Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)
Raspunsuri - Pagina 21
Adidana13 spune:
Lorich, iti aduci aminte?
”Urale, incurajari de la dr. si moasha, apare un caputz, apoi o manutza, apoi un cozonac pufos de-antregul. S-a facut liniste totala in mintea mea, parca a disparut tot, la momentul acelui pupic pe pielicica calda eram doar noi doi in tot Universul. 9 iunie 2008, ora 11 fix, 3970g, 53cm.
Mi-l iau la spalat, gatit, peste o ora am iar mare intalnire cu doi ochisori albastri si o gurita foarte hotarata. Nu-mi vine sa cred ca e minunea mea, nimic nu cred ca va egala vreodata momentul acela.”
A venit un alt moment minunat in viata ta!
Curaj, sanatate si multa bucurie sa iti aduca si fifitza!
Pupam mamica-n asteptari!
DanaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich 2 in 1! Aseara am zis ca acum e acum, dop cu sange...ne-am imbract, frezat toti, stateam ca la nunta sa se dea "start!!" la o contractie dureroasa ....asteptand-o am adormti toti. Dar azi....cred ca vad vreo fifitza!!!!! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+![]() |
ce haioasa esti! sigur vezi azi fifitza!sa stii ca dimineatza m-am trezit cu gandul la tine. am deschis calculatorul sa verific daca ai nascut, chiar inainte de a imi face cafeaua, iar eu nu fac absolut nimic, dar absolut nimic pana nu beau cafeaua.
sunt cu ochii pe tine.
Poze
Poze noi
Lorich spune:
Doamne, sunteti asa de...sunteti minunate!!!
Adidana 

mila si indurare pt o biata woama....ce emotii imi dai tu!!! Doamne...daca va zic ca eu nu realizez tot ce mi se intampla, ce ziceti???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
39+
Adriana_78 spune:
Lori, sarcina usoara si o micuta sanatoasa si mancacioasa!
Te asteptam cu vesti cat de curand
Adriana
Danicris spune:
Lori,
sunt cu gandul la tine, te imbratisez, draga mea, sa ai nastere usoara si sa-ti dea Dumnezeu o bebelina sanatoasa si frumoasa.
gabitzam spune:
Repede-repede, sa nu nasteti acum, sa fac un capitol nou sa o intampinam la loc mai lejer pe mandrutza-fifitza mica
Vine acush....capitolul....

)