Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (182)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

La multi multi ani Laura si Simona!
Sa fiti fericite si iubite, si implinite alaturi de puii vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI SCUMPELE MELE LAURITA SI SIMO!!! MULTA SANATATE SI SA VA PASTRATI CALITATILE MINUNATE PE CARE LE AVETI! VA PUP CU DRAG!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sis Laura & Sis Simona, la multi ani fete dragi! E o placere pentru mine de fiecare data cand scrieti, cand ma uit la poze, va invidiez dar cu placere pentru cat de frumoase sunteti si ce copii reusiti stiti sa faceti. Cred ca e reteta de familie Sa fiti sanatoase si fericite, cu noroc si multe bucurii in calea voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

LA MULTI ANI, Laura si Simona! Sa fiti sanatoase si fericite!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

LA MULTI ANI SIMONA!!! Multa sanatate, multe impliniri, nastere usoara si bebe sanatos si frumos ca voi!!!!

LA MULTI ANI LAURITA!!!! Tot binele din lume, toate urarile de bine, iti doresc multa, multa sanatate tie si alor tai!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+

Mergi la inceput

Fifi e...ce mai..cu nasucu' afara!! Am fost la dr., declar pierdut dop, declar dilatatie 2 deshte, ce sa mai declar...azi-maine, azi-maine cica!!! Mai declar un morcov, o legatura de morcovi cu un card de iepuri cu caini de vanatoare cu tot!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Simo si Laurita sa aveti viata senina si fericita, La multi ani!! Sa ne traiti!!!!

Lorich: te asteptam cu vesti bune,scoatem majoretele da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Fifi e...ce mai..cu nasucu' afara!! Am fost la dr., declar pierdut dop, declar dilatatie 2 deshte, ce sa mai declar...azi-maine, azi-maine cica!!! Mai declar un morcov, o legatura de morcovi cu un card de iepuri cu caini de vanatoare cu tot!!!!!

Hai ca scot si eu majoretele de urgenta si invit iepurii aici ca sa lase loc liber fifitzei la iesire

La Multi Ani Simona si Laura! Sa va fie viata senina si fericita!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci, le scoatem pe domnisoare la treaba:

Haide fifi, sa iesi usor si repede de la mami din burtica, hai ca acus vine primavara, nu mai e asa frig! Sa-ti vedem ochisorii aia care precis sunt ca ai lui Robert de frumosi!

Mergi la inceput

ce tare is: am galerie pe 2 forumuri.

Mergi la inceput