asta mai am nevoie de ajutor in casa ca e destul de mare si nu fac fatza.
La masa, eu am incercat si asa............. am lasta mancarica la pitic pe masa si vine el si o papa cand vrea, asta se intampla rar cand nu suntem acasa, la gradi nu am plobleme in cursul sapt, m-am scos ca papa acolo si papa bine.
Va pup
Mami de Bogdanici Pogonici
MsBB spune:
OOOO ce forfota, ce zarva
, asa-mi place! Ca pe vremuri
!
Vin si eu musai sa le
gemenelor noastre LA MULTI ANIIIII! 

Sa aveti parte de fericire in viata, fetelor, sa aveti numai impliniri, sanatate multa si sa va bucurati de familiile voastre! 

SIIIII neaparat scot prafuitele la dans pt Lori 

NASTERE USOARA CA UN
MAMICO! Abia astept sa citesc vestea cea buna, sa vad primele poze cu SORA LUI ROBERT ![]()
Prag
, gand la gand cu bucurie! Sambata ne-am vazut cu vecina/cumatra ( chinabulina)
si v-am laudat de frumosi ce sunteti
si cat de mult mi-a placut ce ai postat tu!
Sar'na pt postul referitor la bb2 , mi-au placut tare mult sfaturile de acolo!
Asa e , si eu ingros randurile
si sper eu sa raman asa pana la sf lui feb- incep lui martie. Pe 18 avem o noua infatisare dar pana acum Sofifi se prezinta f bine
, o grasana si o buzata
. Multumesc de ca ai intrebat de noi 
Doloress , o mare
pt tine.( m-am regasit in multe scrise de tine, ai asternut parte din ...framantarile mele...
) Cand am amintit de forum si i-am povestit Georgianei de postul de la Prag, referitor la bb2 si copilasii ei frumosi, prima si prima data m-a intrebat de tine
. Suntem cu gandul la voi si va dorim sa treceti cu bine peste perioada asta, sa vina bb Kevin in brate la mami cand e puternic si sa uitati toate problemele din ultimul timp. 
Aelita , cum mai sunt copii acum? Ati trecut peste probleme? 
Magnetism
acum incalzim
cu Lori si le tinem in apropiere pt tine 
Daniiii
am murit cand am vazut
! Uof, Doamne! Cele mai frumoase daruri sub bradut de la D-zeu
! Sa fiti fericiti si sanatosi!
Ah, referitor la mancare ... as putea scrie romane
, ma bucur insa ca din cand in cand mai are mila de nervi mei
si-mi arata ca poate sa si manance. A devenit celebra pt pasiunea ei ...PAINEA
, drept urmare de la niste prieteni de ai nostri a primit in dar printre altele ( de la
, adiq, ei au fost doar intermediari, ov cors) oooooo .... ,da ...PAINEEEE
. Una mare, rotunda - cam cat se facusera ochii ei 
Sunt cu
pe voi!
noapteeee buna!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
foxy_lady spune:
Doloress incearca sa nu te mai necajesti atat. Curand o sa-ti recapeti "mobilitatea" si vei reinstaura regulile corecte. Si eu imi astept soacra intr-o vizita de o luna, si ma gandesc cu groaza cum va fi sa-i explic regulile pe care le-am stabilit. Cred ca-i va fi f. greu sa priceapa ca nu i-am dat copilului dulciuri concentrate (ciocolata, prajituri, creme) si nici sucuri indulcite sau cu arome artificiale. Am mai avut cu ea o runda de lupte in Rom (fortuit, Andrei s-a nascut prematur in Rom, si am stat la bunica pana a implinit un an) cand nu vroia sa priceapa ca un bebelus sub 6 luni functioneaza perfect doar cu laptele supt, si nu are nevoie de apa sau ceai. O data i-a dat ceai si i-a urlat de numa-numa. Dupa aia s-a linistit si m-a ascultat.
Ca vorbeam de cat sunt copii de mofturosi la mancare la varsta asta: cand al meu nu vrea sa manance odata cu noi la masa, ii pun cate ceva (biscuiti, sau bucatele de fructe, ori bucatele de carnita fiarta sau cascaval) intr-un castronel mic, pe care si-l ia la el in camera si din care ciuguleste cand are chef, si culmea, daca-i place vine la mine sa ceara "more". Problema sunt degetzelel murdare sau frimiturile pe care le face prin camera, dar una peste alta - toate se spala, nu?
Doloress spune:
MAGNETISM - asa e, sotul meu e un meticulos si-un ordonat, ma ajuta enorm la toate, practic pe mine nu m-a durut capul de cand suntem impreuna, de vreo 12 ani in aceeasi casa de curatenie de exemplu. Dar are cateodata niste idei ca imi vine sa
Probabil si lui la fel la ideile mele. Pana acum a fost ok, nu iesea el cu cupilul, nu-i nimic ieseam eu, el era bun de facut activitati prin casa, ne completam, insa acum, cu criza asta... l-am vrut si mama si tata pentru Patrick insa nu prea se poate. Recunosc si eu ca mai am si hachite, m-am mai calmat de dimineata, numai scriind. Am astepari prea mari din parttea celorlalti.
FOXY - Cu mancarea lasata intr-un castronel in camera lui nu merge si pace. Cand e el hotarat sa nu manance o duce inapoi in bucatarie. Plange si face ca toti nebunii - Miroase a mancare... Ia-o d-aici!!! Daca se trezeste si la pranz, cand mai fac de mancare cat doarme el, ca dintr-un cosmar - miroase a mancare!!! El nu mananca deloc biscuiti, nici bucatele de fructe. Numai alune - dintre snackuri. Ieri - de exemplu sa vedeti meniul : dimineata cateva felii de bacon prajit cu o jumate de felie de paine (mare minune, de obicei nu mananca paine deloc), la pranz - cateva bucatele de snitel cu legume- urme foarte fine, seara - alune cu suc de rosii. Si gata... Mie mi se pare^putintel, desi am avut zile si mai rele.
MSBB - bine ai mai revenit pe la noi, deci asa Sofifi iti seamana la buze, o sa fie o frumoasa ca mami si ca surioara mai mare, abia astept sa o vad!!!! Salutari vecinei CHINABULINA, ne e dor de ea!
Deci e LORICH, apoi MAGNETISM, apoi MSBB si SIMONA. Sper sa nu se bage nimeni in fata. Magnetism, s-ar putea totusi sa ti-o iau putin inainte.
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Lorich spune:
2 in 1!
Aseara am zis ca acum e acum, dop cu sange...ne-am imbract, frezat toti, stateam ca la nunta sa se dea "start!!" la o contractie dureroasa ....asteptand-o am adormti toti.
Dar azi....cred ca vad vreo fifitza!!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
39+
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich 2 in 1! Aseara am zis ca acum e acum, dop cu sange...ne-am imbract, frezat toti, stateam ca la nunta sa se dea "start!!" la o contractie dureroasa ....asteptand-o am adormti toti. Dar azi....cred ca vad vreo fifitza!!!!! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+![]() |

hai cu prafuiteleeee...

noastra!